Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar ek vitamin yardımcı olur illaMerhaba arkadaşlar, gebeliği hızlandırmak için doktorum yazdı ve bu ilacı kullanıyorum ilaç hakkında bilGisi olan var mı? Biraz göbek yapıyor ve çok yemek yedirtiyor suanlık![]()
Bnde diyom göbeğim niye gitgide büyüyor:)bnde 2. Kutudayım cnmMerhaba arkadaşlar, gebeliği hızlandırmak için doktorum yazdı ve bu ilacı kullanıyorum ilaç hakkında bilGisi olan var mı? Biraz göbek yapıyor ve çok yemek yedirtiyor suanlık![]()
Valla benim dümdüz göbeğim vardı şimdi bildiğin göbekli amcalara benzedimBnde diyom göbeğim niye gitgide büyüyor:)bnde 2. Kutudayım cnm
İnşallah canımBunlar ek vitamin yardımcı olur illa
Bende kendim promotil woman aldım ama duzenli kullanmadimİnşallah canım![]()
Banada iyi bi doktor verdi 2 kutu iç dedi ama yumurtlamamı arttırdı cnm akıntıdan anlıyorumValla benim dümdüz göbeğim vardı şimdi bildiğin göbekli amcalara benzedim![]()
Suanlık ben düzenli kullanıyorum her sabah aç karnına içiyorum ama rabbim ne yazdıysa o bakalım inşallah hayırlısı olurBende kendim promotil woman aldım ama duzenli kullanmadim
Belki diğer ay başlarim
AA evet bende fark ettim onu ama hiç ilaca yormamıştımBanada iyi bi doktor verdi 2 kutu iç dedi ama yumurtlamamı arttırdı cnm akıntıdan anlıyorum
BN geçen ay farkettim,bnde bu ay başlıycm nasip olursa,bizede haber ver olursa,inş olurAA evet bende fark ettim onu ama hiç ilaca yormamıştımAdetime 4 gün var inşallah bişeyler olmuştur
![]()
İnşallah canım Allah hepimize o güzel duyguyu nasip etsinBN geçen ay farkettim,bnde bu ay başlıycm nasip olursa,bizede haber ver olursa,inş olur
Amin cnm bnm bi kızım var şükür 2. İçin uğraşıyor uz hayırlısı olsun ,inş tekrar o duyguyu yaşamak nasip olurİnşallah canım Allah hepimize o güzel duyguyu nasip etsinhaber veririm , sende düzenli kullan vitaminlerini inşallah senden güzel haberler bekliyorum ♥
Allah bağışlasın canım benim evladınıAmin cnm bnm bi kızım var şükür 2. İçin uğraşıyor uz hayırlısı olsun ,inş tekrar o duyguyu yaşamak nasip olur
Amin cnm sağolasınAllah bağışlasın canım benim evladını![]()
İnşallah bakalım bende bekliyorumMerhaba ben de ilk kutudayım. Göbek ondan mı oluyorFenaymış.
Ben de sabah aç içiyordum, midemi etkiledi tadı fena geliyor, artık öğlen tok içiyorum. Yumurtlamam da yakın inşallah işe yarıyordur.