U Umayumay_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2021 96 66 38 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umayumay_ #1 Prowomen kullanan var mı? Nasil etkileri oldu? Gebelik oluşan oldu mu? Son düzenleme: 29 Ekim 2021
Vejetaryen Pirana Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2020 422 1.376 43 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umayumay_ #2 Ben yeni başladım o yüzden etki hakkında yorum yapamıcam ama tadı çok kötü be Onu içmediğim zamanlar folik asit, omega, d vit ayrı ayrı içiyorum
Ben yeni başladım o yüzden etki hakkında yorum yapamıcam ama tadı çok kötü be Onu içmediğim zamanlar folik asit, omega, d vit ayrı ayrı içiyorum
U Umayumay_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2021 96 66 38 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umayumay_ #3 Vejetaryen Pirana .!.: Ben yeni başladım o yüzden etki hakkında yorum yapamıcam ama tadı çok kötü be Onu içmediğim zamanlar folik asit, omega, d vit ayrı ayrı içiyorum Genişletmek için tıkla... Hangi sebeple başladınız?
Vejetaryen Pirana .!.: Ben yeni başladım o yüzden etki hakkında yorum yapamıcam ama tadı çok kötü be Onu içmediğim zamanlar folik asit, omega, d vit ayrı ayrı içiyorum Genişletmek için tıkla... Hangi sebeple başladınız?
N Nasipp61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2019 2.691 En iyi cevaplar 1 2.217 133 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umayumay_ #4 Yazkizim32 .!.: Prowomen kullanan var mı? Nasil etkileri oldu? Gebelik oluşan oldu mu? Genişletmek için tıkla... 6 aydan fazla kullandım. Hiçbir yan etkisini ya da güzel bir etkisini de görmedim. İnşallah siz görürsünüz
Yazkizim32 .!.: Prowomen kullanan var mı? Nasil etkileri oldu? Gebelik oluşan oldu mu? Genişletmek için tıkla... 6 aydan fazla kullandım. Hiçbir yan etkisini ya da güzel bir etkisini de görmedim. İnşallah siz görürsünüz
Vejetaryen Pirana Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2020 422 1.376 43 29 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Umayumay_ #5 Yazkizim32 .!.: Hangi sebeple başladınız? Genişletmek için tıkla... Doğum kontrol hapımı yeni bıraktım, vücudumu olası bir gebeliğe hazırlamak adına destek olsun diye
Yazkizim32 .!.: Hangi sebeple başladınız? Genişletmek için tıkla... Doğum kontrol hapımı yeni bıraktım, vücudumu olası bir gebeliğe hazırlamak adına destek olsun diye