- 6 Mart 2018
- 6
- 2
- 6
- 38
- Konu Sahibi meryemkucum
Merhaba elimde 21 şase proxeed plus var ihtiyaç sahibine sadece kargo bedeline yollayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok şükür hamileyim elimizde kalmasın istedikKullanırken hamile mi kaldınız
Benim eşimde kullanıyo suan ilk kutu bitmek üzere ama kalamadımEvet çok şükür hamileyim elimizde kalmasın istedik
Sadece ondan mı bilemem birçok sey kullandık eşim varikosel ameliyatı oldu havuç suyu kullandık keçi boynuzu vb ben de hsg çekildiğim ay nasip oldu darısı size insallahBenim eşimde kullanıyo suan ilk kutu bitmek üzere ama kalamadım
Sağolun teşekkür ederim insallahSadece ondan mı bilemem birçok sey kullandık eşim varikosel ameliyatı oldu havuç suyu kullandık keçi boynuzu vb ben de hsg çekildiğim ay nasip oldu darısı size insallah
Sağ olun amin insallah tüm dileyenlere insallah nasip olsun. Tam bilemiyorum biz ikinci kutuyu bitiremedik ama 3 ay öneriyor DrMerhaba, bize de doktorumuz yazdı yaklaşık 3 gündür kullanıyoruz. Etkisini görmek için 3 ay kullanım mı gerekiyor bilginiz var mı acaba? Bir de hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah, Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin ☺ Ve darısı bize inşallah M meryemkucum
Anladım çok teşekkür ederimSağ olun amin insallah tüm dileyenlere insallah nasip olsun. Tam bilemiyorum biz ikinci kutuyu bitiremedik ama 3 ay öneriyor Dr
Eşiniz nasıl kullanıyordu acaba doktor nasıl önerdiMerhaba elimde 21 şase proxeed plus var ihtiyaç sahibine sadece kargo bedeline yollayacağım