- 6 Şubat 2020
- 105
- 27
- 28
- 26
- Konu Sahibi Hayalimdekiseruven
Esi protime men kullanan varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım . Eşimde 3.seviye varikosel var buna bağlı sperm sayısında ve ileri hareket hızında oldukça düşük. Ama rabbimin hikmetindenmidir bu ilacı kullandığımızdan mıdır bilmem ama eşimin bunu kullandığı ay gebe kalmıştımEsi protime men kullanan varmi?
Merhaba , ameliyat olmadan mi gebe kaldınızBen varım . Eşimde 3.seviye varikosel var buna bağlı sperm sayısında ve ileri hareket hızında oldukça düşük. Ama rabbimin hikmetindenmidir bu ilacı kullandığımızdan mıdır bilmem ama eşimin bunu kullandığı ay gebe kalmıştım
Evet olmadı eşimMerhaba , ameliyat olmadan mi gebe kaldınız
Biz eczaneden almıştık ama aynısı bu damerhaba sizde protime kullanmışsınız bende netten satın aldım ama içime sinmedi. kutudaki şase resmi ile kutudan çıkan şase farklı. orjinali resimdeki gibimiydi sizinde
Benim eşimde ee varikosel var yıllar önce olmuş , ama tekrarlamış şimdi varikosel . Eşinizin değerleri nasıldı? Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınızaEvet olmadı eşim
Alamadım malesef düşükle sonuçlandı. Ama ben umutluyum inşallah tekrar gebe kalabilirim... eşimin ilk sperm sayısı totalde 32 milyondu. Hareketi sadece %10du keçiboynuzu kürü ve havuçkürü sayesinde dile kolay 106 milyona ulaştı... Protime kullandığı ay ise hamile kalmıştım.Benim eşimde ee varikosel var yıllar önce olmuş , ama tekrarlamış şimdi varikosel . Eşinizin değerleri nasıldı? Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza ☺![]()
Başın sağolsun tatlım Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasınAlamadım malesef düşükle sonuçlandı. Ama ben umutluyum inşallah tekrar gebe kalabilirim... eşimin ilk sperm sayısı totalde 32 milyondu. Hareketi sadece %10du keçiboynuzu kürü ve havuçkürü sayesinde dile kolay 106 milyona ulaştı... Protime kullandığı ay ise hamile kalmıştım.
Çok üzüldümAlamadım malesef düşükle sonuçlandı. Ama ben umutluyum inşallah tekrar gebe kalabilirim... eşimin ilk sperm sayısı totalde 32 milyondu. Hareketi sadece %10du keçiboynuzu kürü ve havuçkürü sayesinde dile kolay 106 milyona ulaştı... Protime kullandığı ay ise hamile kalmıştım.
İnşallah , çok sağolunÇok üzüldüminşallah yine nasip edecektir rabbim bir kez olmuş bir daha olur
Ameliyat olmadan o kadar yükselmesi bir mucize maşallah ☺ Ben de keçi boynuzu kürü yaptım , pekmezini içti şu an da da saraçoğlunun varikosel kürünü kullanıyor inşallah faydalı olur
Amin inşallahBaşın sağolsun tatlım Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın
Eşiniz ameliyat olacak mı peki ? Çakşır suyunu çok duydum variksole ters etki yapar diye korkuyorumİnşallah , çok sağolunBuna ek olarak mutlaka ama mutlaka çakşır kökü suyunu kullanın sizde ,eşinizde.
Ameliyatı düşünmüyor. Sperm değerleri bu kadar düzelmişken ameliyat sonrası düşme ihtimali olduğundan düşünmek bile istemiyorEşiniz ameliyat olacak mı peki ? Çakşır suyunu çok duydum variksole ters etki yapar diye korkuyorum ☺