Psikologla görüştüğümü söylemeli miyim?

mavibeyazzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
986
1.990
33
Ben bugün içimi yiyip bitiren bazı konular hakkında online terapi için bir psikologla görüştüm. Geçmişimde yaşamış olduğum ailevi konular ve kariyer hayatımla alakalı içimi rahatlatmak istediğim için.. Fakat eşime bunu söylemedim. Açıkcası çok mutlu bir evliliğimiz var ve bebekte düşünüyoruz. Eşimin benim sıkıntılarımın olduğunu düşünüp üzülmesini istemiyorum. Siz olsanız bu durumu paylaşır mıydınız? Yoksa kendi içimde birkaç seans eşimden habersiz psikologla görüşsem çokta birşey değişmez mi?

İnsanın evli olsa dahi kendi ozel alanı olmalı.Bu durum sizi kapsar soyleyip söylememek size kalmıs bir durumdur iki türlüsüde yanlıs degil bence.

İnsanın evli olsa dahi kendi ozel alanı olmalı.Bu durum sizi kapsar soyleyip söylememek size kalmıs bir durumdur iki türlüsüde yanlıs degil bence.
Söylersem benim için üzülür mü ne düşünür bilemedim bana bakış açısı değişir mi diye kafama takıldı sanırım söylemicem belki hayata bakış açım değişirse o da farkeder zamanla iyi olduğumu.. Gerçi ona hiç yansıtmıyorum takıldığım şeyleri genelde yalnız kaldığımda oluyo karamsarlıklarım..

Bilmesin bilmesin hiccc sorun degil kendinizi kotu hissetmeyin erkekler zaten boyle ince düşünmüyor o incelik bizlerde var:)

Size bakış açısı nasıl değişicek ki? Psikologa gittiğiniz için deli damgası yemekten mi korkuyorsunuz? Demek istediğiniz buysa o çokta eş olamamıştır. Ama yaşadıklarınız dan dolayı sizin için yanlış düşünce geliştireceğini düşünüyorsanız orası farklı. Ben olsam söylerdim destek olması önemli ama içeriğini anlatma kısmında zorlanıyorsam zaman isterdim. Seven biri elbette sabırlı olur, destek olur. Hayatındaki insanın kıymeti böyle biliniyor bence.

Hayır tabiki deli damgası yiyeceğim hiç aklıma gelmezdi ilahi güldürdünüz Benim canımın sıkkın olduğunu geçmişe takılı kaldığımı yaşadığım duygusal çöküntüyü bilipte üzülsün istemedim sadece

Siz bilirsiniz.

Ben eşimle bu tarz bir şeyi paylaşırdım. Ben psikologa gidiyorum diye niye üzülsün ki? Böyle durumlarda aksine birbirine destek olur insan.

İnsanlar evliliklerin elbette özel alanı olmalı ama bu o özel alanlardan değil gibi düşünüyorum.

Tabi eşinizin kişiliği, olaylara tepkisi ve ilişkinizin dinamiğini siz bileceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…