neden hayat bir gün bile sorunsuz geçmezki bıktım artık ya......olayı söyle anlatayım iştençıktım yorgunum ama sadece işin verdiği bi yorgunluk ama mutluyum akşam geç çıktığım için eşim beni duraktan alıyor neyse eksiklerimizi aldık eve gidiyoruz ekmek almamışız neyse ekmeği aldık ekmek poşette yan olmuş eli incilmiş onun için ben düzelttim elindekini ani bir tepki ile bu böylemi olur diye bağırmasın mı sinir oldum o tepkiyle bende ona bağırdım bukadar basit bişey eve yaklaşasıyakadar sürdü ne dırdırcılığım kaldı ne git ilaç kullan kızım demeler..iyice sinirlendim ve o sinirle suratına tükürdüm ve o anda tokatı yedim sinirden kendimi odaya kapatıp içim dışıma çıkıncaya kadar ağladım ve orda uyuyakalmışım uyandığımda kendine yemek hazırlamış yemiş televizyon izlerken buldum.neden bu gamsızlık ya neden beni bukadar üzüyor anlamıyorum nasıl yemek yiyebiliyor ben mi dünyayı başıma yıkıyorum ben mi abartıyorum bugünde msj göndermiş aynen şu amacım seni üzmek değildi kusura bakma vurduğum için özürdilerim konuyu uzatmasaydın bu boyutlara varmazdı. ne oldu şimdi bukadar basit mi yani