Psikologlar ne ise yarar ?

Jasmine09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
245
199
53
Psikologlar ne ise yarar ? Bir panik bozukluk teshisiyle psikologa yonlendirildim .5 Seans gordum tedaviyi! Ama yaptigi teksey beni konusturmak ve beni dikkatle dinlemekten ve arada arkadaslarimin verecegi tarzda tavsiyeler vermekten ibaretti....birde Sean's basi 300 lira verince iyice bunakima giriyosun tabi Ben vazgectim surekli gecmiste bahsettiriyor amac neki faydasini goremedim sonucta panik atak ilaciyla idare etmeye calisiyorum iyiyim buara .sadece psikologlar bukadar pahali olmamasi gerek diye dusunuyorum

Doğru psikoloğu bulmak önemli olan..bende bulamadım bi türlü..dert anlatmak istemiyorum aksine bana ne yapıcağımı söylemesini istiyorum..doğru psikoloğu bulmaya çalışmakta para isteyen bişey malesef..

Aman yok Ben ugradamiycam ticarethane Resmen .gidip bir arkadasla kahve icip dertlesirim 10 liraya kahve icerek ayni sey

Psikolog veya ruh sağlığı doktorları size ne yapacağınızı söylemezler zaten. Farklı perspektif, bakış açıları , alternatif düşünme-çözüm üretme yolları bulabilirsiniz beraber. Geçmişi anlattırmaktaki amaçları dert ortağı olmaktan ziyade nerede yanlış yaptığınızı düşündüğünüzü veya nasıl düşünseniz daha farklı olabilir kendinizi en iyi nasıl hissedersinize beraber cevap sunmaktır. Yine üzerine basarak söylüyorum BERABER yapılabilir ancak bu.

Merhabaa ben çok ağır panık atak bozukluk anksiyete yaşadıklarımı etkilenmemen için anlatmıyorum bu süreçte ilaç içmeyide reddettiğim için psikolog gitmem şart oldu ben tam 7 tane psikolg gezdim ve doğruyu yakaladım hiç aksatmadan düzenli gittim bende senin gibi düşünüyodum diğer gittiklerimde ama son ve kalıcı psikoloğum sayesinde ilaçsız kurtuldum ve bıraktım 3 sene oldu 3 senede 3 defa iyiyim diye yada bişi danışmaya gitmişimdir bir süredir yaşadığım ağır aile sıkıntılarım sonucu hastalığı hortlattım yine başladı ve hemen psikoloğa başladım yani mikanım olsa daha sık gidicem her yanından çıktığımda kendimi kuş kadar hafif hissediyorum bence devam et ve inan faydası olacaktır inşAllah ama şu konuda hemfikirim biraz daha ucuz olsalardı keşke ...sevgiler Allah şifa versin

Canım bana para tuzağı gibi geliyo en uydurduğu 300 lira aliyo bide ona psikolojim bozulur benim.yurtdisinda ücretsiz psikoterapi devlet veriyo bura bi garip 300 500 şaka gibi psikiyatristler de 3 dakika dinleyip ilaç yazıpyolluyo ondan sonra ortalık deli doldu.herkes sorunlu kadın cinayeti travma intihar vs olacağı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…