Prp öneriyor musunuz?

okuogren

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
135
37
13
29
Kızlar, amh düşük. Yumurtalarım kalitesiz. Doktorum prp önerdi. Aranızda yaptıran ve faydasını gören var mı?

Merhaba bende dün yaptırdım. Benim biraz sancılı oldu . Dr um çok umutlu konuşmadı yani bilimsel bir kanıt yok dedi: ben yine de çaresiz olduğum için istedim. Bakalım iki ay sonra gideceğim dr a ne diyecek göreceğiz. Bu arada ünv hastanesinde yaptırdığım için çok uyguna geldi. Forum larda 50 bin falan duydum bilginiz olsun. Ücreti özelden yazabilirim.

Merhaba bende dün yaptırdım. Benim biraz sancılı oldu . Dr um çok umutlu konuşmadı yani bilimsel bir kanıt yok dedi: ben yine de çaresiz olduğum için istedim. Bakalım iki ay sonra gideceğim dr a ne diyecek göreceğiz. Bu arada ünv hastanesinde yaptırdığım için çok uyguna geldi. Forum larda 50 bin falan duydum bilginiz olsun. Ücreti özelden yazabilirim.
Çok teşekkür ederim. Benim hastanede 20 bin dediler. Ama o opu sırasındaydı. Sonra yaptırılınca anestezi ücreti vs ne kadar olur bilmiyorum. Ben bilimsel kanıt olmadığı için yaptırmadım. Sonucunuzu yazar mısınız buraya 🙏

Back
X