Proxxed plus kullanıp memnun olmayan var mı

KatipKiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
71
4
1
30
Merhaba eşimin sperm değerleri düşük diye doktor ağustos ayında proxxed plus kullanmasını önerdi ona ek olarak e vitamini keçiboynuzu pekmezi her akşam kabak çekirdeği yedi 3 ayı tamamladığı için dün test verdi ama ileri hız hareket daha kötü olmuş iyice düşmüş başına böyle birşey gelen oldu mu hereye dikkat ederken bu nasıl oldu şok olduk modumuz çok düştü maalesef

Ben eşimde 3 ay kullandı doktor şimdi değiştirildi ilacı ama benim eşim varikoselden amaliyat olmuştu, siz ultrason çektirdinizmi varikoseli varsa ileri düzey pek fayda etmez

Merhaba benim arkadasim da bunu kullandi esine memnun kalmamisti sonrasinda varikosel mi ne ondan cikti esinde hic sperm kalmamisti ona ragmen 4. tüp bebeginde farkli merkezde hamile kaldi.

Benim esimde de sperm hizi sorunu var astenospermi diye geciyor hareketsizlik demekmis spermde.

Bizim yüzde 80 az cikti bu cok büyük orandi ve hamile kalmak mümkün degil bu degerlerle. Zaten pko da var bende.

Esime bende bitter cikolata, kabak cekirdegi , muz pekmez bide mesir macunu veriyodum bide türkiyede var mi bilmiyorum üroloji doktorumuz esime Orthomol fertil plus vitaminini verdi yüzde elli iyilesme görmüstük.

Ben eşimde 3 ay kullandı doktor şimdi değiştirildi ilacı ama benim eşim varikoselden amaliyat olmuştu, siz ultrason çektirdinizmi varikoseli varsa ileri düzey pek fayda etmez
Varikosel çıktı ama 2,5 cm reflü akım izlenmedi yazıyordu doktor ameliyata gerek yok diyip Proxxed plus vermişti onunla da değerleri düştü sizin eşini doktor hangi ilacı verdi şuanda

Bizde o dediklerinizin çoğunu tüketiyoruz hem de hergün hiç bırakmadı kabak çekirdeği muz keçiboynuzu özü ama değerleri daha çok düştü sayı çok artmış ama sayısı zaten iyiyidi ileri hız 18den 3e düşmüş şok olduk

Bu süreçte ilişki önemli ilişki oldukca hücreler yenileniyor doğal olarak. Doktorumuz söylemişti 2 günde bir ve o söylediğim takviye. Varikosel varsa ameliyat tek çare bi an önce detaylı muayene öneririm sonrası çok daha zor oluyor.

Ama bu dalgalanma da olabilir tabi ki , tedbir almak yine de iyi olur. Psikolojik olarkta erkekler bununla baş edemiyor o da ayrı mesele. Kadında çıkınca sorun kolay oluyor..

Biz kadınlarda olunca savaşıyoruz onlar öyle değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…