Proxeed plus isteyen varmi?

asya20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
210
233
33
39
Esim varikosel ameliyati sonrasi kullanmaya baslamisti 3.ayimizda cok sukur hamileyim.elimizde kullanilmamis bir kutu var.ihtiyaci olan varsa ulasabilir.

Anne olma yolunda uzun sure beklemis biri olarak istedigim suan sadece dua, bebegime saglikla sihhatle kavusabilmek icin.duzenli kullanimda faydali bi ilac dr bize 6 ay ara vermeden kullanicaksinia demisti.3.ayimizda cok sukur gerek kalmadi.duzenli kullanan birileri varsa daha cok isine yarar diye dusunuyorum.Kargo ucretinin karsilanmasi kafi, Rabbim dileyen isteyen butun herkesin kucagini doldursun insallah.bende kk dan kullanio hamile kalmis bi arkadastan almistim kutunun birini.

C ceren elaa canim umarim saglikla sihhatle gelmistir bebegin,bakarsin bi proxeed zinciri olusur herkes kavusur mucizesine ve basi sen cekmis olursun biz 27.haftamizdayiz cok sukur:)

Anne olma yolunda uzun sure beklemis biri olarak istedigim suan sadece dua, bebegime saglikla sihhatle kavusabilmek icin.duzenli kullanimda faydali bi ilac dr bize 6 ay ara vermeden kullanicaksinia demisti.3.ayimizda cok sukur gerek kalmadi.duzenli kullanan birileri varsa daha cok isine yarar diye dusunuyorum.Kargo ucretinin karsilanmasi kafi, Rabbim dileyen isteyen butun herkesin kucagini doldursun insallah.bende kk dan kullanio hamile kalmis bi arkadastan almistim kutunun birini.
İnşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allah bizede kısmet eder inşallah

merhabalar, 4 yıllık beklentinin sonunda hamile kalmayı nasip etti rabbim bana bütün sıkıntıların berbat çıkan testlerin içinde ışık gibi doğdu dünyamıza. 1 kutu proxeed bende var durumu olmayan birine kargo ücreti karşılığı gönderebilirim. ne kadar zor bir süreç olduğunu bilirim. fakat bazen mucize gerekir bunun içinde sabır ve dua. ilaçları duzenli kullanan ve acve hurması bulma şansı olan kişilere bunları tavsye edebilirim... İsteyen herkese versin rabbim

Canım meraba
C ceren elaa canim umarim saglikla sihhatle gelmistir bebegin,bakarsin bi proxeed zinciri olusur herkes kavusur mucizesine ve basi sen cekmis olursun biz 27.haftamizdayiz cok sukur:)
Çok şükür oğlum doğdu sağlıklı kucağımda. Bu yazıyı görünce çok sevindim ve gözlerim doldu . Ben de hamile kaldığında hemen yazmıştım kk na ve proxeed plus var elimde demiştim vermek sana nasip olmistu ve sen de hamile kaldın şimdi başkasına veriyorsun elinde kalanı. Ne güzel bir duygu gercektwn rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Gebelik nasıl gidiyor inşaallah her şey uolundadir. Oğlum 2 aylik olmak üzere çok şükür

Canım meraba

Çok şükür oğlum doğdu sağlıklı kucağımda. Bu yazıyı görünce çok sevindim ve gözlerim doldu . Ben de hamile kaldığında hemen yazmıştım kk na ve proxeed plus var elimde demiştim vermek sana nasip olmistu ve sen de hamile kaldın şimdi başkasına veriyorsun elinde kalanı. Ne güzel bir duygu gercektwn rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşaallah. Gebelik nasıl gidiyor inşaallah her şey uolundadir. Oğlum 2 aylik olmak üzere çok şükür

Gozunaydin canim darisi saglikla sihhatle bizlerin basina insallah.tehlikeli donemleri atlatir atlatmaz memlekete kactim cok sicakti buralar proxeedda evde kaldi bu zamanlari buldu paylasmak.o donemde maddi olarakta skintili bi donemdeydik ve ilaci kullanmaya mecburduk hizir gibi gelmisti o ilac senden ayda 2 kutu bitiriyoduk cunku.bende o gun demistim hamile kalinca bende paylasicam diye.ama alici yok sanirim adres gonderende olmadi henuz.kime nasipnolucak bakalim.Rabbim dileyen isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu insallah.bebisin gelisimi guzel gidio cok sukurde suyunu biraz az buldu memleketimde bi dr.onu kafama taktim bu ara.kucagima gelene kadar bisiler buluyorum kafaya takicak;))

Gozunaydin canim darisi saglikla sihhatle bizlerin basina insallah.tehlikeli donemleri atlatir atlatmaz memlekete kactim cok sicakti buralar proxeedda evde kaldi bu zamanlari buldu paylasmak.o donemde maddi olarakta skintili bi donemdeydik ve ilaci kullanmaya mecburduk hizir gibi gelmisti o ilac senden ayda 2 kutu bitiriyoduk cunku.bende o gun demistim hamile kalinca bende paylasicam diye.ama alici yok sanirim adres gonderende olmadi henuz.kime nasipnolucak bakalim.Rabbim dileyen isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu insallah.bebisin gelisimi guzel gidio cok sukurde suyunu biraz az buldu memleketimde bi dr.onu kafama taktim bu ara.kucagima gelene kadar bisiler buluyorum kafaya takicak:KK66:)
Slm cnm dediğin ilaçtan eşim de kullanio 2 kutuya geçecez eğer elindeyse hala ilaç bana verebilirmisin?

Ilac elimde hala canim adresini msjla ozelden gondereyim insallah.
Çok tsk ederim cnm yazınızı dün okudum ve cok etkilendim inş Rabbim bana da nasip ederse bende sizin gibi elimde kalmasà bile o ilac alıp ihtiyacı olan a vermeyi dusunuorum inş o günleri gorurum

Çok tsk ederim cnm yazınızı dün okudum ve cok etkilendim inş Rabbim bana da nasip ederse bende sizin gibi elimde kalmasà bile o ilac alıp ihtiyacı olan a vermeyi dusunuorum inş o günleri gorurum

Rica ederim canim nasil bi bekleyis oldugunu biliyorum insallah senin mucizende once Rabbimin izniyle sonrada ilacin vesilesiyle gelir bianonce.esinde varikosel varmi seninde,nezamandir istiyosunuz?

Rica ederim canim nasil bi bekleyis oldugunu biliyorum insallah senin mucizende once Rabbimin izniyle sonrada ilacin vesilesiyle gelir bianonce.esinde varikosel varmi seninde,nezamandir istiyosunuz?
Yok cnm bizde ole bi teşhis konulmadi sperm hızında sıkıntı var sadece %0 di önceden şimdi %5 oldu çok şükür... ilaca devam tabiki ben 3 yıldan beri evliyim ama 1 yıldan beri çocuk istioruz

Yok cnm bizde ole bi teşhis konulmadi sperm hızında sıkıntı var sadece %0 di önceden şimdi %5 oldu çok şükür... ilaca devam tabiki ben 3 yıldan beri evliyim ama 1 yıldan beri çocuk istioruz

Anladim canim bizimde hiz morfoloji skintiliydi 1.derece varikosel cikti.ameliyat sonrasi ilaca basladik en az 6 ay ara vermeden kullanicaksiniz demisti dr.biz ilacin yaninda keciboynuzu kuru ve havuc kurunude uyguladik donusumlu olarak.3.ayimizda kontrole gttigmizde degerler 1.5 kat artmisti ve o ay hamileymisim.insallahh guzel haberleri sendende aliriz yakin zamanda

Back
X