Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigarayı bırakcanı sanmıyoruumEvet canim ise yariyor ama hemen degil, 3 ay ile 6 ay arasi kullanilmasi gerek esin tarafindan. Sigara kesin olmayacak bi de. Allah en kisa zmaanda nasip etsin.
Birakinca bi tahlil versin ve aradaki farki gorsun bakalim birakiyor mu birakmiyor muSigarayı bırakcanı sanmıyoruum![]()
Merhaba şuan sonuçlar nasıl ilacı kullandıktan sonraAn itibari ile aldim . Bizede doktor 2 ay kullanin defi , insallah ise yararEki Görüntüle 2306840
İşe yaradı mı bilmiyorum ama bu ay adetim iki gün geçti ve bütün belirtiler var bekliyorum bakalımMerhaba şuan sonuçlar nasıl ilacı kullandıktan sonra
Sonucu bize de yazar misiniz ? Bizde proxed kullsniyoruzİşe yaradı mı bilmiyorum ama bu ay adetim iki gün geçti ve bütün belirtiler var bekliyorum bakalım
Tabiiki de inşallah bu ay umudum var olumlu sonuç alırsan direk yazarımSonucu bize de yazar misiniz ? Bizde proxed kullsniyoruz
Merhaba biraz gec oldu , ilactan sonra sperm sayisi 16 milyondan , 210 milyona cikti (45 gunde ). Doktor hic bir problem kalmadigini ve ilaci birakabilcegini soyledi.Fakat tam bu surecte esimin farkli saglik sorunlari cikti(mide-bagirsak) Tedavi gordu. Duzenli deneyemedikMerhaba şuan sonuçlar nasıl ilacı kullandıktan sonra
Merhaba biraz gec oldu , ilactan sonra sperm sayisi 16 milyondan , 210 milyona cikti (45 gunde ). Doktor hic bir problem kalmadigini ve ilaci birakabilcegini soyledi.Fakat tam bu surecte esimin farkli saglik sorunlari cikti(mide-bagirsak) Tedavi gordu. Duzenli deneyemedikSonucu bize de yazar misiniz ? Bizde proxed kullsniyoruz
Benim kan testim 1.20 çıktı 2 ay gecikmem var ve doktor negatif dedi bana adet söktürücü verdi bittiği halde hâla adet göremiyorum neden acabaMerhaba biraz gec oldu , ilactan sonra sperm sayisi 16 milyondan , 210 milyona cikti (45 gunde ). Doktor hic bir problem kalmadigini ve ilaci birakabilcegini soyledi.Fakat tam bu surecte esimin farkli saglik sorunlari cikti(mide-bagirsak) Tedavi gordu. Duzenli deneyemedik
Simdi tekrar deneyecegiz.su an reglim , onumuzde ki ay da olmazsa eger ocakta asilama dusunuyoruz
Canım tekrar bi kan testi yaptır yada bi kadın doğuma git ultrasonla kontrol ederlerBenim kan testim 1.20 çıktı 2 ay gecikmem var ve doktor negatif dedi bana adet söktürücü verdi bittiği halde hâla adet göremiyorum neden acaba
Gidecem salı günü inşallahCanım tekrar bi kan testi yaptır yada bi kadın doğuma git ultrasonla kontrol ederler