Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize bir faydası olmadımrb bayanlar evet bu ılacı kullanıp ılerı hız ve morfolojısı duzelen oldumu
yaaaaaa nekadar kullandınız sızın degerler nasıl ıdı canımBize bir faydası olmadı![]()
benımde esım varıkoselden amelıyat oldu 2 yıldır ılerı hızımız sıfır sıfır degerle bırkere dogal yoldan hamıle kaldım gelısmedı kurtaj oldum....gecen ayda tup denedık kımyasal oldu dusuk oldu...esıme dr sızın olur dıyor bakalım beklıyoz sızede gecmıs olsunBize bir faydası olmadı![]()
İleri hareket %10 hareketsizlik %60 morfoloji %2. Sayı da problem yok.yaaaaaa nekadar kullandınız sızın degerler nasıl ıdı canım
anladım canım bızımde amelıyat oncesı ılerı hız 15 ıdı....sımdı ıse ıkı yıldrı sıfır nasıp demekkı.....sende stres yapma bak ben ılerı hız sıfırla hamıle kaldım dusukle sonuclansada senın masallah suan 10İleri hareket %10 hareketsizlik %60 morfoloji %2. Sayı da problem yok.
İki yılı geçti hiç hamilelik olmayınca tüp bebek düşünmeye başladık. Ama stres hayatımızda hiç eksik olmuyor malesefanladım canım bızımde amelıyat oncesı ılerı hız 15 ıdı....sımdı ıse ıkı yıldrı sıfır nasıp demekkı.....sende stres yapma bak ben ılerı hız sıfırla hamıle kaldım dusukle sonuclansada senın masallah suan 10
evet stres yasıyoruz malesefİki yılı geçti hiç hamilelik olmayınca tüp bebek düşünmeye başladık. Ama stres hayatımızda hiç eksik olmuyor malesef![]()
Benim stres sebebim daha çok eşimin ailesi. Bir kaynanam var, onunla tanışmadan ne kadar da mutlu bir hayatım vardı. Bu kadar stresle hamilelik olur mu bilmem.evet stres yasıyoruz malesef
amann ne dıyeyım bazı kaynanalar gercekten uzucu oluyor esınızde arkanızdaysa takmayın duymayın...Benim stres sebebim daha çok eşimin ailesi. Bir kaynanam var, onunla tanışmadan ne kadar da mutlu bir hayatım vardı. Bu kadar stresle hamilelik olur mu bilmem.
Kısmen arkamda. Artık görüşmek istemediğimi söyledim eşime. Ama Kayınvalidem telefonda eşimi dolduruyor. Böyle devam ederse tüp bebekte yaptırmayacağım.amann ne dıyeyım bazı kaynanalar gercekten uzucu oluyor esınızde arkanızdaysa takmayın duymayın...
kıyamam ya ınsallahhh dogal olur hamıle kalırsın tabıkı tup yaparsanda soyleme...cunku soru soranda cok olursa yıpranıyor ınsan...ben kkımseye soylemedım ama kendım bıle kendıme yettım yanıKısmen arkamda. Artık görüşmek istemediğimi söyledim eşime. Ama Kayınvalidem telefonda eşimi dolduruyor. Böyle devam ederse tüp bebekte yaptırmayacağım.
Öyle düşünüyorum zaten. Kimseye söylemem. Ya çok stresli bir tedavidir tüp bebek. Tekrar tüp bebek düşünüyor musunuz?kıyamam ya ınsallahhh dogal olur hamıle kalırsın tabıkı tup yaparsanda soyleme...cunku soru soranda cok olursa yıpranıyor ınsan...ben kkımseye soylemedım ama kendım bıle kendıme yettım yanı
bir donem kullandik biz. evet sayi, ileri hiz, morfoloji oncekine göre iyiydi. epey ara verdik dusmustu degerler. bu ay asilama icin yeniden olculdu sadece 15 gun kullandi proxeed ama keciboynuzu, arisutu bal polen propolis, dogal e vitamini kullandı 2 aya yakindir. sayi artmis sukurler olsun. morfoloji olculmedi ama. proxeed cok pahali onun yerine dogal seyler de denenebilir.mrb bayanlar evet bu ılacı kullanıp ılerı hız ve morfolojısı duzelen oldumu
sagol canım benım bakalım ınsallah bızdede sonuc verır..hadı hayırlısı olsunbir donem kullandik biz. evet sayi, ileri hiz, morfoloji oncekine göre iyiydi. epey ara verdik dusmustu degerler. bu ay asilama icin yeniden olculdu sadece 15 gun kullandi proxeed ama keciboynuzu, arisutu bal polen propolis, dogal e vitamini kullandı 2 aya yakindir. sayi artmis sukurler olsun. morfoloji olculmedi ama. proxeed cok pahali onun yerine dogal seyler de denenebilir.
mrb bayanlar evet bu ılacı kullanıp ılerı hız ve morfolojısı duzelen oldumu
evet canım hatırladım senı allah razı olsun bılmıyorum ınsallah bızdede etkı eder bakalım bekleyıp gorucezCanım seninle daha önce konuşmuştuk benim eşim 5 kutu kullandı bu ilaçtan yanında kürlerle birlikte ileri hız arttı.Morfoloji sorunu yoktu eşimde.Faydalı bir ilaç tabi kişiden kişiye de değişebiliyor sonuç.
kur olarak caksır suyu ıcıyor suan ıkıncı kutuda...kafamız karıstı benım ılk aldıgım kutu renk olarak ta acıktı ve ustunde gunde cay bardagının 4*1 i caksır suyu ustune ıse suyla doldurun dıyodu....yenı aldıgım kutu ıse rengı sarımtrak ve cırkın kokusu tadı gunde bır fıncan ıcın dıyo...kafa karstı onuda olcu bır fıncan ustune su yaptık...eee bukez bır subardagı gbı oluyo bakalım ınsallah sıkıntı olmazCanım seninle daha önce konuşmuştuk benim eşim 5 kutu kullandı bu ilaçtan yanında kürlerle birlikte ileri hız arttı.Morfoloji sorunu yoktu eşimde.Faydalı bir ilaç tabi kişiden kişiye de değişebiliyor sonuç.