• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloğa Gittim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi iuwe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iuwe

F❤E💙A💙-Uçucu madde *_*
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
816
95
298
İyi geceler arkadaşlar,

Geçen gün kafam çok karışmıştı ve bir konu açmıştım: http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/514498-aklim-karmakarisik.html. :44: Aslında geçirdiğim ameliyattan beri hep bir psikolojik zorluk içindeydim ama bu durumu ertelemeye çalıştım, özellikle erkek arkadaşımın desteği bir şekilde idare etmemi sağladı ama o son açtığım konuyla beraber artık farkettim ki psikolojim kontrolden çıkmış durumda, doğru düşünemiyorum hiçbir şekilde... :26: Psikologdan randevu aldım ve görüştüm. Görüşmemin sonunda psikoloğun dediğine göre benim "çok fazla endişelenme ve kontrolü kaybetme korkum" var. Nitekim bu hayatımın her alanında gösteriyor kendini, hep başkalarının beni nasıl gördüğünü kendimin kendimi nasıl gördüğünden daha çok önemsiyorum ve ilerde olabilecek ya da hiç akla hayale gelmeyecek, olamayacak şeyler için bile endişelenebiliyorum...

Sizinle paylaşmak ve bu durumu halledebilmek adına dua istemek için bu konuyu açtım. Hepinize çok teşekkürler...

psikoloğa gitmeyi bırakma.çok geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun,büyük geçmiş olsun,beyin ameliyatı geçirmişsin galiba,bu ameliyatlardan sonra psikolojik sorunlar çok sık görülüyor bildiğim kadarıyla,halledilmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.Psikolojin de en yakın zamanda düzelecek inşallah

psikoloğa devam arkadaşım :ssz:
Allah yardımcın olsun .

Allah razı olsun, çok teşekkürler.

Allah yardımcın olsun, tedavini eksiksiz uygulamaya çalış canım...

Allah razı olsun, çok teşekkürler, inşallah düzelir her şey zamanla.

psikoloğa gitmeyi bırakma.çok geçmiş olsun

İnşallah halledeceğim her şeyi psikoloğun da yardımıyla. Allah razı olsun, çok teşekkürler.

çok geçmişler olsun tedavine devam et sakın bırakma :50:
Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun, inşallah, çok teşekkürler.

Allah yardımcın olsun,büyük geçmiş olsun,beyin ameliyatı geçirmişsin galiba,bu ameliyatlardan sonra psikolojik sorunlar çok sık görülüyor bildiğim kadarıyla,halledilmeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.Psikolojin de en yakın zamanda düzelecek inşallah

Allah razı olsun, çok teşekkürler. Evet ameliyattan sonra bir şeyler hortladı sanki, görmezden gelebildiğim şeyler kontrolden çıktı gibi... İnşallah hallolur her şey, çok teşekkürler.

Bugün bu problemlerimin nerden kaynaklandığını da keşfettim aslında, kabullenmek zor oldu ama gerçek buydu. İnşallah halledeceğim onu da. :34:

Back
X