prp

prp yaptıranlar var mı deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim...

PRP iyi bişey ama; bide uygun yapılmadığında yan etkisi olabilecek bir uygulama. Doğallığı sevenler dışardan dolgu yaptıracağına artık prp yaptırıyor. kendi hücrelerinizle yenileniyorsunuz. Doktorlara sormak lazım; yanlış uygulandığında başa ne gelir? sonuçta dolgu malzemelerinin hazırlandığı ortamlar zaten sağlık onayları taşımak zorunda. Ya, bu işi bir hekim kendi başına ne kadar steril ve doğru uygular??? 5 kere düşünüp, doktorun gözünün içine bakarak, bilgisini ölçerek karar verelim derim. :18:

kızlar prp nedir ve ne işe yarar bilgi verirmisiniz, dolgu yerine onu yaptırıyorlar diye yazılmış, dolgudan daha mı iyi?

prp de kendi kanını alıp ayrıştırıp içindeki büyüme faktörlerini ayrıştırıp yüze maske gibi uyguluyorla ve öncesinde yüze çok minik iğnelerle epidermise zarar veriyorlar ve dışardan o yenileyici hücreleri uygulayınca o hasar verilen yere gidiyor sanırım ben görüştüm benim anladğım bu kızlar benim cildimde gözenek vara ama böle nasıl desem baya açılıyor yer yer çok açık ve skarlaşma var diyorlar daha yaşım 22 ama hani bu yaşlarda yaptırsam cilt yenilemem daha iyi olur diye düşündüm yaptıran v arsa lütfen kaç yaşında ve gözlediği değişikleri yazabilir mi

bende yaptırmak istiyorum cildimn gençleşmesi için thermage ,fraksiyonel lazer ve prp. ankarada bildğiniz iyi bir dr. varmı acaba:96:

Sen bi sorgula bakalım steriliteyi senden iyi biliyomuymuş doktor

Ben gözaltlarıma yaptırıyorum mor halkalar için.2 haftada bir uygulanıyo.3.seans bitti.toplam 4 seans.seansı 250 lira.şimdi 3.seansın geçici dolgunluğu var ama zaten dolmaya başlamıştı 3. seanstan önce.yine de dümdüz olacağa pek benzemiyo.yağ enjeksiyonu için gitmiştim ama doktor lipom denen yağ topçuklarının oluştuğunu, gözaltındaki derinin ince olduğu için lipomları belli edeceğini bu yüzden prp nin daha uygun olacağını söyledi.2 seans daha yaptırmayı düşünüyorum 4.seanstan 1 ay sonra istediğim sonucu elde edemezsem.Şöyle bi durum da var:Benim hayatım çok düzensiz.Gece uyuyamadığım yada günde 15 saat uyuduğum çok olur.Bu yüzden çok da baz alınacak biri değilim:44:

prp hiç yaptırmamışsınız bu iyi anlaşılıyor da ne demek oldugunu da pek kavrayamamışsınız galiba ??

kendi kanının santrfüjden geçirilip sana geri verilmesinden başka birşey degil dolgu kiti ekletmek sizin tercihiniz oluyo yani kendi kanının insana ne gibi yan etkisi olabilir ki!!!!!!!!!!!!!!

kızlar ben kendim yaptırmadım ama kuzenim yaptırdı 3 seansınıda oldu bir senede 3 seans yaptırdı.. kendi kanını alıp içindeki iyi hücreleri alıp yüze enjeksiyonla yapılıyor ve her sene 1 kez tekaradan yapılması gerekiyormuş ama cilte ilk yapıldığından sonra farkı görüyosunuz kuzenimde burun üstünde kılcal damarlar vardı onlara ve cilteki bazı lekeri yok etti bunu gördüm bende ilerki dönemlerde yaptırmayı düşünüyorum cildi yeniliyor parlaklık veriyor hele sıgara içmiyosanız hemen farkı görebilirsiniz cevremde yaptıranlardan gördüm bir tanıdığımda erkek arkadaşımda saçları seyrekti güçlensin diye saçlarına yaptırdı oda memnun yani sonuçta vitamin gibi bişey

aynen arkadaşım sana katılıyorum bazı kişiler yaptırmadan yorum yapmalarına anlam veremiyorum manasızca yorumlar yapılmasın insanlarında kafalarını yok yere karıştırlımasın !!

Ben yaptırıyorum ilk seansım 2 gun önce oldu. Dermo roler sonrası uygulandı bakalım diğer 3 seansım bitsin yorumlarımı yazarım

Arkadaşlar ben yaptırmadın ama yakın arkadaşım yapıtırdı. Kesinlikle ciltte gözle görülür bir değişim oluyor.Tabiki 3-4 seans yaptırmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…