psikolojik baskı altında hissediyorum kendimi

minnosumbenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
226
0
116
Ankara
arkadaşlar mrb beni sıkıntıya sokan bi durum var

benim kp gezmeyi çok sever çoook da rahat bi insan bu yıl kız kardeşinin yanına gitti 1 ayı geçkin kaldı ordan baska bi ile akrabasının yanında kaldı gecenlerde de istanbula gitti bi hafta kv ile gezdiler geldiler şimdi de memlekete gitti köye yaza kadar gelmez artık arada uğrayıp tekrar gidecekmiş. kv evde yalnız kalıyo iki kızı var evleri ikisininde çok yakın torunlar bi sürü yalnız kalmıyo yani ama illa
evde yalnız başına olduğunu vurgulayıp bizde kalmak istiyo...

daha önce gelmişti kalmıştı sinir olmuştum zaten anlaşamıyoruz şimdi kp gidince arkasını unutuyo eee yani kv ile yalnız die beraber kalmak zorunda mıyım kendiside çalışıyo akşamdan evine geliyo tüm gün evde deil yani ki sıkılıyo diyelim ben istemediğimi eşime ssöyledim ..
bu şekilde alıştırma sakın dedim aynı evde olmak isteseydim bastan ayrı ev almazdık dedim .o da pek istekli deil zaten anlaşamadığımızı biliyo huzursuzluk oluyo.
ama psikolojik baskı diyorum ya ablaları arıyo annem evde yalnız die vurgulanıyo .. dün de kv aradı akşam konuştular evde yalnızım fln diyo yüz bulsa gelip bizde kalcak aylarca .. eşimde konuyu değiştirdi. sonra beni sordu tele isteyecek die eşim mutfakta bi şeylerle uğraşıyo dedi vermedi teli bana .. önceden olsa kesinlikle tutuştururdu elime yanımda yok mutfakta diyince şaşırdım sonrada oralı olmadım hiç .. eşimde teli kapattıkdan sonra sızlanmadı annem yalnız getirelm gibisinden o d istemiyo yada benden yüz bulamıyo bilemiyorum böyle iştee sürekli vicdan yapılıyo rahatsız oluyorum bu durumdan madem öyle bırak işi git eşinin yanına onada yok diyo offfff biraz sizinle paylaşıp rahatlamak istedimmm....

canım haklısın tabı.yaslı olsa yanlız olsa hadı neyse.elı ayagı tutuyo.ne esın var.valla ben evımden baska hıc bır yerde rahat edemıyorm .kafam goturmuyo bır sure sonra.kavın valıdede olsa aylarca nasıl rahat edıyolar anlamam.bı yerde 3gunu gecınce batıyo bana evımı ozluyorm kendı alılem de olsa.cok sukur kı evım var.kayın valıden mesela gelsın gıtsın ama en rahatı evıdır bence.ne gerek varkı rahatsız etmeye

canım inan anlamıyorum bizimle kalmak ona müthiş bi haz veriyo arada çıkıp pazarları kahvaltıya size geliyorum die arıyo çıldırıyorum pazar günü ben izin günüm die 11 12 ye kadar uyuyorum gec yatıyoruz sırf gelcek die erken kalkıyoruz hani beraber mutlu olsak sohbet etsek gülsek eglensek tammm diycem de ne eşimin ağzını bıçak açar ne benim ağzımı kendi kendine konuşup güler bizde tebessüm ederiz ayıp olmasın die yani nie bu kadar bizle kalmak isteği onu anlamıyorum huzursuz olduğum ortamda durmam ben üfffff sinir bozucu şeyler işte..

Canım bence bastan tavrını koy k.v. ve k.p.ne...bastan nasıl alıştırırsan oyle gıder derler ya oyle ıste....aynen dedıgın gıbı ben de başkasının evınde 1 gece dahı kalsam rahatsız olurum ama bunlarınkısı nasıl bır tıynıyetse rahatlar ıste gord. gıbı....en azından senın esın yanında ve senın tarafını tutuyor gıbı gözüküyor...bu durumun avantajını kullan ve sakın ola ıplerı karsı tarafa kaptırma....sonra bır de bakarsın kı sızın alanınız dıye bır sey kalmamış hepsı her seye karıyor fln..al basına ugras dur...ne demısler; 'en ıyı k.v. ölü k.v.dır'...dıye..bıraz ıronık bır tabır ama dıyen demıs ıste...

sinir bozucu bir durum ama kendini sakın baskı altında hisssetme , sonrasında yüz göz olucağına şimdiden bilsinler tepkini, alıştırırsan dönüşü olmaz anca kavga çıkar o zaman daha kötü durumlara yol açar, konuştuğu ima ettiği kadar etsin sen anlamamazlıktan gel sonra üzüleceğine şimdi onlar alışsın daha iyi

takma arkadaşım nasılsa eşin annesini atlatmış
hadi senin inadına tutup eve getirseydi
arada ziyarete gidersiniz
olmadı haftada 1 gece kayınvalidende kalırsınız

aynısından bende de var. benim kp de şehir dışına çıkar akrabalara köye falan gider. ee dolayısıyla kv yukarda kalır. gerçi kaynım var. ama o da bazen gecede oluyor evde yalnız kalıyor kv.neyse nitekim baştan sıkı tutacaksın bak ben daha 3 aylık evliyken kv gelip kaldı sebep yalnız kalamazmış yukarda. bi kere kaldı ondan sonra da kalamadı zaten. kusura bakmasın da kp gezecek diye her daim kv yatılı ağırlayacak değilim. kendisi 48 yaşında sadece kendini çok salmış sanırım ailede çok şımartmışlar hastalık hastasıdır. bunu açıkça eşimle konuştum. vay efendim annesini istemiyormuşum da yok bilmem ne de. ben de dedim ki pardon ama ben senin için yaşadığım semti ailemi bırakıp senin ailenin alt katında oturmayı göze alarak geldim seninse yaptığın bi iki eşyanı alıp alt kata inmek oldu. o yüzden biraz beni anlamak zorundasın. bi sefer oldu diye her seferinde gelip burada kalamaz dedim. biz daha yeni evliyiz sonuçta başbaşa vakit geçirmek istiyorum dedim. bu da benim en doğal hakkım dedim. sonuçta çalışıyorum düşünsenize eve geliyorum bi de oğluna çok düşkün bi kv. onların sevgi seline mi tanık olayım yani. hiç hoşlanmam vıcıklıktan. hee şu anda bi buçuk senelik evliyim. ondan sonra gelip kalmışlıığı yoktur. hatta ve hatta yukarda yalnız bile kalır bazen. diyeceğim o ki arkadaşlar baştan dişinizi göstermezseniz çok ezmeye kalkıyorlar. o sebeple ben asla kendimi ezdirmem sonucu ne olursa olsun. ne demek yani evlendim diye köle de değilim yani. sonuçta arkadaşım kesinlikle kulak asma he de geç bana da eskiden kp annen evde yalnız falan diye laf çarptırırdı ben arada bakıyorum gayet iyi falan diyordum. yoksa o her gittiğinde bana gelirdi bu da hoş değil açıkçası. sen eşinle mutlu olmaya bak güzel geçinmeye bak ona güler yüzlü tatlı olursan zaten huzuru bulduğundan koşa koşa eve geliyor başka da bi yere gitmek dahi istemiyor tecrübeyle sabittir.

Hey allahim...

Kp tek basina turkiyeyi alt vurup ust ciksin sen de kv bakiciligini yap.
Kv gitsin kocasinin pesinden.... Dusunuyorum da ayni durumda olsam gelinin yuzunu cekene kadar kocamla gezerim daha iyi...

Gorumcelerde analarini o kadar cok dusunuyorsa alsinlar baksinlar zaten calisiyormus...

Ne evine cagir kalmaya ne de sen git...
Esinde surat yaparsa yapsin...

Yuva huzursuzlugu yaratmaya ne kadar da merakli su kaynanalar....

Sinir oluyorum

Bence de hiç oralı olma,yarım ağızla bile teklif etme.
Madem kızları üzülüyorlarmış,onlar çağırsın veya annelerinde kalsınlar.

Kayınvalidene gelince...Ya kocasıyla gidecek veya kocası bir yere gitmeyecek.
Ortada mecburiyet yok,hastalık yok,neden o kadar zaman ayrı kalıyorlar zaten.
Onların acayip düzeni yüzünden kendi düzeninizi bozmayın.

Acayip olan onlarınki hakikaten.Karı koca keyfiyetten öyle aylarca ayrı kalmaz.
Kalsa da madem keyfine kalıyor,kendini acındırmaz.

saolun kızlar içim rahatladı valla bugün belki ziyaret ederiz biraz onda da kesin laf vuracak o söylemeden ben ona laf çakıyım diyorum ohh kafa dinliyosun ne güzel bababmı kafa dinleyim die gönderdin filn diyim diyorum çünkü kp kv göndermiş git köyde işlerle uğraş burda ne işin var die

hepimiz bir gün yaşlanıcaz inş.onlaıırn da psikolojisini anlamak lazım..eşi evde yok canı sıkılıyor sizi arıyor sizle tel.de konuşmak istiyor..bugünleri görmeyi çok istemiş belki de..sizin haklı oldugunuz yanlar var daha yeni evlisiniz ama şöyle yapın madem evde yalnız sevdigi bir yemegi yapın akşam eşiniz getirsin yemek yiyin çay için eşiniz evine gece bıraksın yakınsa...az ve öz olsun ama onun da gönlünü alın...gönül almak çok önemli bence..ben şahsen dayanamazdım yalnızsa evde ben eşimi alır giderdim onu istemiyorsam orda cay içer sohbet ederdim en azından vicdanım rahat olurdu..
eşim annesini aramıyorsa ben ara diyorum doğru olan da araması zaten onu annesi dünyaya getirdi..

eşinize cok şaşırdım resmen annesini tınlamıyor...ben olsam vicdan yaparım kayınvalidem yalnızsa en azından tele cağırdıysa gider halini hatrını sorarım biraz da 60 lı yaşlarınızı düşünün ..

kp aylarca akrabalarını geziyor diyorsunuz ne güzel işte gezmenin neresi kötü ki akrabaları da onu sevmese bir ay evlerine almazlar demek ki onların ailevi bağları böyle bu şekilde kabullenmek lazım..

Bence hic sesini cikarma. O sana laf vursun sen duymamazliktan gel karsilik dahi verme... Hatta baska konu ac ve onun hakkinda konus...

Koye kendisi yolluyorsa o zaman yalniz kalmak istiyor. Yalnizliginin tadini cikarsin o zaman.....

ortada hastalık elden ayaktan düşme gibi mecburi bir durum yok kp keyfinden geziyor diye sen aylarca kaynananı ağırlamak zorunda değilsin.eşinde sana destekmiş zaten boşver kimseyi umursama hiç gel kal diye teklifte bulunma eşinde bulunmasın istemediğinizi anlasın arada siz gidin görüşün yeter

canım çok haklısın. Hem çalışıyormuş zaten işinden dönüncede evinde yatsın dinlensin canım. İllaki birinde mi kalması gerekiyor.

devam et böyle...
hiç lafını bile açma eşine...
en uyuz olduğum şey bu..
illa yapışacaklar....

bu kv deler sadece kendilerini düşünüyor. insan rahatsız olur ya çocukları rahatsız ediyormuyum die bi düşünür.yok nerdeee...sıfır anlayış...çok dertliyim ben bu konuda.

hiç yüz verme arkadaşım.keyfine bak.

canım bilsen böyle konuşmazdın onun psikolojisi birlikte yaşamak bunun yüzünden evlenmeden önce eşimle kaç kez tartıştııı kp ile gelip kalamıyo onu gönderiyo sürekli ,, bi yerlere gittiği zamanlarda da ev halkı illallah diyo emin ol kimseyi takmıyolarki rahat insan diyorum boşuna demiyorum ..artı 60 yaşında elden ayaktan düsme bi insan deil 46 yaşında maşallahı varrr...

ben görüşmeye bile zor gidiyorum aynı evi düsünemiyorum bile yaşayan bilir sürekli herşeye karışıp laf sokmalar ayyy sinir oldum yineee düşün bu insan hafta sonu kızına gitmiş sudan sebepten herşeye karışıp kızmış vay sen ne diye xx e şunu aldın o sana ne alıyoki diyip evi birbirine katıp çıkmış görümce eşiyle birbirine girmiş kv yüzünden böyle herşeye burnunu sokan bi kadın hele diger damat yüzünü görmek istemiyo ben varken evime gelmesinler diyo kızları gidip geliyolar sürekli birbirlerindeler zaten burdan sen çıkart nasıl bi insan olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…