• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikoloğa mı gidiyim yani

ferda18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
86
5
96
Antalya
neden hayat bir gün bile sorunsuz geçmezki bıktım artık ya......olayı söyle anlatayım iştençıktım yorgunum ama sadece işin verdiği bi yorgunluk ama mutluyum akşam geç çıktığım için eşim beni duraktan alıyor neyse eksiklerimizi aldık eve gidiyoruz ekmek almamışız neyse ekmeği aldık ekmek poşette yan olmuş eli incilmiş onun için ben düzelttim elindekini ani bir tepki ile bu böylemi olur diye bağırmasın mı sinir oldum o tepkiyle bende ona bağırdım bukadar basit bişey eve yaklaşasıyakadar sürdü ne dırdırcılığım kaldı ne git ilaç kullan kızım demeler..iyice sinirlendim ve o sinirle suratına tükürdüm ve o anda tokatı yedim sinirden kendimi odaya kapatıp içim dışıma çıkıncaya kadar ağladım ve orda uyuyakalmışım uyandığımda kendine yemek hazırlamış yemiş televizyon izlerken buldum.neden bu gamsızlık ya neden beni bukadar üzüyor anlamıyorum nasıl yemek yiyebiliyor ben mi dünyayı başıma yıkıyorum ben mi abartıyorum bugünde msj göndermiş aynen şu amacım seni üzmek değildi kusura bakma vurduğum için özürdilerim konuyu uzatmasaydın bu boyutlara varmazdı. ne oldu şimdi bukadar basit mi yani

erkeklerin yapısı bu sorunlarda gayet umursamıyor havasındalar.büyütülecek bir konu değilmiş ama işin içine tükürme ve tokat girince sorunda öyle büyüyor.

neden hayat bir gün bile sorunsuz geçmezki bıktım artık ya......olayı söyle anlatayım iştençıktım yorgunum ama sadece işin verdiği bi yorgunluk ama mutluyum akşam geç çıktığım için eşim beni duraktan alıyor neyse eksiklerimizi aldık eve gidiyoruz ekmek almamışız neyse ekmeği aldık ekmek poşette yan olmuş eli incilmiş onun için ben düzelttim elindekini ani bir tepki ile bu böylemi olur diye bağırmasın mı sinir oldum o tepkiyle bende ona bağırdım bukadar basit bişey eve yaklaşasıyakadar sürdü ne dırdırcılığım kaldı ne git ilaç kullan kızım demeler..iyice sinirlendim ve o sinirle suratına tükürdüm ve o anda tokatı yedim sinirden kendimi odaya kapatıp içim dışıma çıkıncaya kadar ağladım ve orda uyuyakalmışım uyandığımda kendine yemek hazırlamış yemiş televizyon izlerken buldum.neden bu gamsızlık ya neden beni bukadar üzüyor anlamıyorum nasıl yemek yiyebiliyor ben mi dünyayı başıma yıkıyorum ben mi abartıyorum bugünde msj göndermiş aynen şu amacım seni üzmek değildi kusura bakma vurduğum için özürdilerim konuyu uzatmasaydın bu boyutlara varmazdı. ne oldu şimdi bukadar basit mi yani

Kavga sebebinizi anlayamadım.
Ekmek,el incinmesi,neyi düzelttiniz vs.?
Ama yüze tükürmek,eşten tokat yemek bunlar pek hayra alamet değil.

cnm belki kızacaksın ama eşin enazından hatasını anlamış senden özür dilemiş......bu çok olumlu davranış niyemi burda kavgadan sonra hiçbirşey yapmadığı için dert yanan çok okudum....seninki enazından hatasını anlayabiliyor....yüzüne tükürmen çok yanlış gerekirse ağız dalaşı yap ama böyle saygı tüketecek davranışlarda bulunma ki onada bulunma fırsatı verme

cnm belki kızacaksın ama eşin enazından hatasını anlamış senden özür dilemiş......bu çok olumlu davranış niyemi burda kavgadan sonra hiçbirşey yapmadığı için dert yanan çok okudum....seninki enazından hatasını anlayabiliyor....yüzüne tükürmen çok yanlış gerekirse ağız dalaşı yap ama böyle saygı tüketecek davranışlarda bulunma ki onada bulunma fırsatı verme

çok haklısın ama üstüme okadar gelmesine anlam veremdim kendimi tutamadım artık

ikikere göndermişim

Son düzenleme:
tükürmek ne kadar nahoş bir durumsa tokatta o kadar nahoş bir durum..kadınlar neden tükürme ihtiyacı duyuyorlarsa buna karşılık erkekelerde tokat atma ihtiyacı duyuyorlar..kimden duyduysam tükürdüm kelimesinin ardından karşınında tepkisi tokat olarak geliyor..refleks sanırım... her neyse öncelikle saygı boyutlarınızı zorlamaya başlamışsınız..biran önce eşinizle aranızdaki meseleleri bu tarz hareketler yerine gerçekten konuşarak halledin birde biriniz çıkışıyorsa karşılıklı kırgınlıklar olmasın diye diğeriniz susun..iki tarafta konuşursa hiç söylenmeyecek şeyler söylenmeye,hiç duymak istemediğiniz şeyleri duymaya başlarsınız...bence olayı uzatmayın sizden özür dilemiş tokat attığı için sizde tükürdüğünüz için özür dileyin..bence atıalan ellede olsa aynı ağız yoluyla(tükürmek) olsada aynı ikiside tokat gibi...Allahım bir daha kavga etmemenizi iyi geçinmenizi nasip etsin mutlu huzurlu günler sizlerle olsun..

sende yaptığının hatalı olduğunu direkt söylemesende kabul edip(kendi içinde) eşinle hiçbirşey olmamış gibi devam et derim....çünkü iş çıkışı demişin işde ne yaşadı streslimiydi kim canını sıktı bilemezsin....herkesde olabilir insanlık hali bazen işde birşeyde aklımız kalıyor gereksiz konuşabiliyoruz sende çalışıyormuşun anlamaya çalış evet laf etmesi çok yanlış o çok abartmış ama sende içindekini yüzüne kusma :6:böyle bence.....laflarını dinle tavır yap o dırdır ettim diye düşünsün....ona haklı olarak koz verme sen kendini onun yerine koy sen söylen bianda eşin suratına tükürsün....eşinle tartış konuş bağrış ama böyle çirkinleştirecek hareketlerde davranma bence

ikinizin tepkisi de hoş olmamış ama ilk hatalı hareket sizden gelmiş bence, eğer sinirlerinize hakim olamıyor ve ara sıra bu tür davranışlar sergiliyorsanız bir psikiyatriste gitmeniz de fayda var. ufak tefek seyler için evliliğinizi yıpratmazsınız böylece..

yani biri bana tükürse ben de karşılığını tokat olarak veririm bundan eminim
etkiye tepki meselesi
tartışılır kavga edilir ama işi şiddete getirmek çok yanlış
eşinize tükürerek bu fırsatı siz vermişsiniz ona
yaptığı tamam hoş değil
ama ufacık sorunlar üstüne inatla iddalaşmak sizi yıpratır.

siddete tabi ki karsiyim ama yuze tukurmek gercekten cok asagilayici bir hareket bence, o yuzden verdigi tepkiyi az da olsa anlayabiliyorum
ama kesinlikle dogru bulmuyorum, orasi ayri
olay nasil basladi tam olarak anlayamasam da belli ki ikiniz de yorgunmussunuz bazen isten sonra benim de sinirlerim gergin oldugunda olmadik seylerde biraz fazla tepki verebiliyorum
birbirinizi biraz daha alttan almaya calisin derim
saygi biterse sevgi de bitiyor ne yazik ki, ve saygi da iste boyle seylerden bitiyor. bence bir daha ne olursa olsun tukurme olayina sakin girmeyin derim.

Öfke kontrolü için çift terapisi almanızda fayda var. Onun suratına tükürerek cok yanlış birşey yapmışsınız. Aranızdaki saygıyı yitirmek üzeresiniz. Gerçi bu onun size vurmasını haklı kılmaz ama zemin hazırlamışsınız ona....

Erkeklerin bu tarz olumsuzluklarında kendilerini harap ettiklerini nereden cıkardınız? Onlar beyinlerinin gerisine itiveriyorlar.

Psikoloğa mı gitmeliyim olmamalıymış başlık, gitmelisiniz.... Bu sorunu beraber aşmalısınız.

empati yapmalısınız...
esınızın sıze vurması tabıkı hıc kabullenılebılır bır davranıs degıl lakın yuze tukermenın kabullenebılırlıgı nerde????

ikinizde hatalı davranmısınızz sizz tükürmekle olayı başlatmısınızz oda karşılıgnı vermiş görünüyor uztmayın bencee

neden hayat bir gün bile sorunsuz geçmezki bıktım artık ya......olayı söyle anlatayım iştençıktım yorgunum ama sadece işin verdiği bi yorgunluk ama mutluyum akşam geç çıktığım için eşim beni duraktan alıyor neyse eksiklerimizi aldık eve gidiyoruz ekmek almamışız neyse ekmeği aldık ekmek poşette yan olmuş eli incilmiş onun için ben düzelttim elindekini ani bir tepki ile bu böylemi olur diye bağırmasın mı sinir oldum o tepkiyle bende ona bağırdım bukadar basit bişey eve yaklaşasıyakadar sürdü ne dırdırcılığım kaldı ne git ilaç kullan kızım demeler..iyice sinirlendim ve o sinirle suratına tükürdüm ve o anda tokatı yedim sinirden kendimi odaya kapatıp içim dışıma çıkıncaya kadar ağladım ve orda uyuyakalmışım uyandığımda kendine yemek hazırlamış yemiş televizyon izlerken buldum.neden bu gamsızlık ya neden beni bukadar üzüyor anlamıyorum nasıl yemek yiyebiliyor ben mi dünyayı başıma yıkıyorum ben mi abartıyorum bugünde msj göndermiş aynen şu amacım seni üzmek değildi kusura bakma vurduğum için özürdilerim konuyu uzatmasaydın bu boyutlara varmazdı. Ne oldu şimdi bukadar basit mi yani

biri bana tükürse ben de yapıştırırım tokadı ama şu var yarın sen tokat atarsan bu sefer tekme yiyebilirsin bu raddeye gelmek niye

ilişkilerde genelde sorun ''konular'' olmuyor ama bizler öyle sanıyoruz..asıl sorun davranışlarımız..
anlattığınız konu tabiki son derece ancak davranışlarınız öyle değil..
tükürme ve tokat boşanma sebebi davranışlardır..boşanın demek istemiyorum beni ilgilendirmez sonuçta..
şunu bilinki bu kesinlikle tekrarlanır..

mesajla mi tokat atmis,mesajla ozur diyor.gelsin adam gibi pismanligini,ozrunu dile getirsin..

eşinizle aranızda mesafe olmalı bu kadarı fazla değil mi tükürmek falan.. kendine saygı gösterilmesini sağlayabilirsiniz bence eşiniz çok katı değil ilk siz tükürdüğünüz halde özürde dilemiş saygı görmek istiyorsanız saygı göstermelisiniz

eşinizle aranızda mesafe olmalı bu kadarı fazla değil mi tükürmek falan.. kendine saygı gösterilmesini sağlayabilirsiniz bence eşiniz çok katı değil ilk siz tükürdüğünüz halde özürde dilemiş saygı görmek istiyorsanız saygı göstermelisiniz

Back
X