Psikiyatrik hastalik tayin isi

Ablan neden bu haldeyse ondan!!Aile desteği olmadan,şehir şehir gezip ,çocuklarıyla bazen bayram bile yapamadan geçen bir omure hazır olmuyor bazı kadınlar.Babasinin cenazesine komsusu tarafindan yetistirilen var...8 aylık hamile yanında 1.sinifa başlayacak çocukla eşi olmadan şehirler arası ev taşıyan var ..doğuma komşusu tarafından götürülen var...düşük yapmakta olduğunu anlayınca komşusuna yardım istemek için 2 yaşındaki çocuğunu gönderen kendisi merdivenlerde çöküp kalan var.. aylardır görmediği babası sandığı için üniformalı erkeklerin peşinden "baba" diyerek koşan çocuklar bir de o esnada çocuğunun o haline ağlayan analar var...sonra Nursel niye içiyor
Haklisnz cok dogru yazininn basindada demistm enistem hic destek olamiyo cunku yok adam yogun.hamileligi sorunlu gecti tek basina atlatti cocuk dogdu annem kisa sureligine gidebildi yalnz buyuttu ve daha bi suru sey.enistem iyi adam evlilikleri guzel ama yeteri kadar destek yok isinden dolayi allah yardmcilari olsun hepsinin ne diyeym

Yok canım raporu bile katsalar tayin dilekćesine yine göndermezler. Ben bi ara antidepresan kullanıyordum.doktor raporda vermişti eşim raporu tayin dilekcesine kattı.yinede tayin vermediler

Yok canım raporu bile katsalar tayin dilekćesine yine göndermezler. Ben bi ara antidepresan kullanıyordum.doktor raporda vermişti eşim raporu tayin dilekcesine kattı.yinede tayin vermediler
Siz dilekceli tayinmi istemistnz?nereyi istediniz cok tercih edilen bi yermiydi?yada kaldgnz yerde kisa suredirmi ordasiniz keske verselermisti ama hayirlisi olsun ne diyelm

Siz dilekceli tayinmi istemistnz?nereyi istediniz cok tercih edilen bi yermiydi?yada kaldgnz yerde kisa suredirmi ordasiniz keske verselermisti ama hayirlisi olsun ne diyelm
Evet canım tayin yazmıştık. Büyükşehirlerden biriydi.7 yıl olmuştu buraya geleli.hayırlısı.canım ilaćlar fayda etmiyorrmu?

Evet canım tayin yazmıştık. Büyükşehirlerden biriydi.7 yıl olmuştu buraya geleli.hayırlısı.canım ilaćlar fayda etmiyorrmu?
Fayda ediyo bi sure ama sonra tekrar basa donuyo yada dozu azaltinca tekrar basa donuyo kisir dongu 1 gun iyi 1 gun kotu.sanslarini denesinler bakalim belki olur.torpil olsa aninda olurda yok iste

Fayda ediyo bi sure ama sonra tekrar basa donuyo yada dozu azaltinca tekrar basa donuyo kisir dongu 1 gun iyi 1 gun kotu.sanslarini denesinler bakalim belki olur.torpil olsa aninda olurda yok iste
Canım bende ilaćsız yapamıyordum dine girmicem felak ve nas süresini gün içinde bol bol okusun.ben öyle kurtuldum.çok fena içim sıkılıyor du. Öf çok kötüydü.şimdi ilaç bile icmiyorum.

Canım bende ilaćsız yapamıyordum dine girmicem felak ve nas süresini gün içinde bol bol okusun.ben öyle kurtuldum.çok fena içim sıkılıyor du. Öf çok kötüydü.şimdi ilaç bile icmiyorum.
Ne guzel allah sifasini vermis tum hastalara versin insallah

Askeriyede.olmazsa denicek ama verirlermi diye merak ediyoruz yoksa bosami dener

bunu enişteniz mi söylemiş

yani tayin istemeyelim hasta diye sonra boşa derler vs diye siz mi düşündünüz

eğer bunu enişte söylemiş ise adam ailenizle aynı şehre gelmek istemiyor

boşa diyemez kimse eşimin psikolojik sıkıntıları var ailesinin yanına tayin talebini askeriye muhtemelen kabul etmez hatta çoğu kurum kabul etmez

hayati tehlike yaratan hastalık bakıma muhtaçlık vs gibi konularda çalışanı o kişilerin yanına tayin ediyorlar da eşi ailesine yakın olsun diye enişteyi hem de askeriyede tayin etmezler gibi

zira çoğu ailesini başka şehirde bırakıp çalışıyor eşin de gitsin ailesinin yanına gibi düşünürler

ablanıza geçmiş olsun kendine ev dışlında hayat kurmaya çalışsın kursa gitsin spora gitsin çocuğu oyun grubuna başlatsın vs vs yeni insanlar ile tanışsın

bunu enişteniz mi söylemiş

yani tayin istemeyelim hasta diye sonra boşa derler vs diye siz mi düşündünüz

eğer bunu enişte söylemiş ise adam ailenizle aynı şehre gelmek istemiyor

boşa diyemez kimse eşimin psikolojik sıkıntıları var ailesinin yanına tayin talebini askeriye muhtemelen kabul etmez hatta çoğu kurum kabul etmez

hayati tehlike yaratan hastalık bakıma muhtaçlık vs gibi konularda çalışanı o kişilerin yanına tayin ediyorlar da eşi ailesine yakın olsun diye enişteyi hem de askeriyede tayin etmezler gibi

zira çoğu ailesini başka şehirde bırakıp çalışıyor eşin de gitsin ailesinin yanına gibi düşünürler

ablanıza geçmiş olsun kendine ev dışlında hayat kurmaya çalışsın kursa gitsin spora gitsin çocuğu oyun grubuna başlatsın vs vs yeni insanlar ile tanışsın
Soyle ki enistem denicek tayin isini ama oda verirler mi bilmiyor benimde konu acma sebebim bu durumda olup ta tayini cikan varmi acaba diye bilgi edinmek istedm

Merhaba hanmlar ablam baska sehirde evli esi devlet memuru cok yogun calisiyo deyim yerindeyse anca eve uyumaya gdiyo ablamda panik ataktan tut major depresyona kadar psikiyatrl hastaliklar mevcut yillardr tedavi goruyo sorun su ki orda ablama destek olup yardmci olacak kimse yok cocuguda var bakima muhtac.saglik mazaretiyle enistem tayin istese ailesinin bulundugu sehre verirlermi?bu sebep tayin istemeye yeterlimi
Veriyorlar
Arkadaşımın annesi şizofreni hastası. Ona bakacak kızından başka kimsesi de yok. O yüzden tayin istedi. Arkadaşım öğretmen bu arada yani devlet memuru
Yıllardır İzmir de yaşıyorlar Siirt’te hastanede bakılamıyor diye İzmire tayin istedi sağlık durumu özrü ile
Tabii ablanızın bulunduğu ilde hastanede bakılamaması gerek hastanede
Bir de depresyon sağlık özrüne giriyor mu onu araştırmak gerek 🤔

Veriyorlar
Arkadaşımın annesi şizofreni hastası. Ona bakacak kızından başka kimsesi de yok. O yüzden tayin istedi. Arkadaşım öğretmen bu arada yani devlet memuru
Yıllardır İzmir de yaşıyorlar Siirt’te hastanede bakılamıyor diye İzmire tayin istedi sağlık durumu özrü ile
Tabii ablanızın bulunduğu ilde hastanede bakılamaması gerek hastanede
Bir de depresyon sağlık özrüne giriyor mu onu araştırmak gerek 🤔
İkisi aynı şey değil .Memurun annesine bakmakla yükümlü olmasi ve heyet raporuyla annesine "hayatını tek başına idame ettiremez" şeklinde sağlık kurul raporu verilmesi başka ,karım depresyonda annesi ile aynı şehirde yaşamak istiyor şeklinde tayin isteğinde bulunmak başka birşey

Asker başka memur başka bişi vermezler ,eşin ailesine gitsin derler ,ayrıca sicil vs hoş olmaz

İkisi aynı şey değil .Memurun annesine bakmakla yükümlü olmasi ve heyet raporuyla annesine "hayatını tek başına idame ettiremez" şeklinde sağlık kurul raporu verilmesi başka ,karım depresyonda annesi ile aynı şehirde yaşamak istiyor şeklinde tayin isteğinde bulunmak başka birşey
Doğru ☺️☺️
Ben de yazarken farkettim 🤷‍♀️

Neredeyse herkes depresif kimi doktora gidip ilac yazdiriyor sadece. Panik atak kotu ama panik ataktan tayin vermemeleri lazim. Torpili yoksa acikgozlu insanlarimiz cok guzel suistimal edebilir. En son psikiyatrdan rapor almaya calisip ekpss ye girecek ogretmen duymustum nasil oluyorsa oyle anlamadim cok tuhaf hikayeler var🤔

Back
X