- Konu Sahibi miniminimarg
İki kez psikolog deneyimim oldu; bana kediniz için mi bu haldesiniz, yapmayın, hayvan bunlar dedikleri an seanslarımız bitti. Mutlaka vardır iyisi ama ben bir daha denemeyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu kitabı da onermisti ama yarısında bırakmıştım. Bitirmeye çalışayım bari belki de gercekten faydası olur.canım psikiyatrın dışında david burns un "iyi hissetmek". kitabını okumanı öneririm.ayrıca inançlı birimisin bilmiyorum aMA "Duha ve İnşirah" surelerini dinlemekte sana iyi gelir. ayrıca hergün 7 defa duha suresini okursan zamanla iyileştiğini anlayacaksın.
ne gibi seyler soyledi mesela paylasabilir misin? beni de iyi hissettirebilecek şeylerdir belki.Bir dönem annem aşamadığım sorunlarım olduğunu düşünerek psikoloğa götürmüştü.
Çok övülen bir adammış, o mesleği bırakıp başka bir meslek yapmış ama ısrarlar sebebiyle görüşmeyi kabul etti.
Tek seans gittim ama o kadar güzel şeyler söyledi ki aradan yıllar geçmesine rağmen hala aklımda ve ömür boyunca kullanabileceğim şeylerdi. O gece çok büyük iç rahatlığı ile kararlarım daha net olarak yatağa yatmıştım.
İyiler de var gerçekten, o adamdan Allah razı olsun :)
Teşekkür ederim. Iyi ki varsınız :)Dogru yerdesin. Bize analatabilirsin hepimiz psikolog sayiliriz artik :)
Evet bu kitabı da onermisti ama yarısında bırakmıştım. Bitirmeye çalışayım bari belki de gercekten faydası olur.
Duha ve insirah dinlemek iyi gelir mi gercekten? Onu da deneyeyim. Teşekkür ederim.
ne gibi seyler soyledi mesela paylasabilir misin? beni de iyi hissettirebilecek şeylerdir belki.
Teşekkürler. Çok önemli bilgiler vermiş, Ben de sozlenmistim ve Sözü atmistim hep aklimda bu sorular oldugu icin. Bir türlü emin olamıyordum ve gittikce daha mutsuz oluyodum dogru olani yaptığımı düşünüyorum.Bir insanla ilişkini devam ettirebilmek için çirkin bulmaman gerekir dedi, yani nötr de olabilir ama çirkin buluyorsan olmaz dedi...
Gelecekte ne olur diye planlar kurma, mesela iyi baba olabilir, gelecekte kariyer yapar, ileride rahat ederim vs...Şu an mutlu musun? Şu an ne hissediyorsun? Şu an seviyor musun? Değilsen, sevmiyorsan uzatmanın anlamı yok, geleceği bilemezsin ama şu anı biliyorsun dedi mesela...
ben Duha ve İnşirah surelerini gece uyurken dinliyorum ama sen tabi nasıl istersen dinle evet işe yarıyorEvet bu kitabı da onermisti ama yarısında bırakmıştım. Bitirmeye çalışayım bari belki de gercekten faydası olur.
Duha ve insirah dinlemek iyi gelir mi gercekten? Onu da deneyeyim. Teşekkür ederim.
ne gibi seyler soyledi mesela paylasabilir misin? beni de iyi hissettirebilecek şeylerdir belki.
Neler soyledi acaba paylasir msnz??Bir dönem annem aşamadığım sorunlarım olduğunu düşünerek psikoloğa götürmüştü.
Çok övülen bir adammış, o mesleği bırakıp başka bir meslek yapmış ama ısrarlar sebebiyle görüşmeyi kabul etti.
Tek seans gittim ama o kadar güzel şeyler söyledi ki aradan yıllar geçmesine rağmen hala aklımda ve ömür boyunca kullanabileceğim şeylerdi. O gece çok büyük iç rahatlığı ile kararlarım daha net olarak yatağa yatmıştım.
İyiler de var gerçekten, o adamdan Allah razı olsun :)
Yukarda paylaştı birazini gözünden kaçtı sanırımNeler soyledi acaba paylasir msnz??
Yukarda paylaştı birazini gözünden kaçtı sanırım
Pazartesi günü için psikiyatri randevusu aldım inşallah bir faydası olur
bazı kişiler dert dinlemek istemiyor negatif enerji veriyorsun diyorlar..kendi psikolojileri bozuluyormuş..para tuzagı...çok samimi bir arkadaşınız yok mu? onlada sıkıntınızı atlatabilirsiniz belki...bazı arkadaşlar insana çok iyi gelir psikolog gibidir...
O arkadaslarinda cani var canim ya ben arkadasimi dinleye dinleye kendimi bunalttim isin kotusu artik hic ben konusamiyorum hep onun sorunlarina cozum ariyoruz ve ben cok bunaldim baska kimseylede bir samimiyetim yok o normal hayatina devam ediyo sorunu oldugunda benle paylasiyo ben psikologa gidiyorum kendimi degersiz hissediyorum o hayatini yasiyo.birde kaybetmekten ben korkuyorum o degil.hakketen komikmis durumum..para tuzagı...çok samimi bir arkadaşınız yok mu? onlada sıkıntınızı atlatabilirsiniz belki...bazı arkadaşlar insana çok iyi gelir psikolog gibidir...