Psikolog önerisi

elfsltn2525

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
101
26
13
Arkadaşlar lütfen bilen biri yazsın ben delirmeden yardım almam lazım.. sivasta psikolog önerisi istiyorum...

Burada hem Sivas'ta olup hem de psikologa giden çok üye bulamazsınız.

Ben araştırıyor olsaydım Google'a Sivas psikolog yazar, kendim araştırır, içime sinene giderdim.
Baktım sizin için Mavera diye bir yer varmış, Kübra Karaca Aydın diye bir hanım varmış, Merve Özata varmış, var da var ama önemli olan sizin içinize sinmesi.
Geçmiş olsun.

Ben araştırıyor olsaydım Google'a Sivas psikolog yazar, kendim araştırır, içime sinene giderdim.
Baktım sizin için Mavera diye bir yer varmış, Kübra Karaca Aydın diye bir hanım varmış, Merve Özata varmış, var da var ama önemli olan sizin içinize sinmesi.
Geçmiş olsun.

Öneriniz için teşekkür ederim.

Geçmiş olsun.

Konuyu nasıl silebilirim yada konu siliniyor mu bilginiz var mı

Ayrıca utanacak, saklanacak bir şey değil bu. Ruhumuz da bedenimiz gibi önemli, hatta ruh yara alınca bedene yansıyor, birçok hastalığın kökünde stres yatıyor.

Back
X