Lekeler, Çiller PRP yaptırıp memnun kalanlar?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben dr nezih karacaya yaptirdim 3 seans cildimde aydinlanma ve canlanma oldu beraberinde arada 2 seansta vitamin enjeksiyonu yapti sonuctan memnunum

Ben Ankarada Dr.Mehmet Akgüne yaptırdım.Sonuçlanmasını bekliyorum.Sonuçlanınca sizleri bilgilendirecegim.:)

Ben doktorum Mehmet Akgune yaptirdim sonuclar guzel yuzum canlandi isil isil gozeneklerimde sıkılastı iyilestirmek icin kesinlikle prp sart :)

Ben dr nezih karacaya yaptirdim 3 seans cildimde aydinlanma ve canlanma oldu beraberinde arada 2 seansta vitamin enjeksiyonu yapti sonuctan memnunum
bende nezih karaca gitmek istiyorum.ne kadara yaptığını söyleye bilirmisin seansını

Merhaba kizlar bende Dr.Nezih Karaca'ya prp ve mezoterapi yaptiriyorum. saclarim gurlesti yeni çıkan saçlarım baya yogun ve güçlü.prpnin 3 seansi 2800 mezoterapide seansi 400 falandi ama nezih bey baya indirim yapiyor kesinlikle tavsiye ediyorum sizib sorununuza bu kadar cozum odakli ve net sonuc elde edeceğiniz nadir doktorlardan

Ben dermapen ile yaptirdim prp. Cildim cok kotu. gozenekler acik. Lekeli. Sivilce izli Hafif sarkma. Yaptirdigim gun kirmizi oldum 3 gun ciger gibi gezdim sonra pembelesti. Aman allahim nasil bir cilt.. Gozenekler kapandi cilt sikilasti renk acildi. Cok mutluydum ki..... Malesef 10 gun sonra cilt eski haline geri dondu.. Sadece renk aydinlanmasi duruyor suan.

Bakırköy incirli Estethica hastanesinde prp yaptırdım 4 seans el ve yüz prp işlemi 2000tl ilk seansı yaptırdım ama yüzümün yumuşak bölgeleri acıdı:olamaz: uyuşturucu kremle (biolyn, emla vs) iyice uyusturduktan sonra yaptırın bence çünkü yüzüm ilk seansta soyuldu rengi açıldı ama lekeleri %15 ı ilk seansta yok olur dedi doktor. hijyen kurallarına uygun gayet güler yüzlü karşıladılar:KK50: 3 seansim kaldı bittiğinde öncesi sonrası fotoğraflarını paylaşırım düşünen olursa mesaj atın daha ayrıntılı bilgilendiririm aklıma gelmişken tek problem güneşe çıkılmıyor sürekli güneş koruyucu sürerek şapkalı vs ama güzel olmak için değer kızlar.:anne:

Back
X