LUNAYA Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2025 27 34 3 18 17 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi LUNAYA #1 Psikoloji ve polisiye kitaplarını çok seviyorum. hem de keyifli vakit geçirtiyor. Kitap önerilerinizi merakla bekliyorum Duygusal Zeka Daniel Goleman Bilinçaltının Gücü Joseph Murphy İçimizdeki Şeytan Sabahattin Ali (hem psikolojik derinliği hem edebi değeriyle) Alışkanlıkların Gücü Charles Duhigg Sherlock Holmes serisi Arthur Conan Doyle Kayıp Kız Gillian Flynn Agatha Christie romanları (özellikle On Küçük Zenci) Kızıl Nehirler Jean-Christophe Grangé Son düzenleme: 26 Mayıs 2025
Psikoloji ve polisiye kitaplarını çok seviyorum. hem de keyifli vakit geçirtiyor. Kitap önerilerinizi merakla bekliyorum Duygusal Zeka Daniel Goleman Bilinçaltının Gücü Joseph Murphy İçimizdeki Şeytan Sabahattin Ali (hem psikolojik derinliği hem edebi değeriyle) Alışkanlıkların Gücü Charles Duhigg Sherlock Holmes serisi Arthur Conan Doyle Kayıp Kız Gillian Flynn Agatha Christie romanları (özellikle On Küçük Zenci) Kızıl Nehirler Jean-Christophe Grangé
U umaytomrisinannesi Kedi, Kitap, Huzur ❤️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2025 49 54 3 31 25 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi LUNAYA #2 Tıbbi gerilim-polisiye okumadıysanız Tess Gerritsen 18 kitabını okudum☺aslaa sıkılmadım hiçbirinde tavsiyedir
Tıbbi gerilim-polisiye okumadıysanız Tess Gerritsen 18 kitabını okudum☺aslaa sıkılmadım hiçbirinde tavsiyedir
Red Phoenix Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem. Pro Üye Anneler Kulübü 18 Mart 2011 8.995 30.236 748 25 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi LUNAYA #3 Grange'ın bütün kitapları diyerek konudan çekiliyorum. Favorim.