kızlar psikolojim çok bozuk.Benim bi huyum vardır hayatta yaşadığım hiç bişiyi unutmam ayrıntısına kadar herşey aklımdadır.3 yaşında yaşadığım olayları bile hayal meyal hatırlıyorum bazen annemlere falan anlatıyorum onlarda şaşırıyo nerden biliyosun sen bunları diye.Bilmiyorum bu huyum belki güzel bişiydir ama ben nefret ediyorum başıma ne geldiyse bu huyum yüzünden geldi.Ben nişanlanırken bazı olaylar olmuştu onlar bi an olsun aklımdan çıkmadı ve şimdi nişanı atmak zorunda kaldım.Çok seviyodum fakat sürekli tartışmaktan bıktım ben herşeyi ayrıntısıyla anlatırken beyefendi önemli noktaları bile unutmuş.:S Neyse artık önüme bakmam lazım beni başkası istemeye gelecek fakat bu sefer kalbim değil mantığım ön planda beni mutlu edeceğine inandığım biri.
Benim şimdi halletmem gereken konu şu aşırı utangacım aslında eskiden böyle değildim fakat okulu bitirelden bi haller oldu bana evden çıkmadığımdan belki bilmiyorum.Eski kaynanam ve kayınpederimle hiç konuşamazdım.Onlar sorardı bana nasılsın diye.Şimdikilerle öyle olmak istemiyorum kafama hiç bişiyi takmadan rahatça konuşmak sıkılmamak utanmamak istiyorum.Psikoloğa gitmek istiyorum fakat ilaç kullanmak istemiyorum.Sizce durumum illa psikolokla çözülecek birşey mi?Sizin yardımlarınızla kendi çabamla çözemez miyiM?Eski yaptığım hataları tekrar yapmak istemiyorum
Benim şimdi halletmem gereken konu şu aşırı utangacım aslında eskiden böyle değildim fakat okulu bitirelden bi haller oldu bana evden çıkmadığımdan belki bilmiyorum.Eski kaynanam ve kayınpederimle hiç konuşamazdım.Onlar sorardı bana nasılsın diye.Şimdikilerle öyle olmak istemiyorum kafama hiç bişiyi takmadan rahatça konuşmak sıkılmamak utanmamak istiyorum.Psikoloğa gitmek istiyorum fakat ilaç kullanmak istemiyorum.Sizce durumum illa psikolokla çözülecek birşey mi?Sizin yardımlarınızla kendi çabamla çözemez miyiM?Eski yaptığım hataları tekrar yapmak istemiyorum

Son düzenleme: