Psikologa mi gitmeliyim?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
40
Ozetle anlatmak istiyorum.ben insanlara katlanamiyorum.is hayatindaki vurdumduymazliga,kanun nizam bilmemeye kultursuz ve yeteneksiz insanlara.... bu insanlar yuzunden yolunda gidecek islerde o isi hakkiyla yapmak adina daha cok yorulmama😡delirmeme ramak kaldi.atilan iftitalara....hep mi bu kadar karaktersiz zircahildi bu millet ben mi kafayi yedim.surekli bi reklam surekli....ama ici bos.mis gibi mus gibi.e uyum saglamak da ortama istemiyorum.bence ben hakliyim.ama hakkimi da arayamiyorum.var mi benim gibi hisseden?nasil astiniz?
Hele sadece kadin oldugum icin maruz kaldigim durumlar cok canimi sıkıyor.

Ozetle anlatmak istiyorum.ben insanlara katlanamiyorum.is hayatindaki vurdumduymazliga,kanun nizam bilmemeye kultursuz ve yeteneksiz insanlara.... bu insanlar yuzunden yolunda gidecek islerde o isi hakkiyla yapmak adina daha cok yorulmama😡delirmeme ramak kaldi.atilan iftitalara....hep mi bu kadar karaktersiz zircahildi bu millet ben mi kafayi yedim.surekli bi reklam surekli....ama ici bos.mis gibi mus gibi.e uyum saglamak da ortama istemiyorum.bence ben hakliyim.ama hakkimi da arayamiyorum.var mi benim gibi hisseden?nasil astiniz?
Hele sadece kadin oldugum icin maruz kaldigim durumlar cok canimi sıkıyor.

Evet

Hayatımızda bazı problemler varsa ve bunu kendi kendimize aşamadığımızı fark ediyorsak, duygusal açıdan iyi değilsek bir psikoloğa görünmenin yararı olacaktır elbette. Tabi ki eğitimlerinden emin olarak, "gerçek" bir psikoloğa mental sağlığımızı emanet etmeliyiz.

Bana sorarsanız ülkedeki herkes psikologa gidip terapi almalı.Ama bu bizim psikolojimizin bozuk olduğı anlamına gelmez. Aksine psikolojisi bozuk insanlarla beraber yaşamak ya da çalışmak zorunda kaldığımız için tüm bu sıkıntıları yaşıyoruz.Bence gidin,günün olağan akışı içinde karşılaştığınız olayları yönetmenize ve önemsizleri umursamamanıza yardımcı olur.

Back
X