- 21 Temmuz 2014
- 915
- 926
- 123
- Konu Sahibi berraksucan
-
Sert olan memede ağrın var mı peki? Ben önemli bişi olduğunu sanmıyorum. 5-6 aydan sonra bıraktım ben masajı, hiç yapmıyorum.Evet canim yapiyorum günde bir defa 10dk filan yapiyorum yada iki günde bir yapiyorum yogunum zamanlar.bu masaji ne zamana kadar yapicaz bilemiyorum.digerinin daha sertce olmasi olasi bisey midir?
Kapsülde sertlik olabiliyormuş ama ağrın yok, olsa bence ağrı da yapardı ve de şekil bozukluğu olurdu. Bence o kadar sık masaja gerek yok. Memeler sünmesin :)Çok şükür agri filan yok canim
bande de damla var 4 buçuk ay oldu yaptıralı şu an görünümleri çok doğal ama doğallaşması zaman alıyor.benim 3 buçuk aydan sonra şekli oturdu.damla yuvarlaktan sert oluyor diyorlar.yumuşasa da hiç bir zaman doğal meme kıvamında olmuyormuş malesefKizlar selam, ben de 5 gun once protez taktirdim. kas alti, damla, 280cc natrelle. Su an fuze gibi ve cok sertler. Siz bu surecleri atlattiginiz icin size sormak istedim. Gorunus daha dogallasiyor mu zamanla? Bu fuze gibi gorunus hafif inip daha damlamsi ve dogal meme sekline yaklasiyor mu? Bir de yumusamasi anladigim kadariyla 6 ay dan fazla suruyor. Peki yumusadigi zaman verdigi his nasil? Gercek meme dokusu kadar yumusak oluyor mu?
Kizlar selam, ben de 5 gun once protez taktirdim. kas alti, damla, 280cc natrelle. Su an fuze gibi ve cok sertler. Siz bu surecleri atlattiginiz icin size sormak istedim. Gorunus daha dogallasiyor mu zamanla? Bu fuze gibi gorunus hafif inip daha damlamsi ve dogal meme sekline yaklasiyor mu? Bir de yumusamasi anladigim kadariyla 6 ay dan fazla suruyor. Peki yumusadigi zaman verdigi his nasil? Gercek meme dokusu kadar yumusak oluyor mu?
C chilekli_turta Canim gecmis olsun. Benim bu gun 13 gunum ve hala yatip kalkmada zorluk cekiyorum. Sirtimdan destek alarak rahat kalkabiliyorum anca.Pek agrim sizim kalmadi, sadece uyuyup uyaninca ilk 5 dk zor geciyor. Sanirm uyuyunca kaslar gevsedigi icin yeniden harekete gectikleri zaman kasildiklari icin oluyor. Henuz fotograf koysam da bir yorum yapilmasi zor, odem kaynakli sislik var haliyle. Ben tercihen cok buyuk istemiyordum zaten 44 kiloyum o yuzden su an bile vucuduma gore bomba gibi duruyorlar. Zaten emin ol en dogru olcuye de doktoru karar veriyor. Sadece senin isteginden cok, vucut yapina, omuz genisligine, popo cikintina ve derinin esneme kapasitesine bagli kullanilacak boyut. Eger deri esnekliginin ve vucut yapinin kapasitesinden daha buyuk bir protez kullanilirsa, zamala deri altinda katlama yapabiliyor ve sekil bozukluklari olusabiliyor. O yuzden gorsel tercihi belirttikten sonra doktora guvenmek onemli.
Yumusaklik konusunda bekleyip gorecegiz demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?