Erkek İnfertilitesi Proxeed plus ACİİL

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Melese

Nasipse tüp bebek annesi 🙏❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
252
100
98
Arkadaşlar eşimde çok az sprem azlığı var ve hareketliğinde düşüklük var eşime prpxeed plus diye bi citamin verdi bu ilacı kullanıp olumlu sonuç alan var mıı??

Evet canim ise yariyor ama hemen degil, 3 ay ile 6 ay arasi kullanilmasi gerek esin tarafindan. Sigara kesin olmayacak bi de. Allah en kisa zmaanda nasip etsin.

An itibari ile aldim . Bizede doktor 2 ay kullanin defi , insallah ise yarar
image.webp

Ama üç ay ara vermeden kullanılması gerekiyo bu bizim 2. ayımızdı Allahtan umut kesilmez

Sabah ve akşam yenekten önce 200 ml suya karıştırarak

Benimde eşim kullandı sabah akşam aç karna 1su bardağı suya karıştırıp içti

Merhaba şuan sonuçlar nasıl ilacı kullandıktan sonra
Merhaba biraz gec oldu , ilactan sonra sperm sayisi 16 milyondan , 210 milyona cikti (45 gunde ). Doktor hic bir problem kalmadigini ve ilaci birakabilcegini soyledi.Fakat tam bu surecte esimin farkli saglik sorunlari cikti(mide-bagirsak) Tedavi gordu. Duzenli deneyemedik
Simdi tekrar deneyecegiz.su an reglim , onumuzde ki ay da olmazsa eger ocakta asilama dusunuyoruz

Sonucu bize de yazar misiniz ? Bizde proxed kullsniyoruz
Merhaba biraz gec oldu , ilactan sonra sperm sayisi 16 milyondan , 210 milyona cikti (45 gunde ). Doktor hic bir problem kalmadigini ve ilaci birakabilcegini soyledi.Fakat tam bu surecte esimin farkli saglik sorunlari cikti(mide-bagirsak) Tedavi gordu. Duzenli deneyemedik
Simdi tekrar deneyecegiz.su an reglim , onumuzde ki ay da olmazsa eger ocakta asilama dusunuyoruz

Benim kan testim 1.20 çıktı 2 ay gecikmem var ve doktor negatif dedi bana adet söktürücü verdi bittiği halde hâla adet göremiyorum neden acaba

Benim kan testim 1.20 çıktı 2 ay gecikmem var ve doktor negatif dedi bana adet söktürücü verdi bittiği halde hâla adet göremiyorum neden acaba
Canım tekrar bi kan testi yaptır yada bi kadın doğuma git ultrasonla kontrol ederler

Back
X