• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolojik bir rahatsızlık mı?

aynen öyle ailemden biriyle yada esımın yannda oldugunda pek umursamıyorm yada anıden cıkıyor ama bı baskasının yanında oldugunda kendımı tutmaya calısıyorum.:(

bende bır de soyle bır durum da var; mesela 3 lu bır arkadas ortamımız var.dıgerıyle cok kotu tartısdık dıyelım ,bu sefer dıger arkadas benı tesellı edıyorsa(tartısmadıgım) o morel bozukluguyla yıne aglamaya baslarım .her turlu aglıyorum yanı.

Bir psikolojik danışman olarak bu durumun psikolojik bir rahatsızlık olmadığını söyleyebilirim. Bu durum sizin olaylara karşı gösterdiğiniz bir tepki. Kimi ağlayarak rahatlar, kimi bağırarak, kimisi de etrafına saldırgan davranışlar göstererek... Bence kişiye ve çevresine en az rahatsızlık veren tepki çeşitlerinden bir tanesi ağlamak. Aynı durumu ben de yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. İçiniz rahat olsun herhangi bir problem durumu görünmüyor.

kesınlıkle katılıyorum .
bır cesıt tepkı gercekten .dedıgınız gıbı bazıları bagırıyor bazıları saldırıyor bazıları da aglıyor.

bendede bu var galiba sevdiğim bi insanla tartışırken sinirden gözlerim doluyo eğer konulursam aglamya başlıyorum , bu yuzde konuşacak kıvama gelene kadar susup derin nefes almaya çalışıyorum aglamayacagıma emin oldugum zaman konuşmaya çalışıyorum
iyi bir yöntem bende son zamanlarda engellemeye calısıyorum ama basarılı oldugum söylenemez:(
sinir boşalması yaşıyorsunuz... acaba bazı şeyler mi var içinizde biriken?
zannetmıyorum ama bılemıyorumda ne zman acık verdıgını bılemıyorum bu durumun:(
Ne zamandan beri bu sorunu yasıyorsunuz?
bilmiyorum normaldede duygusal bır ınsanımdır ama kendımı savunurken öncedn yada hala yabancılara falan karsı bıraz kaba tabırle yırtıgımdır altta kalmam ama bı suredır böyle bı durum soz konusu:(
Bir psikolojik danışman olarak bu durumun psikolojik bir rahatsızlık olmadığını söyleyebilirim. Bu durum sizin olaylara karşı gösterdiğiniz bir tepki. Kimi ağlayarak rahatlar, kimi bağırarak, kimisi de etrafına saldırgan davranışlar göstererek... Bence kişiye ve çevresine en az rahatsızlık veren tepki çeşitlerinden bir tanesi ağlamak. Aynı durumu ben de yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. İçiniz rahat olsun herhangi bir problem durumu görünmüyor.
tesekkur ederım ılgılnıze ve yorumunuza bende bu durumun sadece bı tepki oldugunun farkndayım ama engel olamıyorum ve rahatsız etmeye basladı artık:(
bende bır de soyle bır durum da var; mesela 3 lu bır arkadas ortamımız var.dıgerıyle cok kotu tartısdık dıyelım ,bu sefer dıger arkadas benı tesellı edıyorsa(tartısmadıgım) o morel bozukluguyla yıne aglamaya baslarım .her turlu aglıyorum yanı.

:( cok zor bı durum ben arkadas cevremde falan olmaması ıcın cok caba sarfedıyorum cogu zamanda basarılı olamıyorum:(

yok canım neden psikolojik rahatsızlık olsun kendinde hastalık arama :54: bana da olur oldum olası boğazım düğümlenir, gözlerim dolar çok sinirlenince ama ağlamam ve birçok kişiye de oluyordur eminim

Back
X