Merhaba bugün canımı çok sıkan ve beni sinirlendiren bir olayı paylaşmak istiyorum.şimdi ben 1 seneyi biraz aşkın bir süredir psikoloğa gidiyordum.gayet de memnundum bu ilerlemeden.gel zaman git zaman iyi ilerleme kaydettiğim için süreci artık bitirmek istediğimi kendisine ilettim. O da dedi biraz araları uzatalım azalta azalta bitirelim.dedim tamam.bir süre daha böyle devam etti.bu arada bazen seans ücretini hatırlatmak içn mesaj atıyormuş.ben de bilmediğim için biraz içerlemiştim bu konuyu.yüzyüze gelince bunu farkedince benim nasıl bir insan olduğumu biliyorsun, paraya çok önem veren bir insan olmadığımı biliyorsun, bir danişanım unutuyorum bana hatırlatın dediği içn artık herkes atıyorum deyince ben de ne kötü niyetliyim hakikaten ya demiştim.bir de bir konu hakkında konuşuyoruz bir arkadaşını falan anlatıyor gözleri doluyor ben de aman ne duygusal ne maneviyatı yüksek bir adam falan diyorum içimden...
Sadede gelirsek, şimdi en son seansımızı ertelemek zorunda kaldim başka güne aldık.ben o seansta bir daha gelmeyeceğim diyecektim.vedalaşmaya karar vermiştim.o ertelediğimiz gün de bir aksilik çıkınca bari başka güne alıp adamı oyalayıp duruyor gibi olmasın diye memnuniyetimi belirten uzun ve utandığımı da belirten bir mesaj atarak süreci sonlardırdiğımı söyledim.bunlar aynı gün içinde oluyor.evet hatalıyım bunu da mesajda fazla fazla belirttim zaten.sonra adam beni birkaç gün sonra aramış.ben baktım heralde vedalaşmaya çağıracak ya da sesli olarak da bir konuşalım diye aradı falan diye ponçik kalbimden geçiriyorum.gelmediğim seansın parasını istemesin mi? Üstelik bir de fiyat güncellemesine uygun olarak falan filan diyor haspama bak sen.
Demem o ki evet hatalı bir davranış ama yuhh yani.1 seneyi geçkin hukukumuz var.bu kadarını da hiçbir profesyonellik bahanesi kabul ettiremez bana.demem o ki bu çakalların şu konuştuğunuz yapay zekadan hiçbir farkları yok.kurulu bebekler gibiler.az biraz pohpohlama, dünyanın en iyi insanı tavırları, 2 güler yüz.şimdi bunca seans benim senden öğrendiklerim ne noktaya evrilmiş oldu? Bu şekilde mi hatırlanmak istiyordun gerçekten.psikolog tam deli saçması bir iş.bu paragöz insanlar mi bizim derdimize derman olacak yani.gidin yapay zekayla konuşun elin şerefsizlerin zengin etmeyin.
Yarın bende kalan kitabini da istedi herif.götürüp verirken 2 cümle laf edeceğim sanırım dayanamayıp, o utanmıyorlar ben mi utanacağim.