psikiyatriste mi psikologa mı gitmelıyım ? çok kötüyüm dayanamıyorum

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
artık dayanamıyorum..
kızlar işe girdi ve gitti benım bulundugum yerden ev tutmuş vs.sevgılıydık ama bı küslük oldugu ıcın ben bunu aramadım sonra dayanamadım ısın nasıl oldu ıyımısın nerdesın dıye msj attım sonra benı aradı baska bı kız var dedi.sonra bana attıgı msj şu:
ben onunla devam edıcem cunku ıhtıyaclarımı karsılıyo benım arada verıyo bana o yuzden gereklı bılıyosun ama senınlede olmak ıstıorum eger o kıza ragmen olcaksan ol dedi.sonra otekı kıza razımısın dıye msj attı..bende yüzyüze gelip yüzüne tukurmek ıstedım ıyı tamam dedım sonra benım ıcımde bıseler bıtmıs bısey hıssetmedım barısınca dedi
ben şoklardayım zaten iyi pekı dedım hıc bağırıp cagırmadan..bunlar ne demek kaldıramıyorum.3 gun sonra yanı bugun nasılsın dıye msj atmıs cvp vermedım
ayy kızlar bana yardımcı olun ben psıkologa yada psıkıyatr gıtmek ıstıyorum cok acı cekıyorum:14: ama hangısıne gıtmelıyım ? benle cogu ınsan konustu neler dedıler psıkologun ıse yarıycagını dusunmuyorum o yuzden lafla duzelmıyorum.her sabah kalbımın agrısıyla zorla yataktan kalkıyorum nefes alamıyorum canım cıksa daha az acı cekerdım emınım pskıyatra gidersem ilaçla en azından hıssetmem acılarım dıner ama bılmıyorum napıcam ben fıkrı olanlar yazabılırlermı
her gun onu o kızla şey yaparken düşünüyorum emek verdıgım adamı o halde dusunmek pısıkolojım o kadar bozukkı msjına cvp vercektım nerdeyse
napıcam:14:

Böyle bi insana hala nasıl sevgi duyabiliyorsunuz?
Bu söylediği çirkin şeylere rağmen hala nasıl kabul edebildiniz?
evet vazgeçmek zordur tam anlayamam sizi tabi ama
bitmesi iyi olmuş yoksa daha çok bozulurdu psikolojiniz.
Kurtulduğunuza sevinmelisiniz..

iyy ne igrenc bir teklifle gelmis size oyle. Resmen bir sapik mi diyim, psikopat mi diyim oyle biriyle berabermissiniz. Emek verdigim adam diyorsunuz.. Birincisi bu kisi "adam" degil, ikincisi boyle kafa yapisina sahip birine emek veremezsiniz, anca onunla zaman harcarsiniz. Zaten sizi de basindan beri sevmemis ki.. Diger kizla yaptiklarini aramis sizde, bulamayinca ona gitmis. Ha isterseniz hala sizinle de gorusurmus. Ikinizi de sevmedigi gibi, ikinize de zerre saygi duymuyor. Boyle birinden kurtuldugun icin yat kalk sukret..

Sordugun soruya cevap veremeyegecim. Hangisi daha iyi gelir sana bilmiyorum. Belki biraz yalniz kalip kafani dinlemeli, hayat degerlerini, bir iliskiden beklentilerini, ve onceliklerini dusunmelisin. Bana en cok bunlara ve kendine saygi duymaya ihtiyacin varmis gibi geliyor..

ben zaten kabul etmesem msj atardım kendı basıma atlatamıcagım ıcın nereye gıdeyım dıye soruyorum.napıcam napsam doner gıbı bısey sormadım sız bunları yazıosunuz benım sordugum soruyla sızın verdıgınız cevabın alakası yok

bu cevabı laylayboom a yazdım yanlıs anlasılmasın

Öncelikle durumun ne kadar iğrenç gözüktüğünün sen de farkındasındır ama kalp işte insan güzel bir an bile geçirse sonuç böyle olunca kötü olur.
Ancak böyle düşünerek bi'yere varamazsın arkadaşım. Şuan sen yediremeyip paso kafanda sorguluyorsun aslında bi'an olsun "zaten iğrenç bi'insanmış, Allah kurtarmış" deyip yoluna baksan günler akıp gidecek zaten.

Psikologa gidersen uzman bi'kişiyle konuşman bi'nebze de olsa iyi gelebilir. Açıkcası psikiyatriste gidip böyle bi'konu için senin beynini uyuşturacak ilaçlar içmeni tavsiye edemiyorum. Eminim bu kadar güçsüz değilsindir. Çık gez arkadaşlarınla dolaş ve onun seni haketmediğini, senin çok daha iyilerine layık olduğunu hatırlat kendine bol bol.

Açıkcası ilaç alıp, böyle kendini üzmeni bile hakedecek bi'şey yok ortada.

Doktora da gitsen her şey ilk olarak senin beyninde, senin elinde:31:

Back
X