Erkek İnfertilitesi Protime men

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba sizde protime kullanmışsınız bende netten satın aldım ama içime sinmedi. kutudaki şase resmi ile kutudan çıkan şase farklı. orjinali resimdeki gibimiydi sizinde

Eklentiler

• 90B11714-FD12-43DF-A073-B000E3C8B1ED.webp
    90B11714-FD12-43DF-A073-B000E3C8B1ED.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 348
Ben varım . Eşimde 3.seviye varikosel var buna bağlı sperm sayısında ve ileri hareket hızında oldukça düşük. Ama rabbimin hikmetindenmidir bu ilacı kullandığımızdan mıdır bilmem ama eşimin bunu kullandığı ay gebe kalmıştım
Merhaba , ameliyat olmadan mi gebe kaldınız

Benim eşimde ee varikosel var yıllar önce olmuş , ama tekrarlamış şimdi varikosel . Eşinizin değerleri nasıldı? Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza ☺🤲🏻
Alamadım malesef düşükle sonuçlandı. Ama ben umutluyum inşallah tekrar gebe kalabilirim... eşimin ilk sperm sayısı totalde 32 milyondu. Hareketi sadece %10du keçiboynuzu kürü ve havuçkürü sayesinde dile kolay 106 milyona ulaştı... Protime kullandığı ay ise hamile kalmıştım.

Alamadım malesef düşükle sonuçlandı. Ama ben umutluyum inşallah tekrar gebe kalabilirim... eşimin ilk sperm sayısı totalde 32 milyondu. Hareketi sadece %10du keçiboynuzu kürü ve havuçkürü sayesinde dile kolay 106 milyona ulaştı... Protime kullandığı ay ise hamile kalmıştım.
Başın sağolsun tatlım Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın

Çok üzüldüm 😔 inşallah yine nasip edecektir rabbim bir kez olmuş bir daha olur 🤲🏻 Ameliyat olmadan o kadar yükselmesi bir mucize maşallah ☺️ Ben de keçi boynuzu kürü yaptım , pekmezini içti şu an da da saraçoğlunun varikosel kürünü kullanıyor inşallah faydalı olur

Çok üzüldüm 😔 inşallah yine nasip edecektir rabbim bir kez olmuş bir daha olur 🤲🏻 Ameliyat olmadan o kadar yükselmesi bir mucize maşallah ☺ Ben de keçi boynuzu kürü yaptım , pekmezini içti şu an da da saraçoğlunun varikosel kürünü kullanıyor inşallah faydalı olur
İnşallah , çok sağolun🙏 Buna ek olarak mutlaka ama mutlaka çakşır kökü suyunu kullanın sizde ,eşinizde.

Back
X