Erkek İnfertilitesi proxeed plusu kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benim eşimin sayılı spermi vardı yani 10 tane falan 3 ay kullandık hiç bir şey değişmedi sonuç aynı şimdi bu tedavimizde tese olucak bakalım

selam ben daha öncede yazmıştım..bugünde test yaptırdık ve sonuçları yazıyorum..daha proxeede 2 ay daha devam edeceğiz..

sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..

kan
LH 8.61
FSH 4.24 olmuş.. bunlarda son testte 3 küsürlerdeydi..

selam ben daha öncede yazmıştım..bugünde test yaptırdık ve sonuçları yazıyorum..daha proxeede 2 ay daha devam edeceğiz..

sperm
ileri hızlı ve ileri yavaş % 2, yerinde %6 , hareketsiz %90, morfoloji normal %75, morfoloji abnormal %25, sperm sayısı 15,500, toplam sperm sayısı ise 43.400..Allah'ım sana binlerce şükürler olsun..kızlar gerçekten çok mutluyum..çok şükür hareketlenme oldu..geçen ay tüm hareketler sıfırdı kızlar..çok şükür..

kan
LH 8.61
bizede bir ay oldu ama eşimi teste göndermeye korkuyorum açıkcası inşallah bizim değerlerde artar,
heralde bir ay sonra yaptırırız testi artarsa sonuçları yazarım bende
melisacım aynen devam daha güzel olur inşallah

bizede bir ay oldu ama eşimi teste göndermeye korkuyorum açıkcası inşallah bizim değerlerde artar,
heralde bir ay sonra yaptırırız testi artarsa sonuçları yazarım bende
melisacım aynen devam daha güzel olur inşallah

mericim çok saol tatlım.inş sizinde artmıştır..nasıl mutluyum anlatamam ama..şükürler olsun..nereden nerelere geldik valla..

sperm

kan
LH 8.61

canım ya daha önceki değerleride net olarak yazabilirmisin

sperm

kan
LH 8.61

hayırlı olsun şekerim :)):49: allah bu günleri görmeyi bizede nasip etsin bebeklerimizi kucağımızada alıcağız allahın izniyle :49::49::49::49::49:

biz de daha yeni başladık 5 gün oluyo:46: önceki değerlerimiz inişli çıkışlı idi ama en sonuncu
1.600 000 idi bir ay sonra kaan hocanın yanına gitcez test de yapılacak inş. süpper değerler çıkar ve :emir_bebek: ler gelir:)

Yıkama öncesi
Hareketlilik %13=>%30
progresif hareketlil sperm sayısı 1 milyon =>2milyon
progresif hareketkilik %40=>%40
sperm dışı hücre 400bin => 500bin

Yıkama sonrası
Sayı 6milyon => 10milyon
Hareketlilik %66 => %70
progresif hareketli sperm sayısı 3milyon => 6milyon
progresif hareketlilk %75 => %85

Biz 3 kutu sonrasında aşılama olduk, tutmadı. Şimdi 2 kutu daha kullanıp tüp bebeğe başvuruyoruz.

Back
X