Provestran fitil tahris edermi

Buglem8001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
141
27
48
29
Merhabalar ben tup bebek tedavisiyld hamile kaldim 9 haftalik hamileyim fakat 3 haftadır lekelenmelerim oluyor doktora gidiyodum bebek sağlıklı diyorlar normal hayatına devam et dedi fakat lekelemem hala devam ediyor doktora söylediğimde normal dedi aktif kanama olmadığı sürece korkma diyor ama benim için hiç rahat değil progestran fitil kullanıyorum ayıptır söylemesi onu katarken sızı oluyor zaten lekece fitil birlikte geliyor benim sorum bunu yaşayan varlı benim gibi fitili katarken tahrişi ediyorum

Merhabalar ben tup bebek tedavisiyld hamile kaldim 9 haftalik hamileyim fakat 3 haftadır lekelenmelerim oluyor doktora gidiyodum bebek sağlıklı diyorlar normal hayatına devam et dedi fakat lekelemem hala devam ediyor doktora söylediğimde normal dedi aktif kanama olmadığı sürece korkma diyor ama benim için hiç rahat değil progestran fitil kullanıyorum ayıptır söylemesi onu katarken sızı oluyor zaten lekece fitil birlikte geliyor benim sorum bunu yaşayan varlı benim gibi fitili katarken tahrişi ediyorum
Bende progestan fitil kullaniyorum su an gunde 3 kez kullaniyorum bende hic sızı agri olmuyo icerdeki kanın progestanin akintisiyla cikmasi normal ama yaparken agrimasi normal degil tahris etmis olabilirdiniz dicem ama fitilin neresiyle tahris olucak ki yumusacik bisey o

Bende bilmiyorum o yüzden anlamış değilim aktif bir kanma alanın yalan yok nasıl kanla birlikte gelebilir anlamadım onu katarken oluyor ister istemez 4 aydır tedaviye başladığımdan beri kullanıyorum ben acaba sürekli kullandığından taris olamazmi

Canım merhaba görünce yazmak istedim bende hayırlısıyla 20. Haftayı bitiriyorum 20+5 Şuan plasenta aşağıda olması sebebiyle kanama önleme amaçlı doktorum progestan yumuşak fitil verdi 200mg. 1 aydır kullanıyorum ve kaşıntıdan ölmek üzereydim kaşıntı yanma ben hep ertesi gün ilaç akıntıyla akıyor ondan kaşınıyordur diye dikkat etmemiştim. Cinsel ilişki de yasak olduğu için ben her gece fitili atıp yatıyordum. Çok kaşıntım olunca baktım vajşna dışında hiçbirşey yok ama içi efsane bi şekilde mantar olmuş ilk defa başıma geldi araştıeirdım hamilelikte helekş fitil kullanılıyorsa çoğu kadının başına geliyormuş. Ben hemen dermo trosdy ve batikona başladım direk etkisini gördüm kaşıntıyı aldı. Ben tahrişten çok mantar sorunu yaşamışım sende dikkat et diye yazmak istedim

Canım merhaba görünce yazmak istedim bende hayırlısıyla 20. Haftayı bitiriyorum 20+5 Şuan plasenta aşağıda olması sebebiyle kanama önleme amaçlı doktorum progestan yumuşak fitil verdi 200mg. 1 aydır kullanıyorum ve kaşıntıdan ölmek üzereydim kaşıntı yanma ben hep ertesi gün ilaç akıntıyla akıyor ondan kaşınıyordur diye dikkat etmemiştim. Cinsel ilişki de yasak olduğu için ben her gece fitili atıp yatıyordum. Çok kaşıntım olunca baktım vajşna dışında hiçbirşey yok ama içi efsane bi şekilde mantar olmuş ilk defa başıma geldi araştıeirdım hamilelikte helekş fitil kullanılıyorsa çoğu kadının başına geliyormuş. Ben hemen dermo trosdy ve batikona başladım direk etkisini gördüm kaşıntıyı aldı. Ben tahrişten çok mantar sorunu yaşamışım sende dikkat et diye yazmak istedim
Çok teşekkür ederim doktor alt muayenede kızlık zarı ister istemez kadınlarda kalıyor yırtık bir şekilde oda fitili katarken değiyorsun tahris ediyorsun demişti ondan geldiğinize söylemişti onu yazmayı unuttum mantarla ilgili birsey demedi Allahım bagislasin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu konu biraz eskide kalmış ama gören olur diye yazmak istedim 4+3 deyim henüz beta takibi yapıyorum 14 gündür progestan fitil kullanıyorum 2 gündür kahverengi başlayıp kırmızıya dönen kanamam oldu ve vajina da kaşıntı ve yara oldu doktorum fitil kaynaklı olduğunu bu yüzden prolutex iğneye geçmemi söyledi hala yaşayan varsa bilgisi olsun progestan fitil zedelediği için kanama yaparmış

Back
X