Protez tırnak kursu

ElifMavi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
685
-688
98
Protez tırnak kursuna gidicem. Sertifikayi aldıktan sonra nerede iş bulabilirim veya iş başvurusu nasıl yaparım

Yani şöyle ki ben maniküristim ıslak manikür pedikür ama kursta değil çalışarak öğrenmiştim izleyerek protez kursunada sonra gittim ama aktif yapmıyorum halen. Önce çevrenize yapmakla başlayın el pratiği lazım hemen profesyonel bi sonuç çıkaramayacağınızı sizde biliyorsunuz. İlk başta belki az parayla çalışın en azından1 ay iş vereninde müşterilerinde sizden memnun kalması olumsuz bir geri dönüş yapmaması lazım çünkü. Kuaförde de işe başlayabilirsiniz ıslak manikür pedikür yaparsanız kalıcı ojede eklersiniz. Boş zamanlarda da salona yardımcı olursunuz ben öyle başlamıştım şahsen ama direk biliyorum diye başlamak zor hayal kırıklığı olabilir. Başvuru yapmak kolay hangi şehirdeyseniz internetten ilanlarına bakarsınız bunda zor bişey yok. Ya da evinize yakın salonlara bizzat gidip sorabilirsiniz ayıp değil ya

İzmirdeyim. İlanlara nerden bakmaliyim

Ben biraz çekingen biriyim ama tek tek gidip sorarım artık napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…