Y Yeelz Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 35 20 8 28 11 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeelz #1 Merhaba hanımlar protime women kullanıp gebe kalan varmı aranızda teşekkürler
J Justjustice Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 2.989 4.846 83 35 11 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeelz #2 Ben kürtajdan sonra çabuk toparlanmak için iki ay kullandım. Sonra hamile kaldım. Ama protime mı etkili oldu bilemiyorum.
Ben kürtajdan sonra çabuk toparlanmak için iki ay kullandım. Sonra hamile kaldım. Ama protime mı etkili oldu bilemiyorum.
Y Yeelz Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2021 35 20 8 28 11 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeelz #3 Justjustice .!.: Ben kürtajdan sonra çabuk toparlanmak için iki ay kullandım. Sonra hamile kaldım. Ama protime mı etkili oldu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben 1. Kutumdayim doktorum geçikmen olursa da adet gorursen de gel başka bı polikliniğe göndericem dedi 5 adet içtim bugüne kadar
Justjustice .!.: Ben kürtajdan sonra çabuk toparlanmak için iki ay kullandım. Sonra hamile kaldım. Ama protime mı etkili oldu bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben 1. Kutumdayim doktorum geçikmen olursa da adet gorursen de gel başka bı polikliniğe göndericem dedi 5 adet içtim bugüne kadar