• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikoloji meselesi:S

biricik18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
177
0
46
Antalya
kızlar psikolojim çok bozuk.Benim bi huyum vardır hayatta yaşadığım hiç bişiyi unutmam ayrıntısına kadar herşey aklımdadır.3 yaşında yaşadığım olayları bile hayal meyal hatırlıyorum bazen annemlere falan anlatıyorum onlarda şaşırıyo nerden biliyosun sen bunları diye.Bilmiyorum bu huyum belki güzel bişiydir ama ben nefret ediyorum başıma ne geldiyse bu huyum yüzünden geldi.Ben nişanlanırken bazı olaylar olmuştu onlar bi an olsun aklımdan çıkmadı ve şimdi nişanı atmak zorunda kaldım.Çok seviyodum fakat sürekli tartışmaktan bıktım ben herşeyi ayrıntısıyla anlatırken beyefendi önemli noktaları bile unutmuş.:S Neyse artık önüme bakmam lazım beni başkası istemeye gelecek fakat bu sefer kalbim değil mantığım ön planda beni mutlu edeceğine inandığım biri.
Benim şimdi halletmem gereken konu şu aşırı utangacım aslında eskiden böyle değildim fakat okulu bitirelden bi haller oldu bana evden çıkmadığımdan belki bilmiyorum.Eski kaynanam ve kayınpederimle hiç konuşamazdım.Onlar sorardı bana nasılsın diye.Şimdikilerle öyle olmak istemiyorum kafama hiç bişiyi takmadan rahatça konuşmak sıkılmamak utanmamak istiyorum.Psikoloğa gitmek istiyorum fakat ilaç kullanmak istemiyorum.Sizce durumum illa psikolokla çözülecek birşey mi?Sizin yardımlarınızla kendi çabamla çözemez miyiM?Eski yaptığım hataları tekrar yapmak istemiyorum:14:

Son düzenleme:
canım eğerki psikoloğa gitmek istiyorsan git ve ilaç kullanmak istemediğini söyle onlar anlayış gösteriyorlar ilaç konusunda zorlamıyorlar yani ama istersen kendi iradenlede bunu aşabilirsin .. öncelikle kendi kafanda bitir ve kendine güven :)

Psikolog yardımcı olabilir bence. Zaten zorla ilaç kullandırma gibi bir durum olamaz ki. İstemiyorum dersin olur biter. Konuşursunuz, o şekilde yardımcı olmaya çalışır. Ama yaşadığın her şeyi detaylarıyla hatırlamak can sıkıcı bir durum. :/ Ona çözüm bulamıyorsun madem, hatırladığın detaylara takılmamak konusunda bir çözüm üretmeye çalış. Tamam aklına gelsin ama çok düşünme üstüne ve karşındaki insanlardan senin gibi olmasını bekleme. Bunları kendin de yapabilirsin.

Son düzenleme:
yani her sorunu olana ilaç verenler olabilir, ama ben ilaçlık birşey göremiyorum. hepimizin bazen kendinden rahatsızlık duyduğu, çözümleyemedği şeyler olabilir. istersen psikoloğa gidebilir, konuşabilirsin. kendini çözümlemen ve anlaman için yardımcı olabilir.

Psikolog zaten ilaç verme yetkisine sahip değil, rahatça gidebilirsin, ona sorunlarını anlat rahatla. Beraber çözüm yolları bulun. Geçmiş olsun:7:

Back
X