Psikolog olanlar bakabilir mi lütfen.

Aslında bence vurgu yaptığı konu sizin bilişsel çarpıtmalarınız olduğu yönünde. Bu 2 seans boyunca ne anlattığınızla çok alakalı bu yaklaşım. Düşünüyorum bir psikolog neden bunu söyler eğer karşısındaki danışan olayları fazla kişiselleştiren ve başkalarının davranışından fazlaca etkilenen biriyse bunu söyleyebilir. Sizde de bu durumu gözlemlemiş ve her seyi bu kadar üzerinize alınmamanız gerektiğini anlatmaya çalışmış olabilir. 2 seans karar vermek için erken, bu tip süreçler sabırlı olmayı gerektirir.
Teşekkür ederim. Evet devam edeceğiz birkaç saens sonra bakalım ne olacak.

Bizim terapiste ayağını sallaya sallaya ancak dinliyordu hatta seans sırasında tel.i çalınca işaret parmağını göstererek bi saniye der gibi açıp konuşuyordu :işsiz:.Baktım olmayacak bıraktım sonra öğrendim ki kendisi de ikinci evliliğini yapmıs ve ayrılma sürecindeymiş :KK14:

İçinize sinmiyorsa bi fayda göremeyeceğinizi hissediyorsanız nakit ve vakit kaybetmeyin derim ben ,bir psikolog olmayarak naçizane fikrim :KK37:

Bizim terapiste ayağını sallaya sallaya ancak dinliyordu hatta seans sırasında tel.i çalınca işaret parmağını göstererek bi saniye der gibi açıp konuşuyordu :işsiz:.Baktım olmayacak bıraktım sonra öğrendim ki kendisi de ikinci evliliğini yapmıs ve ayrılma sürecindeymiş :KK14:

İçinize sinmiyorsa bi fayda göremeyeceğinizi hissediyorsanız nakit ve vakit kaybetmeyin derim ben ,bir psikolog olmayarak naçizane fikrim :KK37:
Zaman kaybı tabi.
Peki başka bir psikologa gittiniz mi problemleri nasıl çözdünüz?

Psikolog olduğuna emin misiniz gittiğiniz kişinin? Diplomasını falan gördünüz mü? Şunları gördükçe cidden ben utanıyorum yani bir meslek bu kadar ayaklar altına alınmaz. Lisansta ilk görüşme teknikleri dersimizde hocamız telefonu çalan öğrenciyi dersten bırakmıştı. Direkt bıraktı yani hiç tolerans göstermedi. Kaldı ki telefonla konuşmak hey gidi hey.

Bence siz acilen psikoloğunuzu değiştirin aile tarpisi başka bir uzmanlık gerektiren bir alan bence. bende zamanında çok psikolog gezdim çokta param gitti dilerseniz size birini önerebilirim. öyle boş boş yorumlar yapıp eleştirlerde bulunmuyor dinliyor ve çözüm odaklı terapiye başlıyor hemen biz çok memnunuz ve hatta uzaktan internet üzerinden bile terapi aldık şehir dışında olduğumuzda ilişkimizi kurtaran o diyebilirim.

Zaman kaybı tabi.
Peki başka bir psikologa gittiniz mi problemleri nasıl çözdünüz?
Bence siz acilen psikoloğunuzu değiştirin aile tarpisi başka bir uzmanlık gerektiren bir alan bence. bende zamanında çok psikolog gezdim çokta param gitti dilerseniz size birini önerebilirim. öyle boş boş yorumlar yapıp eleştirlerde bulunmuyor dinliyor ve çözüm odaklı terapiye başlıyor hemen biz çok memnunuz ve hatta uzaktan internet üzerinden bile terapi aldık şehir dışında olduğumuzda ilişkimizi kurtaran o diyebilirim.

Back
X