- Konu Sahibi minnosumbenim
-
saolun kızlar içim rahatladı valla bugün belki ziyaret ederiz biraz onda da kesin laf vuracak o söylemeden ben ona laf çakıyım diyorum ohh kafa dinliyosun ne güzel bababmı kafa dinleyim die gönderdin filn diyim diyorum çünkü kp kv göndermiş git köyde işlerle uğraş burda ne işin var die
hepimiz bir gün yaşlanıcaz inş.onlaıırn da psikolojisini anlamak lazım..eşi evde yok canı sıkılıyor sizi arıyor sizle tel.de konuşmak istiyor..bugünleri görmeyi çok istemiş belki de..sizin haklı oldugunuz yanlar var daha yeni evlisiniz ama şöyle yapın madem evde yalnız sevdigi bir yemegi yapın akşam eşiniz getirsin yemek yiyin çay için eşiniz evine gece bıraksın yakınsa...az ve öz olsun ama onun da gönlünü alın...gönül almak çok önemli bence..ben şahsen dayanamazdım yalnızsa evde ben eşimi alır giderdim onu istemiyorsam orda cay içer sohbet ederdim en azından vicdanım rahat olurdu..
eşim annesini aramıyorsa ben ara diyorum doğru olan da araması zaten onu annesi dünyaya getirdi..
eşinize cok şaşırdım resmen annesini tınlamıyor...ben olsam vicdan yaparım kayınvalidem yalnızsa en azından tele cağırdıysa gider halini hatrını sorarım biraz da 60 lı yaşlarınızı düşünün ..
kp aylarca akrabalarını geziyor diyorsunuz ne güzel işte gezmenin neresi kötü ki akrabaları da onu sevmese bir ay evlerine almazlar demek ki onların ailevi bağları böyle bu şekilde kabullenmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?