O oner65 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2021 193 30 48 30 25 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi oner65 #1 Hanımlar merhaba. Progestan 2 ay kullanıp bıraktıktan sonra en son kullanılan ay adet olup kullanılmayan sonraki ayda adet gecikmesi yapar mı?
Hanımlar merhaba. Progestan 2 ay kullanıp bıraktıktan sonra en son kullanılan ay adet olup kullanılmayan sonraki ayda adet gecikmesi yapar mı?
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.779 En iyi cevaplar 1 2.932 83 25 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi oner65 #2 Duzensiz adet oluyorsaniz progestana baglamayin adet sokuculer sadece o ay adet sokuyor bidahaki aya etkisi yok normaldede gecikmelimi olursunuz hep
Duzensiz adet oluyorsaniz progestana baglamayin adet sokuculer sadece o ay adet sokuyor bidahaki aya etkisi yok normaldede gecikmelimi olursunuz hep
O oner65 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2021 193 30 48 30 25 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi oner65 #3 candanileri59 .!.: Duzensiz adet oluyorsaniz progestana baglamayin adet sokuculer sadece o ay adet sokuyor bidahaki aya etkisi yok normaldede gecikmelimi olursunuz hep Genişletmek için tıkla... Yok hayır adetim düzenlidir düşük yaptıktan sonra 2 ay kullandım sadece
candanileri59 .!.: Duzensiz adet oluyorsaniz progestana baglamayin adet sokuculer sadece o ay adet sokuyor bidahaki aya etkisi yok normaldede gecikmelimi olursunuz hep Genişletmek için tıkla... Yok hayır adetim düzenlidir düşük yaptıktan sonra 2 ay kullandım sadece
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.779 En iyi cevaplar 1 2.932 83 25 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi oner65 #4 oner65 .!.: Yok hayır adetim düzenlidir düşük yaptıktan sonra 2 ay kullandım sadece Genişletmek için tıkla... Pardon ben adet duzensizligi var sandim progestan adet duzensizligi yapmaz
oner65 .!.: Yok hayır adetim düzenlidir düşük yaptıktan sonra 2 ay kullandım sadece Genişletmek için tıkla... Pardon ben adet duzensizligi var sandim progestan adet duzensizligi yapmaz
Zekta1 Per aspera ad astra 💫 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Ekim 2021 6.103 12.510 198 30 25 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi oner65 #5 oner65 .!.: Hanımlar merhaba. Progestan 2 ay kullanıp bıraktıktan sonra en son kullanılan ay adet olup kullanılmayan sonraki ayda adet gecikmesi yapar mı? Genişletmek için tıkla... Progestan adet düzensizliği yapmaz sadece kullanıldığı zaman adeti geciktirir bıraktıktan sonra adet olunur zaten sonraki ayı etkilemez yani
oner65 .!.: Hanımlar merhaba. Progestan 2 ay kullanıp bıraktıktan sonra en son kullanılan ay adet olup kullanılmayan sonraki ayda adet gecikmesi yapar mı? Genişletmek için tıkla... Progestan adet düzensizliği yapmaz sadece kullanıldığı zaman adeti geciktirir bıraktıktan sonra adet olunur zaten sonraki ayı etkilemez yani
O oner65 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2021 193 30 48 30 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi oner65 #6 candanileri59 .!.: Duzensiz adet oluyorsaniz progestana baglamayin adet sokuculer sadece o ay adet sokuyor bidahaki aya etkisi yok normaldede gecikmelimi olursunuz hep Genişletmek için tıkla... Adet olamadigim için doktora gittiğim de progestan içmeye devam etmem gerektigini söylemişti o yüzden sormak istedim
candanileri59 .!.: Duzensiz adet oluyorsaniz progestana baglamayin adet sokuculer sadece o ay adet sokuyor bidahaki aya etkisi yok normaldede gecikmelimi olursunuz hep Genişletmek için tıkla... Adet olamadigim için doktora gittiğim de progestan içmeye devam etmem gerektigini söylemişti o yüzden sormak istedim
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.779 En iyi cevaplar 1 2.932 83 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi oner65 #7 oner65 .!.: Adet olamadigim için doktora gittiğim de progestan içmeye devam etmem gerektigini söylemişti o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Cok cok gecmis olsun
oner65 .!.: Adet olamadigim için doktora gittiğim de progestan içmeye devam etmem gerektigini söylemişti o yüzden sormak istedim Genişletmek için tıkla... Cok cok gecmis olsun
O oner65 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2021 193 30 48 30 26 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi oner65 #8 candanileri59 .!.: Cok cok gecmis olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum sağolun