proxeed plus mucizesi

GULSEZER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
99
1
86
Ankara
selam kızlar sizle kuzenim ve arkadaşımın yaşadığı mucizeyi paylaşmak istiyorum.ikisi de daha önce gittikleri doktorlardan tek çare olarak tüp bebek yapılabileceğini öğrenmişler.daha sonra ikisinin de yolları bir doktorda birleşti.arkadaşım 10 yılın ardından 2 hafta önce doğum yaptı.kuzenim ise çoook kısa bir tedavinin ardından dün üçüzleri olacağını öğrendi.ben de aynı doktorda tedavi görüyorum .galiba biz de yakında başlıycaz proxeeed e. biraz pahalı olduğu için bize önce başka bir hap önermişti.üçümüzün en önemli ortak noktası şu anda diğer doktorların sözüyle acele etseydik tüp bebek merkezlerindeydik.kimseye ümit vermek istemem ama benim şahsi fikrim şu ki tüp bebeğe geçmeden tüm yolları denemek gerek .eğer yaşınız müsaitse bir kaç ay deneyin derim.inşallah ben de 1-2 ay içinde size müjde vereceğime inanıyorum. rabbim tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah

işallah çok beklemeden kavuşursun sende...proxeeed ne demek açıklar mısın zahmet olmazsa?

bu ılac ne ıse yarıo pekı yumurtlamayı catlatıyormu yada spermlerımı kuvvetlendırıo cnm fıyatı kaca ayrıca

sperm arttırıcı ilaç fiyatı 100tl sanırım..
peki olumlu sonuç alan arkadaş daha açık yazabilir mi önce ne idi sonra ne oldu değerler ve ne kadar zamanda oldu?

ulaşmaya çalışym değerlere ama açıkcası ben hiç merak etmedim.kişiden kişiye çok değiştiği için ben başlangıçta doktorların koyduğu teşhis (problemin sebebine) ve sonucunda geblikle sonuçlanmasından etkilendim.evet fiyatı 100 tl civarı.

merhaba, kuzeninin ve arkadaşının tam olarak sorunu neydi ?

ikisi de erkek infertilitesi. yakınımız oldukları için soramadım.ama tahmin etmek zor değil.sperm sayısı ,hızı, morfoloji.zaten benim bildiğim morfoloj için çok fazla yapılacak şey yok.tedaviler genelde sperm hız ve sayılarına yönelik.bu değerleri yükseltip sağlıklı sperm sayısını ve döllenme ihtimalini arttrmaya çalışıyolar.biz de de morfoloji %2 .ordan biliyorum biraz.

merhaba gülsezer.....bende bu ilacı kullanmaya karar verdim...daha doğrusu eşime kullandırıcam...bunu internettenmi temin ediyorsunuz....eczanelerde yada başka yerlerde varmı satışı......

Canım öcelikle gözünüz aydın darısı olmayanlara ve bana inş.bu ilacı nerde bulacagız söylesene huhu merak ettım şindik hemen eşime alıverım bende mi içecegım bacım bunu sülebilmiyorumkismile

bebetom...ben cevap vereyim.sana..bende sormuştum bu soruyu arkadaşa...ben şimdi internetten sipariş verdim.....kapıda ödeme...istersen kredi kartına.....48 saat içinde kapıya teslim....az önce verdim siparişimi...inşşşş....işe yarar bakalım.....kızzz...bide bu erkeklere ilaçsen içmiceksin.....:sm_cool:

Hııııııı tamam canım biraz da o ilaç içsin kız hehehehebayanssulusmile

kızlar kusura bakmyın bilgisayarımda sorun var.ulaşamadım size.biz ankara dayız.buradaki bazı eczanelerde var.zaten giderek yayılıyo.siz talep ederseniz ellerinde yoksa bile getirtirler heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…