nasıl yanı sende aynı sorunlardan mı gıdıyorsun bende ozel bır hastanede gıdecegım devlet hastanesı degıl pekı sen kafanda bıtırdın mı???
Evet canım bende aynı sorundan gidiyorum.2 seans gittim,3. var yakında ama gitmeyeceğim ona.
İlk gittiğimdeki dr. tavrını hiç beğenmedim.Kayınvalidemin yaptığı birşeyden bahsederken beni fena bozdu.İnsanları yargılayamazsın diye.Ve ben ona sadece soru sormuştum.Haliyle dr. ben güvenim kalmadı, rahat konuşamadıktan sonra napayaım dr.u.
2. seansta başka bir dr. girdi o biraz daha iyiydi cidden rahatta konuştum ama sana bildiğin şeyler dışında birşey söylemiyor.
Yani aklında kalıcı olmuypr ikna etmiyor seni söyledikleri.Öss döneminde bir psikaytristim vardı onla herşeyi aşmıştık, maddi olarak imkanlar el vermiyo ona gitsem çözümlerim süper olaak ama ..Ankarada yaşıyosan ismini verebilirim.
Ben aklımda bitirerek gitmiştim, annemlerin ısrarı üzerine.Eğer onlara güvenseydim kendi adıma konuşayım hiç aşama kaydedemezdim.
NAsıl yaptın dersen; yalanını gördüm k.validemin, soğudum, gözümde büyttüğüm kadının acizliğini gördüm, zülmenin yersiz olduğunu anladım.
Yaptıklarını aklıma getirmemeye çalıştım, aştım.Ha yinede çok sinir ediyo, sinirlerimi bozuyo ama takmıyorum fazla.
Bence kitaplar ilişkilere çare oluyor onu çok tavsiye ederim canım.Çünkü çok okudum ben, hatalarıımı doğrularımı kitapta buldum.