- 7 Temmuz 2016
- 261
- 134
- 103
- Konu Sahibi Lizzie8919
-
didiklemek değil yalan söylüyorsa bilmek isterim açıkcası.ne fark eder? gecmiste kalmis bir sey. farkli bir durumu olsa ve bunu sizinle paylasmak istese paylasirdi. bunu boyle didikleyip kadina rahatsizlik vermeyin.
Yanlış biliyorsunuz. Psikiyatri servisine yatış verilmesi için kişinin herhangi bir bağımlılığı olması filan gerekmiyor. Kişinin depresyonun derecesini hatta majör depresyondaki insanın ne durumda olduğu tam olarak kesin sınırlarla çizilmiş değildir. Hayattan soyutlanmış, yaşamını sürdüremeyen, intihara meyilli ve bunu dile getiren veya intihar denemesi olan kişileri de yatış vererek tedaviye almayı tercih eder psikiyatrlar geneldeMrblar, aklıma takılan bir soru var yeni biriyle tanıştım erkek olarak algılanmasın kız arkadaş,kızla samimiyiz suan konusuyoruz fakat kendisi geçmişte iki sene önce sevgilisi terkettiği için bunalıma girdiğini 3 ay hastanede yattıgını ilaçlar kullandıgını söyledi. Psikayatri kliniklerini bilmiyorum fakar dr un yatış vermesi için bağımlı vs gibi durumlar olması gerekmez mi? Bilgisi olan arkadaşlar varmıdır ? Evet gerçekten terkedilmeler belki depresyona bile sürüklüyor fakat major depresyonlarda bile böyle yatış verilirmi
hayatinda geride biraktigi bir durumla alakali yalan soylemis olabilir. hic yalan soylememis de olabilir. isguzarlik yapmayin lutfen. insanlarin hayatlarini zorlastirmayin, evlenmiyorsunuz sadece arkadassiniz.didiklemek değil yalan söylüyorsa bilmek isterim açıkcası.
teşekkürler bilmediğim için bilgi almak istedim sağolunYanlış biliyorsunuz. Psikiyatri servisine yatış verilmesi için kişinin herhangi bir bağımlılığı olması filan gerekmiyor. Kişinin depresyonun derecesini hatta majör depresyondaki insanın ne durumda olduğu tam olarak kesin sınırlarla çizilmiş değildir. Hayattan soyutlanmış, yaşamını sürdüremeyen, intihara meyilli ve bunu dile getiren veya intihar denemesi olan kişileri de yatış vererek tedaviye almayı tercih eder psikiyatrlar genelde
Meslek hayatım nedeniyle bildiğim bir konu olduğu gibi üniversite yıllarımda ve iş hayatımda da yakından tanıdığım iki ayrı arkadaşım majör depresyon nedeniyle yatış verilerek tedavi edildiler. Her ikisi de bugün gayet sağlıklılar
Mrblar, aklıma takılan bir soru var yeni biriyle tanıştım erkek olarak algılanmasın kız arkadaş,kızla samimiyiz suan konusuyoruz fakat kendisi geçmişte iki sene önce sevgilisi terkettiği için bunalıma girdiğini 3 ay hastanede yattıgını ilaçlar kullandıgını söyledi. Psikayatri kliniklerini bilmiyorum fakar dr un yatış vermesi için bağımlı vs gibi durumlar olması gerekmez mi? Bilgisi olan arkadaşlar varmıdır ? Evet gerçekten terkedilmeler belki depresyona bile sürüklüyor fakat major depresyonlarda bile böyle yatış verilirmi
Erkek kardeşim 19 yaşındayken OKB yüzünden 2 ay yatarak tedavi gördü.Mrblar, aklıma takılan bir soru var yeni biriyle tanıştım erkek olarak algılanmasın kız arkadaş,kızla samimiyiz suan konusuyoruz fakat kendisi geçmişte iki sene önce sevgilisi terkettiği için bunalıma girdiğini 3 ay hastanede yattıgını ilaçlar kullandıgını söyledi. Psikayatri kliniklerini bilmiyorum fakar dr un yatış vermesi için bağımlı vs gibi durumlar olması gerekmez mi? Bilgisi olan arkadaşlar varmıdır ? Evet gerçekten terkedilmeler belki depresyona bile sürüklüyor fakat major depresyonlarda bile böyle yatış verilirmi
didiklemek değil yalan söylüyorsa bilmek isterim açıkcası.
Majör depresyonda BİLE derken? Majör depresyon öyle hafife alınacak bir hastalık değil hanımefendi.Mrblar, aklıma takılan bir soru var yeni biriyle tanıştım erkek olarak algılanmasın kız arkadaş,kızla samimiyiz suan konusuyoruz fakat kendisi geçmişte iki sene önce sevgilisi terkettiği için bunalıma girdiğini 3 ay hastanede yattıgını ilaçlar kullandıgını söyledi. Psikayatri kliniklerini bilmiyorum fakar dr un yatış vermesi için bağımlı vs gibi durumlar olması gerekmez mi? Bilgisi olan arkadaşlar varmıdır ? Evet gerçekten terkedilmeler belki depresyona bile sürüklüyor fakat major depresyonlarda bile böyle yatış verilirmi
Yalnız bile derken hastalığı önemsediğim için bile dedim dikkatli okuyun. Sağolun bilgiler için tabi ki de ihtiyacı olana en uygun şekilde destek olacağım. Bu platform değişik gerçekten. Annem sağlıkçı olmasına rağmen bilmediğim bi konu hakkında bilgi alayım dedim değişik tepkiler çıktı, kimsenin geçmişini kurcalamam eşiştirmem gerekli olana sonuna kadar da destek olurumMajör depresyonda BİLE derken? Majör depresyon öyle hafife alınacak bir hastalık değil hanımefendi.
bu nedenle kliniğe yatan çok hasta gördüm.
illa bağımlı olmasına gerek yok kişinin, bir sürü başka psikiyatrik hastalık var.
evet öğrenciyken çok nöbet tuttum ve mesai yaptım psikiyatri servislerinde.
biraz daha anlayışlı ve sevecen davranmak lazım.
hemen öcü diyip ötekileştirmeyin o insanları.
muhtemelen kızacaksınız bana ben zaten öyle bir şey yapmıyorum diyeceksiniz ama, arkadaşınızın durumunu öğrendikten sonra tedirgin ve rahatsız hissettiğiniz ayan beyan ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?