psikohasta kayınvalıde konusunun gunlugu dewamı

nildenizz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
173
1
0
İzmir
Arkadaslar son gelısmelerıde paylasmak ıstıyorum ıcım cok rahatladı neden dersenız eşime facebooktta annesinin paylastıgı laf sokan sözlerı gösterdıgımde bana dedıkı belkı sana değildir dıyıp annesini savunmustu az önce cok önemlı bırsey farkettım. artık bır kanıtım var. facebooktakı o agır sözlerı görebılen tek kısı "benle esımın bırlıkte kullandıgı facebook" yanı özel ayarlardan yalnızca bızm görebılecegımız sekılde ayar yapmıs seytanlıgın bu kadarı pes wallaaaaaaa. facebookta yukseklısans yapmıs kadın yaa

çok yaşa sen hemi kaç gündür bozuk olan moralim senin kayınvaliden sayesinde düzeldi. kanıtın çok iyi bence ama daha öncede dedim yaa bu kadın çok eğlenceli hoppa laf otomatik size gönderme

kadir gecesındekı bu gönderılerı yuzunden cok pişman olacak. esım yarın arayıp hesabını soracak aslında öylesıne arayıp agzını yoklayacaktık o yazıları kıme ıthafen yazdın dıyeee. ama gerek kalmadı bu cıdden onu haksız duruma dusurecek ben hıcbırsey yapmıycam saygımı koruycam haksız duruma dusurdu kendı kendını bir özür beklıyorum artık. hakkettıgmı dusunuyorum. düşünün yaa bana yazmıs kesın emınım artık o agır sözlerı bana yazmıss . huzurumu bozmaya calısıyor resmen.

konuların yazı dizisi gibi oldu. ama aynı konu için başka başlıklar açmak yasak. onun için son iki konun da kapanacak. istersen ilk konundan devam et paylaşımına. :34:

eee dilek kapıları açıldı kadir gecesinde oda negatif şeyler çağırdı tanrıdan diledi artık seyredip görmek lazım

çok yaşa sen hemi kaç gündür bozuk olan moralim senin kayınvaliden sayesinde düzeldi. kanıtın çok iyi bence ama daha öncede dedim yaa bu kadın çok eğlenceli hoppa laf otomatik size gönderme

yarın uyanır uyanmaz anlatcam eşime .eşim zaten arıycaktı.arasın o sözler nedennıyle bır acıklama yapsın bızeee. kadına bak ya bıde kımse görmesın sırf bız görelım dıye ayar cekmıs face e. Allah onu bıldıgı gıbı yapsın yani.

wala istersen yönlendırebılırm okur okur gulersın :)) ama bende guluyodum da önceden, ıyıce sıkldım wala artık.
ay acaba buraya da giriyormudur kı yaa

Son düzenleme:
hehehe olabilir tatlım yani bak neler yapabiliyor bence sen onun ismini psikohastadan teknohastaya çevir

wala süper fikir yani yarın olacak olan olaylarla yenıden karsınızda olcam. teknohasta kayınvalıde seklınde. gelecegın kayınvalıdelerı böyle olcak sanırm. teknolojı gelıstıkce demekkı böle oluyor.

Back
X