• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Protez olunca göğüs te sertlik?

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
360
Puanlar
323
Yer
İstanbul
Protez taktıran bayanlar sorum size.memede sertlik oluyomu orda bi ağırlık yabancı cisim gibi.en önemlisi dokununca hissedilşyo mu

Protez taktıran bayanlar sorum size.memede sertlik oluyomu orda bi ağırlık yabancı cisim gibi.en önemlisi dokununca hissedilşyo mu
Markaya göre bence sertlik degisiyor bnce.birde zayifsaniz silikonlar dha ele gelior hissediliyor.Doğal memeniz gibi olmuyorda alışıyor mecbur takılınca

Merhaba. Ben bir yıl önce ameliyat oldum. Yarı kas altı mentor marka. Yabancı his ilk 3 ayda oluyor ama sonra kendi memem gibi. Benım suan memem sert degıl ama dogal meme kadar yumusakda degıl. Genel anlamda halimden memnunum. Vanity estetıkde oldum 26 bindi ama suan artmıstır

Benim ki kas altı ve tek parça değil. Markasını bilmiyorum. Küçük küçük boncuklar şeklinde. Hiç bir sertlik yok. Yumusacik

Hangi marka acaba? Kas altı mı kas zarı altı mı kas üstü mü? Kaç cc? Bi de önceden memeniz var mıydı? Çok teşekkürler
Kas altı 375 cc mentollü marka 3,5 ay oldu ameliyat öncesi dokum çok azdı 2 çocuk emzirdim

Back
X