Gelinlik Modelleri pronovias gelinliklerin fiyati

wiccadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
209
3
46
İstanbul
Kizlar merhaba, uzun zamandir ugrayamadim ama cok onemli bir sorum olacak size: bu resimlerdeji modellerin fiyatlarini bilen var mi? Diktirmeye karar vermistim ama herkes orjinali gibi asla olmaz diyor oyuzden almayi da dusunmeye basladim.. Ama provaya gitmeden once bileyim de gideyim istiyorum fikri olan varsa yardimci olursa cok seviniriim

$2.webp $1.webp foto eklemeyi beceremedim telefonla şimdi ancak yükleyebildim

Pronovias'larda fiyatlar 3-4 bin tllerden başlıyor. Bu dediğim fiyata az dantelli, fazla kabarık olmayan modeller dahil. Etrafta beğenilerek paylaşılan modeller genelde 5-6bin tl civarlarında. Sizin ekledikleriniz içinde ilki öyledir. Manuel Mota koleksiyonu 7-8-9 binlerde. Elie Saab koleksiyonu ise 15-25bin tl arasında fiyatlanıyor ki sizin ikinci gelinlik bu seriden.

Elie Saab'ın kumaşları genelde özel üretim, genelde benzeri bulunsa da maliyetli olur.

Pronovias'a çok benzer diktirilir ama çok da ucuza olmaz. 5000 küsürlerde olan bir model için en az 3000tlyi gözden çıkarmalısınız. Elie Saab gibi tasarımcının isminden dolayı pahalı ise aradaki fark açılır, 5000tl civarına benzer diktirilir. 2000liraya ise nerdeyse hiçbir terzi fransız kupon dantel filan kullanmayacağı için benzerlik pek mümkün değil.

Son düzenleme:
Emin değilim ama fashion sanki daha uygun fiyatlı bir seri. Pronovias'ın sanırım ki You By Pronovias ve Whiteone diye alt serileri de var, vestel-regal hesabı. Ama ülkemizde satılıyor mu bilmiyorum. Gerçi o seriler malzeme olarak da dikiş olarak da piyasamızdaki gelinliklerden çok farklı değil, onlardan 3-4 binlere alınacağına bu bütçe ile pronoviasların asıl serilerinin kumaşları ile diktirilebilir.

Tabi orijinal pronoviasların 2-3 bin arasında ikinci elleri veya denenip de satın alınmamış 1,5-2,5tl arasında outlete düşen eski sezon modelleri de başka seçenekler.

Kizlar merhaba, uzun zamandir ugrayamadim ama cok onemli bir sorum olacak size: bu resimlerdeji modellerin fiyatlarini bilen var mi? Diktirmeye karar vermistim ama herkes orjinali gibi asla olmaz diyor oyuzden almayi da dusunmeye basladim.. Ama provaya gitmeden once bileyim de gideyim istiyorum fikri olan varsa yardimci olursa cok seviniriim

merhaba canım ben de yeni üye oldum bu kulübe. öncelikle modellerin çok güzel çok zevklisin ama oradan satın almakta çok zor tabi fiyatlar çok uçuk ama kim diyor diktirdiğin zaman orjinal gibi olmaz diye bende pronoviastan beğenmiştim ve diktirdim çok da memnun kaldım zaten arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim o da çok memnun kalmıştı. orayı sana tavsiye ederim hrb elegent gelinlik izmir cad.

Peki pronoviasin en dusuk fiyatli koleksiyonu hangisidir?

Valla pronovias fiyatlarını ne sen sor, ne biz söyleyelim acayip el yakıyor.:52: tavsiyem tam bu mevsim pronovias satılan mağazalara git bazı modelleri acayip düşük fiyata veriyorlar. Çok fazla seçenek bulamazsın. (Mesela izmirde vakko da var) yada beyaz butike uğramadan gelinlik alma:ssz:
Bol şanslar...

Back
X