- Konu Sahibi leydiwerther
Arkadaslar merhaba. Ben 20 yasindayim. Ankarada okuyorum. Aslen izmirliyim. Sorun su. Her seyden supheleniyorum. Insanlarin her davranisi sanki benim icin. Bana gizliden gizliye bi msj vermeye kalkiyoelarmis gibi geliyo. Bi bakistan bile 1000 turlu anlam çıkarıyorum. Bazen sacnalama diyorum kendime. Ama genelde bana bunlar cok mantikli geliyor. Mantikli geldigi için de hasta değilmisim gibi geliyor. Mesela twitterdan bir arkadasim 'insanlar surekli birilerini yargiliyorlar, herkes oncd kendine baksin' tarzi bi sey yazmis. Cok yakin bi arkadasim. Ama sanki bana yazmis gibi hissediyorum. Hemen msj atiyodum cnm noldu iyi misin diye. Agzindan laf alacagim guya. Kotu bi sey yapınca basima bi felaket gelcekmis gibi hissediyorum. Mesela fers calisacagim. Iki kalem var. Pembeyi alacagim tam. Hayir Pembeyi alirsan basina kotu bi sey gelebilir moru almalisin diyorum. Psikiyatriste gittim devlet hastanesinde. Cipralex ve aripa diye iki olac yazdi. Normalde 3 sene paxil kullandim ama bu ilaclari ilk icisimde cok kofu oldum. O yuzde bir daha kullanmayacagim. Doktora bu kadar detayli anlatmadim. Bana dusundugum seyler mantikli geldigi icin hasta degilsin, bahane ariyoesun gercek seykere gibi geliyor. Namaza baslamayi dusunuyorum. Inancli biriyimdir ama namaz falan kilmam. Sirf bu yuzden cezalandiriyor Allah seni diyorum kendime. Sizce psikiyatriste mi psikologa mi gitmeliyim? Ankarada gidecegim. Bir psikiyatisrti aradim ozel. Seansi 250 liraymis. Benim icin cok bu. 150 lira gibi olan bildiginiz iyi bir doktor var mi?