Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yeni yaptırdım yaş 37 kasımda belli olcakMerhaba arkadaşlar ben prp yaptırdim 23 yaşındayım aranızda prp yaptırıp sonuç alan var mı yumurta gelişmesi için
Ben yeni yaptırdım yaş 37 kasımda belli olcak
Transfermi olucaksinizBen yeni yaptırdım yaş 37 kasımda belli olcak
Toplama vs olcak canımTransfermi olucaksiniz
Hadi bakalim bol sans :) Allah yardimciniz olsun.Toplama vs olcak canım
Amin canimHadi bakalim bol sans :) Allah yardimciniz olsun.
Slm , önümüzdeki hafta prp yaptiracagim varmı sonuç alan ,daha sonra transfer yapılacakmışTransfermi olucaksiniz
Merhaba ben de prp düşünüyordum. Ama emin olamadım. Sizde etki etti mi?Toplama vs olcak canım
Benim 2 kere erken catlamisti prp sonrası erken catlamadi ama boş çıktı sayı da artmadı maalesef zaten 1 2 yumurta oluyordu denemekte fayda var tabiki hiç değilse denemedim demeyizMerhaba ben de prp düşünüyordum. Ama emin olamadım. Sizde etki etti mi?
Ben acıbademle görüşmüştüm onlar önerdi. Aret Kamarla da görüştüm. Orada tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Aret hoca kesinlikle önermiyor. Hatta bir hastaları prp den sonra yumurtalıkları enfeksiyon kapmış. Maalesef almak durumunda kalmışlar. Bilmiyorum aklım fena halde karışıkBenim 2 kere erken catlamisti prp sonrası erken catlamadi ama boş çıktı sayı da artmadı maalesef zaten 1 2 yumurta oluyordu denemekte fayda var tabiki hiç değilse denemedim demeyiz
Bende aret hocada tedavi gördüm. Dediğiniz gibi prp yi önermiyor. Benim bir akrabam acibademde önce prp oldu sonra transferi olumsuz oldu. Prp den sonra yumurtalık kısmında ağrısı oluyordu. 1 sene falan o ağrıyı çekti. Sonra o da aret hocaya başladı. Prp yaptırdığını söyleyince hoca kızmış neden yaptırdın diye. Şimdi tedavisi devam ediyor.Ben acıbademle görüşmüştüm onlar önerdi. Aret Kamarla da görüştüm. Orada tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Aret hoca kesinlikle önermiyor. Hatta bir hastaları prp den sonra yumurtalıkları enfeksiyon kapmış. Maalesef almak durumunda kalmışlar. Bilmiyorum aklım fena halde karışık
Çevremde olumlu yada olumsuz sonuç alan çok ama hiç böyle birşey duymadım canimBen acıbademle görüşmüştüm onlar önerdi. Aret Kamarla da görüştüm. Orada tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Aret hoca kesinlikle önermiyor. Hatta bir hastaları prp den sonra yumurtalıkları enfeksiyon kapmış. Maalesef almak durumunda kalmışlar. Bilmiyorum aklım fena halde karışık
Evet bende önce prp yaptırıp sonra Aret hocada tedavi olmayı planlıyordum. Baktım hiç olumlu yaklaşmıyorlar şimdilik prp konusunu kapattım. Koç üniversitesi hastanesinde de tedavi gördüm. Onlarda prp tedavisine karşılar. Bu arada siz Aret hocadan memnun kaldınız mı?Bende aret hocada tedavi gördüm. Dediğiniz gibi prp yi önermiyor. Benim bir akrabam acibademde önce prp oldu sonra transferi olumsuz oldu. Prp den sonra yumurtalık kısmında ağrısı oluyordu. 1 sene falan o ağrıyı çekti. Sonra o da aret hocaya başladı. Prp yaptırdığını söyleyince hoca kızmış neden yaptırdın diye. Şimdi tedavisi devam ediyor.
Bende ilk kez orada duydum açıkçası biraz korktum.Çevremde olumlu yada olumsuz sonuç alan çok ama hiç böyle birşey duymadım canim
Çevremde böyle sıkıntı yaşayan olmadı canım bende prp oldum erken çatlama olayı çözüldü belki bı sonraki tedavide daha iyi sonuç alcam kimbilirBende ilk kez orada duydum açıkçası biraz korktum.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Acıbadem de Bülent hoca prp den sonra ilk 3 ay doğal yolla hamile kalan hastalarım fazla demişti. Sizin amh yükseldi mi?Çevremde böyle sıkıntı yaşayan olmadı canım bende prp oldum erken çatlama olayı çözüldü belki bı sonraki tedavide daha iyi sonuç alcam kimbilir
Amh baktirmadim hiç psikolojik olarak zaten 0.03 benim doktorum İzmir'de funda gode ama fsh 5e inmişti bir sonraki reglde bı hormon testi yaptırırımİnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Acıbadem de Bülent hoca prp den sonra ilk 3 ay doğal yolla hamile kalan hastalarım fazla demişti. Sizin amh yükseldi mi?
Aret hoca yoğun baya. Kontroller kısa sürüyor ama gerçekten işinin ehli. Kime ne yapılması gerekiyorsa onu söylüyor. Benim yumurta büyütme olsun transfer olsun şükür süreçlerim sorunsuz geçti. Ama orada tanıştığım biri var ona ilk ay rahime çizik atmamız lazım dedi. Kadın yapmak istemedi 4 ay uğraştılar sonra hocanın dediğine geldi. Maddi yaklaşan bir doktor değil buna eminim. Prp yapıp kendisinde başlayan yakınımın 2 kere transferini iptal etti. Rahimin istediğim gibi kalınlaşmadı dedi. Başka biri olsa sınıra gelmiş hadi transferini yapalım diyip süreci uzatmayabilirdi. Transfer aşamasındaki muayeneler zaten ücretsiz. Dediğim gibi başka biri olsa aylarca uğraşmaz başından savardı.Evet bende önce prp yaptırıp sonra Aret hocada tedavi olmayı planlıyordum. Baktım hiç olumlu yaklaşmıyorlar şimdilik prp konusunu kapattım. Koç üniversitesi hastanesinde de tedavi gördüm. Onlarda prp tedavisine karşılar. Bu arada siz Aret hocadan memnun kaldınız mı?