Psikiytri rndevu aralıkları hakkinda

Kizlar, anksiyete için nihayet iyi bir psikiyatrist buldum.birebir görüşecektim ama isten izin almam yoğunluk nedeniyle olmayınca dün 45 dakika online görüştük.harika idi.hic yargılamadı.dinledi.ben herşeyi anlattım.kendimi tam olarak ifade ettim.benim için iki yıl bir tedaviden bahsetti.kendime dışarıda sosyallesebilecegim bir alan açmam gerektiğini söyledi.sikisip kalmışsın dedi.aslind iki haftada bir görüşsek iyidi ama maddi durumlar sıkıntılı olunca.seansi 400 lira.ayda bir ancak giderim.ayda bir gitsem yeterli mi ayrıca merak ettiğin su ilaçları bırakınca beynimin.kimyasi normale dönecek mi.gercekten vu ilaçlar iyileştiriyor mu yoksa uyuşturuyor mu bilemedim
Ilaclar kesinlikle iyilestiriyor. Ben de bir ara destek aldim. Ilaclari birakinca eskiye donucem korkum vardi ama hic oyle hir sey olmadi.

Arkadaşlar bu ilaçlar kilo aldırır mı? Ben de gideceğim de?

Kizlar, anksiyete için nihayet iyi bir psikiyatrist buldum.birebir görüşecektim ama isten izin almam yoğunluk nedeniyle olmayınca dün 45 dakika online görüştük.harika idi.hic yargılamadı.dinledi.ben herşeyi anlattım.kendimi tam olarak ifade ettim.benim için iki yıl bir tedaviden bahsetti.kendime dışarıda sosyallesebilecegim bir alan açmam gerektiğini söyledi.sikisip kalmışsın dedi.aslind iki haftada bir görüşsek iyidi ama maddi durumlar sıkıntılı olunca.seansi 400 lira.ayda bir ancak giderim.ayda bir gitsem yeterli mi ayrıca merak ettiğin su ilaçları bırakınca beynimin.kimyasi normale dönecek mi.gercekten vu ilaçlar iyileştiriyor mu yoksa uyuşturuyor mu bilemedim
Şöyle düşünebilirsiniz, bir hastalığımız var mesela diyelim ki midemiz rahatsız. Belli bir süre bir tedavi görüyoruz ve sürecin sonunda rahatsızlığımız düzeliyor, yaşam kalitemiz artıyor. Psikiyatrın da pek farkı yok. Toplum bu tarz ilaçlara ve bu ilaçları kullananlara uzaylı görmüş gibi bakıyor. Oysa ki elbette öyle değil. Keşke herkes ruhsal manada noksan olduğu tarafı görüp kabul edebilse ve destek isteyebilmeyi gurur meselesi yapmasa. Zannediyorum o zaman daha huzurlu bir toplum olurdu. Her neyse... Sadece ilaçlar hemen etki etmez, belli bir süre reçete edildiği gibi kullanılması gerekir. Sonra değişimi sizde hissediyorsunuz zaten. Bırakma aşamasında da doktor o bırakma dozunu aşama aşama kendisi ayarlıyor, bir anda kesmiyor. Bu yüzden kendi kafanıza göre tak diye bırakmadığınız sürece sorun olmaz. Aralığa gelince de bunu doktora sorsaydınız keşke. Mesela bana iki aylık ilaç yazıyor iki ay sonra gel diyordu. Ama ben zaten her hafta psikologtan terapi de alıyordum.

Kizlar çok iyi geldi ilaçlar.isime daha konsantreyim daha dikkatliyim.kafamda sürekli negatif şeyler dönüyormuş.ilaclarla kurtuldum bu negatiflikten.simdi zihnim berrak.ve iyiyim.karsimdaki seviyeyi assa da sinirleniyorum.bu da güzel.ve şunu fark ettim artık psikolojik kişisel gelişim videoları izlemiyorum. Gerçekten huzurluyum galiba.psikologla aşamasıyım birçok duyguyu psikiyatriye astım.zihnim ozgurlesti.

Kizlar çok iyi geldi ilaçlar.isime daha konsantreyim daha dikkatliyim.kafamda sürekli negatif şeyler dönüyormuş.ilaclarla kurtuldum bu negatiflikten.simdi zihnim berrak.ve iyiyim.karsimdaki seviyeyi assa da sinirleniyorum.bu da güzel.ve şunu fark ettim artık psikolojik kişisel gelişim videoları izlemiyorum. Gerçekten huzurluyum galiba.psikologla aşamasıyım birçok duyguyu psikiyatriye astım.zihnim ozgurlesti.
ilaçları düzenli kullan haa.geçen yazdığım gibi bu çok önemli.bedenin 1 2 haftaya alışacak ilaçlara yan etkileri neredeyse yok olacak.

Back
X