protez memenin yumusakligi

berraksucan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
915
926
123
Arkadaşlar benim iki mememin yumusakligi ayni değil biri digerine göre bi tik daha sertce ama ne gariptir ki ameliyat oldugum zaman şuan yumuşak olan memem cok agridi sizladi ve digerine göre geç iyilesti.digeri ise daha sorunsuzdu ameliyattan sonra o taraf kolumu daha iyi kullanabildim.ve iyilesme daha çabuk oldu fakat daha sertçe kaldi.sizce bu normal mi yoksa bi sorun mu bilemedim. sizlerin nasil ayni yumusaklikta mi?

Hemen hemen aynıyız, benim de 7.5 ay oldu. Dediğiniz şeyi ben de hissetmiştim. Sorunlu olan meme diğerinden daha yumuşak gelmeye başlamıştı ama sanırım o sorunlu diye daha çok masaj yaptım ona.. Siz masaj yapıyor musunuz? Benim şu an ikisi de aynı yumuşaklıkta..

Evet canim yapiyorum günde bir defa 10dk filan yapiyorum yada iki günde bir yapiyorum yogunum zamanlar.bu masaji ne zamana kadar yapicaz bilemiyorum.digerinin daha sertce olmasi olasi bisey midir?

Evet canim yapiyorum günde bir defa 10dk filan yapiyorum yada iki günde bir yapiyorum yogunum zamanlar.bu masaji ne zamana kadar yapicaz bilemiyorum.digerinin daha sertce olmasi olasi bisey midir?
Sert olan memede ağrın var mı peki? Ben önemli bişi olduğunu sanmıyorum. 5-6 aydan sonra bıraktım ben masajı, hiç yapmıyorum.

Kizlar selam, ben de 5 gun once protez taktirdim. kas alti, damla, 280cc natrelle. Su an fuze gibi ve cok sertler. Siz bu surecleri atlattiginiz icin size sormak istedim. Gorunus daha dogallasiyor mu zamanla? Bu fuze gibi gorunus hafif inip daha damlamsi ve dogal meme sekline yaklasiyor mu? Bir de yumusamasi anladigim kadariyla 6 ay dan fazla suruyor. Peki yumusadigi zaman verdigi his nasil? Gercek meme dokusu kadar yumusak oluyor mu?

Kizlar selam, ben de 5 gun once protez taktirdim. kas alti, damla, 280cc natrelle. Su an fuze gibi ve cok sertler. Siz bu surecleri atlattiginiz icin size sormak istedim. Gorunus daha dogallasiyor mu zamanla? Bu fuze gibi gorunus hafif inip daha damlamsi ve dogal meme sekline yaklasiyor mu? Bir de yumusamasi anladigim kadariyla 6 ay dan fazla suruyor. Peki yumusadigi zaman verdigi his nasil? Gercek meme dokusu kadar yumusak oluyor mu?
bande de damla var 4 buçuk ay oldu yaptıralı şu an görünümleri çok doğal ama doğallaşması zaman alıyor.benim 3 buçuk aydan sonra şekli oturdu.damla yuvarlaktan sert oluyor diyorlar.yumuşasa da hiç bir zaman doğal meme kıvamında olmuyormuş malesef

öncelikle geçmiş olsun. olmuş bitmiş seninki kurtulmuşsun. nasıl geçti 5 günün ağrı sızın nasıl? bide damla taktıranlar genelde daha yüksek cc taktırıyorlar seninki biraz küçük gibime geldi nasıl durduğunu merak ettim. foto eklersen yorumda yapabiliriz.

Benimkilerde yaklaşık 4.5 aylık.yuvarlak olmasına rağmen çok yumuşak değiller.bunda kendi göğüs dokumun çok az olması da etkili diye düşünüyorum.ben aslında iyice yumuşadılar diye sevinirken eşim sert olduklarını söyleyip moralimi bozdu:( belki zamanla biraz daha yumuşarlar.yine de dümdüz olmaktansa şimdiki halimi kat kat tercih ederim:)

Pek agrim sizim kalmadi, sadece uyuyup uyaninca ilk 5 dk zor geciyor. Sanirm uyuyunca kaslar gevsedigi icin yeniden harekete gectikleri zaman kasildiklari icin oluyor. Henuz fotograf koysam da bir yorum yapilmasi zor, odem kaynakli sislik var haliyle. Ben tercihen cok buyuk istemiyordum zaten 44 kiloyum o yuzden su an bile vucuduma gore bomba gibi duruyorlar. Zaten emin ol en dogru olcuye de doktoru karar veriyor. Sadece senin isteginden cok, vucut yapina, omuz genisligine, popo cikintina ve derinin esneme kapasitesine bagli kullanilacak boyut. Eger deri esnekliginin ve vucut yapinin kapasitesinden daha buyuk bir protez kullanilirsa, zamala deri altinda katlama yapabiliyor ve sekil bozukluklari olusabiliyor. O yuzden gorsel tercihi belirttikten sonra doktora guvenmek onemli.
Yumusaklik konusunda bekleyip gorecegiz demekki :)

Pek agrim sizim kalmadi, sadece uyuyup uyaninca ilk 5 dk zor geciyor. Sanirm uyuyunca kaslar gevsedigi icin yeniden harekete gectikleri zaman kasildiklari icin oluyor. Henuz fotograf koysam da bir yorum yapilmasi zor, odem kaynakli sislik var haliyle. Ben tercihen cok buyuk istemiyordum zaten 44 kiloyum o yuzden su an bile vucuduma gore bomba gibi duruyorlar. Zaten emin ol en dogru olcuye de doktoru karar veriyor. Sadece senin isteginden cok, vucut yapina, omuz genisligine, popo cikintina ve derinin esneme kapasitesine bagli kullanilacak boyut. Eger deri esnekliginin ve vucut yapinin kapasitesinden daha buyuk bir protez kullanilirsa, zamala deri altinda katlama yapabiliyor ve sekil bozukluklari olusabiliyor. O yuzden gorsel tercihi belirttikten sonra doktora guvenmek onemli.
Yumusaklik konusunda bekleyip gorecegiz demekki :)
C chilekli_turta Canim gecmis olsun. Benim bu gun 13 gunum ve hala yatip kalkmada zorluk cekiyorum. Sirtimdan destek alarak rahat kalkabiliyorum anca.:KK74:

Her gun kontrol ediyorum yumusadi mi,indi mi,yerlesti mi protezler diye.Cok sabirsizlaniyorum cooooook:KK33:

Yeni ameliyat olan arkadaslarim biraz sabretmeniz lazim.öncelikle kendi hissettiklerimi anlatayim.ameliyattan sonra evet sert ve sekilsiz oluyor yapar duruyor tam bir aylikken belirgin yumusaklik hissettim.3aylik olduklarinda daha bi yumusaduklarini anladim.7aylik olduklarinda ise eskisinden daha yumusak oluyor.yani zamanla yumusakligida seklide oturuyor.asagiiniyor.görünüm normal meme gibi gel gelelim normal meme kivamini bana gore vermiyor eskiden yumurta kadar memem vardi ayakta durunca dümdüz hic cikintim yok gibiydi egilince biraz cikinti oluyodu yumurta kadar onu sktgimdaki ve suanki mememi sktigimdaki ayni hissi ben kendim adima alamiyorum.

Back
X