Protezin aşağı kayması revizyon

dila888

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
3
0
16
37
Kizlar 3 defa ameliyat oldum sol gogsumde hiçbir sıkıntı yokken sağ tarafta her seferinde sıkıntı çıktı protezin aşağı kaymasi ortaya kayması gibi, sonuncusu en iyisi ama yine de protez olması gerektigi yerde olmadigi için hep hissediyorum ve agri da yapıyor. Son kez revizyon ameliyati olacağım. Lütfen bana Ankara'da revizyon konusunda tecrübeli iyi bir doktor önerisinde bulunur musunuz?

Merhaba bunu ağrı dışında nasıl anladınız görsel olarak çok belirgin oluyor mu birde hangi plan ameliyatınız merak ettim bende aşağıda gibi geliyor bana ama belki de yanılmadır her ikisinde aynı üstten düz altlar sadece bombeli ve yatınca düz sağa sola kayıyor

Merhaba kas altı yapıldı ameliyatım. Sol memeden farklı görünüyor orta alt kısma doğru eğim var gibi ve elimle dokundugumda silikonun kenarını hissedebiliyorum.

Merhaba kas altı yapıldı ameliyatım. Sol memeden farklı görünüyor orta alt kısma doğru eğim var gibi ve elimle dokundugumda silikonun kenarını hissedebiliyorum.
Ameliyatınız ne kadar zaman oldu acaba benimde kas altı ,uzanınca sağa sola dümdüz oluyor gibi erkek kası gibi oluyor ayaktayken normal, öndeki kendi dokumuz olduğu için mi yağ oranı az diye mi anlayamadım, kas altını sıfır memeye yakın erkek göğsü gibi olanlara genelde yaparlar peki onlarda nasıl duruyor acaba, bende sanki protez yok gibi yumuşak kendi dokum birde 390 cc olduğu halde ,bu konuda aynı kas altı ameliyatı olanlar okursa merak ediyorum.

İlk ameliyatim 2 yıl önce son ameliyatım 8 ay önce oldu. Uzaninca dümdüz olmuyor benimki doktoruna sordun mu

Yani dümdüz derken sağa doğru gidiyor doku ve dalgalı bir görüntü oluyor ,kontrole gitmiştim mayıs ayında baktı söyledim yani bu böyle dedi doğal meme zaten şekillenir dedi yanında görevli ablalar vardı onlara da sordu sizinde böyledir gibi onay aldı daha da bir şey diyemedim çünkü zor bir ameliyattı hem kapsül kontraktürü temizlendi hem kas altına alındı yeniden hem diklestirme ve aroela küçültme derken baya zorlandığını söylemişti daha da sağlık konusu olmadıkça çok bir şey diyemiyorum sorsam da normal diyor ,belki de benim dokum az diye meme protezi de geniş hacimli tahminim ondan belki yağ dokusu içinde pot kalıyor olabilir ayaktayken normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…