Yok genelde hep iyidir tansiyonum ani haberlr oldu bi an sonra 1 dk sonra olctum tekrar dustu.Sakın olup bekle ilaç falan verirler... Hiç ilaç kullanıyormuş?
Protein kaçağın var ama ... Stresten uzak kal! İlaç başlarlar ayrıca magnezyum, OMEGA, D3 falan..Yok genelde hep iyidir tansiyonum ani haberlr oldu bi an sonra 1 dk sonra olctum tekrar dustu.
Benim ilk gebeligimde de anlık oldu ilk zamanlar ama sonra istikrarla yükseldi düşmedi!!!!!!!!!!!! Dikkat et buna kadın doğum bakıyor zaten!Yani bu durumda sadece bi kere yukselmesi sorun olur mu? Sonra hemen dustu. Simdi olctum 11e7. Bide yarin dahiliyeye randevu alacagim. 24saatlik idrar vermek istiyorum.
Tesekkur ederim. Baya korktum. Cok ani agir bir uzuntu yasadim. Dra gittik. Tansiyonu olctu normal dedi ani olmus. stress yapmicam. Persembe perinatologa randecum vardi zaten rahim agzi olcumu yaptiracagim bunu da sorucam. Yarina da dahilyeden randevu aldim 24 saatlik olcum icin.Benim ilk gebeligimde de anlık oldu ilk zamanlar ama sonra istikrarla yükseldi düşmedi!!!!!!!!!!!! Dikkat et buna kadın doğum bakıyor zaten!
Olmaz. Ben bu yüzden 33. Haftamda doğuma alndm. 13/8 normal tansiyon. 14/9 takip alınıyor. Tansiyonun çok yüksek değil korkma zaten normale dönmüş. Ama her hafta takip etYani bu durumda sadece bi kere yukselmesi sorun olur mu? Sonra hemen dustu. Simdi olctum 11e7. Bide yarin dahiliyeye randevu alacagim. 24saatlik idrar vermek istiyorum.
Cok tesekkur ederim. Persembe perinatologa gozukucem ne dicek merak ediyorum. Normal olan tansiyonum bi uzuntuyle nasil boyle firladi anlamadim stress yaptim. Cok sukur hemen dustu ama yine dikkat edicem. Bebegim buyudu bag kurdum kaybetmek istemiyorum.Olmaz. Ben bu yüzden 33. Haftamda doğuma alndm. 13/8 normal tansiyon. 14/9 takip alınıyor. Tansiyonun çok yüksek değil korkma zaten normale dönmüş. Ama her hafta takip et
Protein kaçağının en önemli belirtisi vücudun su toplaması el, kol, ayak, yüz vb. Şişmesi.. Baş ağrıları takip et. Tansiyonun yükseldiği zaman gözlerinin önünde noktalar uçuşur ve baş ağrın olur özellikle arkdan vurur baş ağrısı.. onun dışında sık kusma ve bulantı.. Bunların hepsini takip et. VE ennn önemlisi " Stres, sıkıntıçve üzüntüden uzak dur.. Yağsız ve tuzsuz ye.."
Bak canım benim doğumdan 1.hafta önce kontrolüm vardı protein sadece 1 di. Tansiyonun da normaldi. Devletteki Doktorum sorun yok dedi eve geldim. Ben o hafta çok cookk üzüldüm. Canımı sıkan bir durum oldu. Neredeyse 1 hafta ağladım diyeyim yani. Eşm destek oldu ama ben kendimi durduramıyordum belki hamileliğin verdiği duygusallıktan o kadar üzülmüştüm.. o haftanın sonunda eltim çok şiştiğimi sağlık ocağına gitmemi söyledi gittim tansiyonum 15 /10 o hafta içi tamamen hayal aleminde gibiydimzve baş ağrım cok oluyordu. Ben gebelik zehirlenmesi nedir bilmezdim. Sağlık ocağı söyledi olabilir yarın gel idrar tahlili yapalım dedi. Ertesi sabah bağlık ocağına gitmedin ölçtüm tansiyorum 17/12 çıktı. Hemen özeldeki doktorumu aradım vakit kaybetme gel dedi gittim 14/9 çıktı takip edeceğim dedi yatış verdi idrar tahlili yaptı protein 4+ çıktı.. takih.için.yattığım odadan acilen sezeryana alındım.. Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür. Demem o ki sakın ama sakın üzüntü stres yapma ne olursa olsun. BAK ben yaptm 1 hafta içinde neler oldu. Sen sakn yapma ve dediğim gibi yağı tuzu da kes.. İnşaALLAH güzel atlatırsın bu süreci.Cok tesekkur ederim. Persembe perinatologa gozukucem ne dicek merak ediyorum. Normal olan tansiyonum bi uzuntuyle nasil boyle firladi anlamadim stress yaptim. Cok sukur hemen dustu ama yine dikkat edicem. Bebegim buyudu bag kurdum kaybetmek istemiyorum.
Anladim. Cok tesekkur ederim. Allah uzun omurler versin.Bak canım benim doğumdan 1.hafta önce kontrolüm vardı protein sadece 1 di. Tansiyonun da normaldi. Devletteki Doktorum sorun yok dedi eve geldim. Ben o hafta çok cookk üzüldüm. Canımı sıkan bir durum oldu. Neredeyse 1 hafta ağladım diyeyim yani. Eşm destek oldu ama ben kendimi durduramıyordum belki hamileliğin verdiği duygusallıktan o kadar üzülmüştüm.. o haftanın sonunda eltim çok şiştiğimi sağlık ocağına gitmemi söyledi gittim tansiyonum 15 /10 o hafta içi tamamen hayal aleminde gibiydimzve baş ağrım cok oluyordu. Ben gebelik zehirlenmesi nedir bilmezdim. Sağlık ocağı söyledi olabilir yarın gel idrar tahlili yapalım dedi. Ertesi sabah bağlık ocağına gitmedin ölçtüm tansiyorum 17/12 çıktı. Hemen özeldeki doktorumu aradım vakit kaybetme gel dedi gittim 14/9 çıktı takip edeceğim dedi yatış verdi idrar tahlili yaptı protein 4+ çıktı.. takih.için.yattığım odadan acilen sezeryana alındım.. Bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür. Demem o ki sakın ama sakın üzüntü stres yapma ne olursa olsun. BAK ben yaptm 1 hafta içinde neler oldu. Sen sakn yapma ve dediğim gibi yağı tuzu da kes.. İnşaALLAH güzel atlatırsın bu süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?