sorunlarınızı bılıyorum..
sizin değil aslında kayınval. ihtiyacı var psikoloğa..
bu arada psikolog ilaç yazmaz..
terapi verir..
emlakçı paklar kısmına katılıyorum.
Yav bizde kayınvalidemle aynı apartmandan ev alacaktık 3-4 sene önce. Bunları okuduktan sonra iyikide almamışız diyorum heeyvahedigeldismile
Gerçi şimdi de 5 dk lık mesafede oturuyoruz birbirimize 1 aydır evime gelmedi kadınkaydirigubbakcemile
Çok merak ettim eşine bir sorar mısın geceleri annesini aranıza alıp yatmanızı da ister mi? Pardon da onun annesi ile senin arandki ilişkiyi şin kuracak, eğer sizin aranızda bir sorun varsa eşin kendinde suç arasın. Hiç de eşim arada kalıyor diyeüzme kendini, canına yazık sen çocuk sahibi olmayı düşünürken kocan hala annsini düşünoyr ve sen ona kıyamıyorsun. Sana kim kıyamıyor, ana onun, sana yükleneceğine biraz d anası ile konuşup ana olduğunu hatırlatsın.arkadaslar kaynanamla altlı üstlü oturduğumuz için sorunlar yaşıyorum artık bir çözüm bulamıyoruz sürekli huzursuzluk eşimle artık nerdeyse ayrılacağız artık bende kendimi kötü hissetmeye başladım psikolga gideceğim arkadaşlar ama çözüm olacağını sanmıyorum evi değiştirin diyecek eşim yanaşmıyor bu duruma sizin aranızda psikolgla sorununu çözen varmı???
arkadaslar kaynanamla altlı üstlü oturduğumuz için sorunlar yaşıyorum artık bir çözüm bulamıyoruz sürekli huzursuzluk eşimle artık nerdeyse ayrılacağız artık bende kendimi kötü hissetmeye başladım psikolga gideceğim arkadaşlar ama çözüm olacağını sanmıyorum evi değiştirin diyecek eşim yanaşmıyor bu duruma sizin aranızda psikolgla sorununu çözen varmı???
arkadaslar kaynanamla altlı üstlü oturduğumuz için sorunlar yaşıyorum artık bir çözüm bulamıyoruz sürekli huzursuzluk eşimle artık nerdeyse ayrılacağız artık bende kendimi kötü hissetmeye başladım psikolga gideceğim arkadaşlar ama çözüm olacağını sanmıyorum evi değiştirin diyecek eşim yanaşmıyor bu duruma sizin aranızda psikolgla sorununu çözen varmı???
nasıl yanı sende aynı sorunlardan mı gıdıyorsun bende ozel bır hastanede gıdecegım devlet hastanesı degıl pekı sen kafanda bıtırdın mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?