• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PSH değeri düşük cıkan varmıııııııııı......

Barselona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
75
2
36
İstanbul
Arkadaşlar PSH değerim düşük çıktı doktor T 3 ve T 4 testlerini yapmamamı istedi. Henüz Yapmadım onlarda kötü cıkarsa ne oluyo ne yapmam gerek bana yardımcı olun.

canım TSH olmalı o değer.Düşük çıkması tiroitlerinin çok çalıştığını gösterir.Hipertiroit yani ilaçla kontrol altına alınabilir.Düşük derken kaç mesela 0,35 altı düşük sayılıyor.

çok düşük değilmiş küçük dozda bir ilaç verecek dr. bunu kullanıp aralıklarla test olacaksın.merak etme tehlikeli bir hastalık değil kullanacağın ilaçta bebeğe zarar verecek bir şey değil aksine yararı olacak .Ama tabi dr.diğer değerlerinede baksın belkide sadece takip edecek ilaç vermeyecek.

boynunda olan tiroit bezin hızlı çalışıyor.çevrende duymuşsunudr guatr deniyor bu duruma.ama tsh ı düşük olan herkeste nodul olacak diye birşey yok.bendede tsh düşükte o yüzden ayrıntılı biliyorum canım.için rahat olsun.

Teşekkür ederim içimi rahatlattın ınternette düşük bebek ölümleri tansiyon yükselmesi gibi şeyler yazıyo canım sıkıldı. T3 ve T4 değerlerimide yazarım. Tekrar teşekkürler..

Teşekkür ederim içimi rahatlattın ınternette düşük bebek ölümleri tansiyon yükselmesi gibi şeyler yazıyo canım sıkıldı. T3 ve T4 değerlerimide yazarım. Tekrar teşekkürler..

rica ederim canım içini ferah tut sen.Dr.un seni yönlendirecek.nettede çok araştırma yapma canım kafan karışmasın malum gebelik insanı hassas yapabiliyor.sağlıklı hayırlı hamilleik ve doğum diliyorum canım şimdiden.:nazar::emir_bebek:

Back
X