Psikolog ben terkeden erkek arkadasıma özür mektubu yazmamı istedi. Düsüncelerinize ihtiyacım var?

Umutbekcisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
79
23
88
32
Bugun psikologa gittim erkek arkadasımla basımdan gecenleri ilişkimizi hatalarımızı herseyden bahsettim bana özür mektubu yaz numaeasını ver dedi yazdım yolladım donmesini bekliyorum ama korkum cok olmucak reddedicek oylede mektupta seyler yazdım ki aciz gibi hissettim ben terapiye gittim suan iyice mahvoldum nolcak boyle bilmiyorum daha bayramın 2. Günü ben yazdım buna 3 haftadan sonra gitmeyi göze aldın bikere git hesabımı allaha bırakıyorım yazdım bana kime bırakırsan bırak uzak dur benden dedi bu kisiye özür mektubu özlem mektubu yazdım ya bide gonderdim pismanım rezil olucam pismanım hersey mahvolucak aciz gibi görcek

Bugun psikologa gittim erkek arkadasımla basımdan gecenleri ilişkimizi hatalarımızı herseyden bahsettim bana özür mektubu yaz numaeasını ver dedi yazdım yolladım donmesini bekliyorum ama korkum cok olmucak reddedicek oylede mektupta seyler yazdım ki aciz gibi hissettim ben terapiye gittim suan iyice mahvoldum nolcak boyle bilmiyorum daha bayramın 2. Günü ben yazdım buna 3 haftadan sonra gitmeyi göze aldın bikere git hesabımı allaha bırakıyorım yazdım bana kime bırakırsan bırak uzak dur benden dedi bu kisiye özür mektubu özlem mektubu yazdım ya bide gonderdim pismanım rezil olucam pismanım hersey mahvolucak aciz gibi görcek
Psikologum. Hangi psikolog yaptırdı bunu,ya da o yüzleşin anlamına gelen aktif dinleme filan yaptırdı da konuyu mu çarpıtıyorsunuz? Biz kimseye ne yapması gerektiğini söylemeyiz,söyleyemeyiz çünkü.

Psikologum. Hangi psikolog yaptırdı bunu,ya da o yüzleşin anlamına gelen aktif dinleme filan yaptırdı da konuyu mu çarpıtıyorsunuz? Biz kimseye ne yapması gerektiğini söylemeyiz,söyleyemeyiz çünkü.
Soyle oldu bana neler yaptıgımı soyledi bende erkek arkadasımla aramızda gecen dialogları anlattım ben 20 yıllık klinik uzmanıyım hangi ilişkinin nere gidecegini en iyi ben bilirim cocugu yormus bunaltmıssın severek gitmis bazı seyler oldu 27 temmuzda her fedakarlıgo ben yapıyorum sen hicbisey yapmıyorsun senin dediklerini ben ikiletmezken sen benim dediklerimi hiçe sayıyorsun demişti bisey yazmadım bu surecte iki defa hattımı caldırdı kapattı wp engel kaldıyor falan hamlelerini dogru oynamamıssın istersen ozur mektubu yaz numarasını bana ver bide ben görüseyim dedi gecen sene birliktede erkek arkadasımın işi icin terapiye gitmistik ordan tanıypr bizi sizce dogru seylermi

Soyle oldu bana neler yaptıgımı soyledi bende erkek arkadasımla aramızda gecen dialogları anlattım ben 20 yıllık klinik uzmanıyım hangi ilişkinin nere gidecegini en iyi ben bilirim cocugu yormus bunaltmıssın severek gitmis bazı seyler oldu 27 temmuzda her fedakarlıgo ben yapıyorum sen hicbisey yapmıyorsun senin dediklerini ben ikiletmezken sen benim dediklerimi hiçe sayıyorsun demişti bisey yazmadım bu surecte iki defa hattımı caldırdı kapattı wp engel kaldıyor falan hamlelerini dogru oynamamıssın istersen ozur mektubu yaz numarasını bana ver bide ben görüseyim dedi gecen sene birliktede erkek arkadasımın işi icin terapiye gitmistik ordan tanıypr bizi sizce dogru seylermi
Telefon numarasını almak, hasta yakını ile görüşmek .. bunlar doğru değil

Psikoloğa gittiğinize ve böyle birşey dediğine emin misiniz? hiçbir psikolog size bunu yapmanızı söylemez sizi ruhen iyi duruma getirmeye telkin etmeye çalışır. Bence siz özür mektubu yazmışsınız ama psikolog söyledi diyorsunuz ki daha önce de ona yazmışsınız ve çocuk sizi zaten istememiş bunu anlatmadınız mı? değil psikolog aklı başında her insan bu insanı unutmanı söyler artık takıntınızdan vazgeçin hayatınıza bakın

Ben bana sorulmadan numaram verilirse çıldırırım .. e şimdi sevgiliniz ne yapıcak ? Olmazsa ona hbr verin böyle bir durum var diye

Konu sahibinin bütün konuları ondan ayrılan sevgilisiyle ilgili defalarca aynı konuyu açıp döner mi diye sormuş inanılmaz takıntı haline getirmiş evet psikolojisi bozuk ki çocuğa daha öncede yazmış sert bir cevap almış şimdi psikoloğu öne sürüyor yaptığına ama tamamen özür mektubunu kendisinin yazdığını düşünüyorum ya da bir arkadaşından rica ettiğini çünkü çocuk bunu zaten engelledi kendi ulaşamadığı için arkadaşını araya koydu psikolıg numarasını istedi diyor böyle psikolog olur mu hiç?

Son düzenleme:
Tavrı fazla müdahaleci geldi bana “ en iyi ben bilirim onu yap bunu yap” doğru bi tarz değil.

Aman yazmışsan yazmışsın ne olmuş yani..mektup yazman seni rahatlatmistir.
Ömür boyu onu diyemedim bunu diyemedim yükünü sırtına bindirmek daha mı doğru.elinden geleni yaptın duygularinla yuzlestin bitti.
Kimse duygularini samimice paylastigi için rezil olmaz!
Önüne bak.

Back
X