Yeni mezun oldum arkadaşlar kpssye hazırlanıyordum, alım süreçleri aksayınca özel sektörde araba firmasına satış danışmanı olarak işe başladım. 6 oldu başlayalı. Bi tanıdığımızın vasıtasıyla işe başladım. Beni oraya işe alan müdür tanıdığımızın arkadaşıydı. Öyle vesile oldu ve direk Tmm gelsin dedi. İşe başladım. 6 oldu kendi çabamla kendi gayretimle bir yerlere geldim birseyleri öğrendim inanın işi öğreten biri olmadı sorarak öğrendim. Ötv alımlarına, mtv alımlarına ve tescil işlemlerinede Bn bakıyorum. Evrak işlemleri kısaca. Müdürüm öyle baskıcı öyle egolu bir insan ki her fırsatta bana patlıyor gibi hissediyorum. Gerçekten bazen beni bunaltıyor. Yaptığı hareketler kurduğu cümleler içimi bunaltıyor. Psikolojik baskı desen üst safhada. Olmadı daha bitmedi mi hadi tarzı. Ki işimin üzerine gerçekten çok titreyen biriyimdir. Dikkatle yaparım. Her fırsatta bnm üzerimden bnm yaptığım yanlış şeyleri dile getiriyor. Diğer arkadaşların kini de dile getiriyor ama Bn cidden bunaldım. Anneme anlattığım da oda buraya gelesiye kadar ne laflar duymuştur senin ezilmeni isteyip iş öğrensin diye yapıyordur diyor. İnanın bazen gerçekten çok bunalıp bırakıp gelesim geliyor. Sonra minnet duygusu mu desem ne desem kendi kendime bni o işsiz süreçlerimden aldı sorgusuz sualsiz ış verdi diye düşünüyorum. Susuyorum sabrediyorum. Kendisi çok takıntılı bir insan en küçük şeyimi koz olarak kullanıyor ve beni çok geriyor. Çok yavaş olduğumu dile getiriyor, ve panik olduğumu. Ya zaten bni panik yapan sensin... her fırsatta iyi yaptığım şeyleri söylemiyor ama küçücük birsey gözüne batıyor gülerek lafı sokuyor. İşe gitmek istemiyorum. Hayat bu kadar zor mu insanlar bu kadar kötü mü? Her ış ortamı böyle mi arkadaşlar burası bnm ilk iş yerim