• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikoloğa gidip kaynanasıyla sorunları düzelen var mı ?

zeytin96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
227
0
96
İstanbul
arkadaslar kaynanamla altlı üstlü oturduğumuz için sorunlar yaşıyorum artık bir çözüm bulamıyoruz sürekli huzursuzluk eşimle artık nerdeyse ayrılacağız artık bende kendimi kötü hissetmeye başladım psikolga gideceğim arkadaşlar ama çözüm olacağını sanmıyorum evi değiştirin diyecek eşim yanaşmıyor bu duruma sizin aranızda psikolgla sorununu çözen varmı???

psikolog o anlık seni motive eder eve gidince aynı sorunlar devam eder üstelik sana ilaç verip uyuşturur oda ne kadar ii tek gerçek var evini ayırmak yine gelip çıldırtırlar emin ol ama şimdiki kaf,dar olmaz sanırım bence biz değil onları psikoloğa göndersek daha ii olur:D

Psikolojik destek almak istiyorsanız, kayınvalidenizle gitmeniz gerekir.

Siz tek bile gitseniz zaten, psikolog eşinizle ve kayınvalidenizle de görüşmek isteyecektir.

Önce onları bu konuda ikna edin derim.

bızım kaynana hayatta gelmez cunku sorunumuz yok kı nıye geleyım der offf ya cozum bulmaya calısıyoruz esımle yok bulamıyoruz
nasıl cıkılacak ısın ıcınden bılmıyorum en sonunda sevdıgım kocamdan ayrılacagım o da bu durumda hep arada kalıyor onada uzuluyorum .
yaşım da geçiyor çocuk yapamıyorum bu sorunlar yuzunden ne olacak halim bilmiyorum

yok canım üzelmiyor
eğer özel kliniğe gidersem sağlam bi dr. sa belki çare olur
ama devlettekiler kesinlikle bişey yapamaz
sen bişeylere adım attıysan kafandakiler sildiysen çok az yardımı olur
başka türlü sanmam çünkü bende aynı sebeple gidiyorum dr. bişey yapamıyo
ben kafamda bitirdiğimde rahatım

nasıl yanı sende aynı sorunlardan mı gıdıyorsun bende ozel bır hastanede gıdecegım devlet hastanesı degıl pekı sen kafanda bıtırdın mı???

psikolog kayınvalidenizi de görmek isteyecektir tahminimce. ama gelmek istemez diyorsunuz.
sizi bence psikolog değil emlakçı paklar gibi. eşinizi ikna edip taşının ordan derim.

zaten aynı binada oturmak hata kesinlikle, iyi bir psikoloğa gitmek elbette rahatlatır :sinifsinif:
amma velakin önce evinizi ayırın derim
önce eşinizi buna ikna edin:ecrin_bebek:

sorunlarınızı bılıyorum..

sizin değil aslında kayınval. ihtiyacı var psikoloğa..

bu arada psikolog ilaç yazmaz..

terapi verir..

emlakçı paklar kısmına katılıyorum.

Yav bizde kayınvalidemle aynı apartmandan ev alacaktık 3-4 sene önce. Bunları okuduktan sonra iyikide almamışız diyorum heeyvahedigeldismile

Gerçi şimdi de 5 dk lık mesafede oturuyoruz birbirimize 1 aydır evime gelmedi kadınkaydirigubbakcemile

sorunlarınızı bılıyorum..

sizin değil aslında kayınval. ihtiyacı var psikoloğa..

bu arada psikolog ilaç yazmaz..

terapi verir..

emlakçı paklar kısmına katılıyorum.

catharsis
yorumların ıcın tesekkur ederım...
diğer konu başlığımda da bana destek olmuştun sağol...
ama işte eşimle buna karar verdi sen bazı şeyleri aşamıyorsun aşsan hersey duzelecek dıyor halbukı sorun bende degıl ama ben yınede gıdecegım bakalım...

Yav bizde kayınvalidemle aynı apartmandan ev alacaktık 3-4 sene önce. Bunları okuduktan sonra iyikide almamışız diyorum heeyvahedigeldismile

Gerçi şimdi de 5 dk lık mesafede oturuyoruz birbirimize 1 aydır evime gelmedi kadınkaydirigubbakcemile

sen şanslı olan gruptasın demek ki :delphin:
kimi kayınvalideler 5 dak. lık mesafeyi öyle bir kullanır ki:mymeka:
ama yinede aynı apartmanda oturmak başka bir külfet:kızgın:

kayınvalideyle aynı apartmanda oturmak gerçekten çok zor olmalı seni anlıyorum bende kayınvalidemle aynı sokaktayım .o bile yetiyor bana.bana kalsa bu şehirde kendi ailemi çevremi bırakıp başka şehirde yaşamaya bile varım.inş sorunarın çözülür canım

Psikoloğa giderken kayınvalidene bana arkadaş ol beraber gidelim desen, doktor kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında ikinizle de konuşsa bir süre sonra kayınvaliden zaten dahil olur terapiye.

canım diğer konunuda biliyorum
orayada yazmıştım eğer evini ayıramıyorsan biraz vurdumduymaz olmayı dene.her duyduğunu kafana takma
bu hayatta bazen üç maymunu oynamak gerekiyo yoksa stres küpüne döneriz
bu nedenden dolayı yuvan yıkılmasın yazık olur

arkadaslar kaynanamla altlı üstlü oturduğumuz için sorunlar yaşıyorum artık bir çözüm bulamıyoruz sürekli huzursuzluk eşimle artık nerdeyse ayrılacağız artık bende kendimi kötü hissetmeye başladım psikolga gideceğim arkadaşlar ama çözüm olacağını sanmıyorum evi değiştirin diyecek eşim yanaşmıyor bu duruma sizin aranızda psikolgla sorununu çözen varmı???
Çok merak ettim eşine bir sorar mısın geceleri annesini aranıza alıp yatmanızı da ister mi? Pardon da onun annesi ile senin arandki ilişkiyi şin kuracak, eğer sizin aranızda bir sorun varsa eşin kendinde suç arasın. Hiç de eşim arada kalıyor diyeüzme kendini, canına yazık sen çocuk sahibi olmayı düşünürken kocan hala annsini düşünoyr ve sen ona kıyamıyorsun. Sana kim kıyamıyor, ana onun, sana yükleneceğine biraz d anası ile konuşup ana olduğunu hatırlatsın.

Kesinlikle evinizi değiştirin diyecek emin olun. Eşinizi siz ikna edemeseniz bile psikolog ikna edecektir.

K.valideniz ile olan sorunlarınızdan ötürü, sadece sizin psikoloğa gitmeniz bir şey değiştirmez, bu yüzden taşınmanız lazım, ruh sağlığınızı kaybetmeden...

bence psikologa senin yerine esin ve kayinvaliden gitsin ki rus sagliklari duzelsin :delphin:
sorununun cozumu psikolokta degil canim esinde...evi degistirmeye ikna olacak baska yolu yok bu isin :kahve:

nasıl yanı sende aynı sorunlardan mı gıdıyorsun bende ozel bır hastanede gıdecegım devlet hastanesı degıl pekı sen kafanda bıtırdın mı???

Evet canım bende aynı sorundan gidiyorum.2 seans gittim,3. var yakında ama gitmeyeceğim ona.
İlk gittiğimdeki dr. tavrını hiç beğenmedim.Kayınvalidemin yaptığı birşeyden bahsederken beni fena bozdu.İnsanları yargılayamazsın diye.Ve ben ona sadece soru sormuştum.Haliyle dr. ben güvenim kalmadı, rahat konuşamadıktan sonra napayaım dr.u.
2. seansta başka bir dr. girdi o biraz daha iyiydi cidden rahatta konuştum ama sana bildiğin şeyler dışında birşey söylemiyor.
Yani aklında kalıcı olmuypr ikna etmiyor seni söyledikleri.Öss döneminde bir psikaytristim vardı onla herşeyi aşmıştık, maddi olarak imkanlar el vermiyo ona gitsem çözümlerim süper olaak ama ..Ankarada yaşıyosan ismini verebilirim.
Ben aklımda bitirerek gitmiştim, annemlerin ısrarı üzerine.Eğer onlara güvenseydim kendi adıma konuşayım hiç aşama kaydedemezdim.
NAsıl yaptın dersen; yalanını gördüm k.validemin, soğudum, gözümde büyttüğüm kadının acizliğini gördüm, zülmenin yersiz olduğunu anladım.
Yaptıklarını aklıma getirmemeye çalıştım, aştım.Ha yinede çok sinir ediyo, sinirlerimi bozuyo ama takmıyorum fazla.
Bence kitaplar ilişkilere çare oluyor onu çok tavsiye ederim canım.Çünkü çok okudum ben, hatalarıımı doğrularımı kitapta buldum.

Back
X